Een dubbele energie: de nieuwe maan en de opening leeuwenpoort.

Leeuw verbonden met je 3de chakra, thema”s zelfvertrouwen, autoriteit, macht, creativiteit en levensvreugde

8 / 8 : 8 kenmerkt zich met de macht van oneindigheid, het spel van oorzaak en gevolg (de wet van aantrekking) geduld, autoriteit en macht, onderscheidingsvermogen,  gezond verstand, ambitie en potentieel, zakelijk inzicht, succes vinden en het manifesteren van welvaart en overvloed, zelfdiscipline en verantwoordelijkheid, innerlijke wijsheid. Een 8 geeft je de boodschap dat alles goed komt als jij de omslag van ik bewustzijn naar het hogere zichtpunt kan maken in een situatie. Een dubbele 8 stuwt naar prestaties, realisatie, succes en vooruitgang.

Met de opening leeuwenpoort zal je intuitie en je gevoel veel intenser zijn. Er is de PROMO groepshealing 4+1 gratis kost 70€ want in de volgende 2 maanden komt er een globale uitdaging dus dan kan je al je rust, ondersteuning en extra tools gebruiken.

Leeuw in de spotlights
Een leeuw staat graag in de spotlights, het middelpunt en maakt zo graag indruk op anderen. Heeft constant lof nodig. Dat wil zeggen dat jij je in deze energie uit de kast mag komen. Wees je bewust van je gaven en meerwaarde.

Je zal dit zelfbewustzijn sterk nodig hebben want deze leeuwmaan maakt een pittig aspect met uranus waardoor onverwachte situaties je kunnen uitdagen om te bewijzen wie je bent en wat je in je mars hebt. Flexibiliteit en zelfbewustzijn zullen de sleutels zijn.  Uranus zorgt wel voor wat revolutie en het stevig aan de boom schudden. Enerzijds zal je opgetogen zijn want je voelt dat er iets in de lucht hangt en anderzijds rusteloos omdat een leeuw een controlefreak is.
Anticipeer rustig ipv impulsief. Gebruik de creativiteit van de leeuw en het feit dat de leeuw graag van het leven geniet. Er is te weinig plezier en levensvreugde momenteel.

Voor wie zelfbewust is, is het onverwachte een zegen en een verleggen van de eigen grenzen. Voor wie angstig is, zal het een klap zijn.

Wil jij ook maximaal profiteren van al deze power energieën  extra profiteren en handvaten krijgen over hoe je dit het beste kan toepassen in je eigen leven? Schrijf je dan zeker in voor de groepshealing tot 8 aug tot en met 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag of een abonnement 7+3gratis = 125€. Lees hier ervaringen