Ja ik wil meer balans

♥ Isa, Sinds ik het eerste flesje neem ben ik al veel mondiger en begin ik ook meer structuur in mijn huis te scheppen…beetje bij beetje oude dingen wegdoen, en dt is VEEL…heel veel, ik weet niet hoe ik dat helemaal gedaan ga krijgen… Lieve groetjes, Nicole

♥  Hallo Isabelle,  Ik heb het flesje digik ontvangen hartelijk dank.  Ik wil U even doorgeven,toen ik wat druppels ingenomen had,moest ik daarna huilen.Het kwam van diep van binnen voelde ik. heel bijzonder. Liefdevolle Groet van mij

♥ Hallo Isabelle, We zijn nu een paar maand verder en ik ben blij te kunnen melden dat het overmatig zweten veel verbetert is.  De hyperhidrosis, waardoor ik steeds kleddernatte handen had, is beduidend veel verbeterd. Het leven is stukken leefbaarder en aangenamer. Hartelijk dank. Marijke

♥ Hallo Isabelle,  De toepassing die je maakte voor mijn vader zijn prostaatprobleem, werkt zeer goed. Ongelooflijk hoeveel mijn vader verbetert is. Hartelijk dank.

♥  Dag Isabelle,

Kan het dat het flesje heftig werkt, heb veel last van mijn hoofd, voelt zwaar geen hoofdpijn.
3 weken later:
Hallo Isabelle, Het flesje van digik is bijna leeg, wat te doen. Er is positieve verandering in mijn lichaam en hoofd.
Warme groet,
Wilma S

♥  Hay Isa,

Ik ben super tevreden over je flesje. Mijn zware endometriose problemen zijn serieus minder geworden. Ik merk dat je flesje zeer goed helpt omdat als ik stop met het nemen van de druppels, de pijnen in mijn darmen en mijn maandstonden weer ondragelijk worden. Ik gebruik het flesje nu al een paar maand en ben er super tevreden mee. Hartegroet, Steffie


♥ Isabelle,

Ik ervaar dat de digi-drups voelbaar op mijn keel en rond de keelchakra en borstkas werken. Een soort samentrekken gevoel. Had deze week ook beetje oorpijn langs mijn rechterkant. De dokter zag niks. Ik blijf ook minder bij de pakken zitten; en zeg ook makkelijker waar het op staat de laatste dagen. Een boeiend proces wordt blijkbaar door de digi-drups in gang gezet. Leuk. Groetjes Niki

♥  Lieve Isa,

Ik ben blij dat mijn zoon na 2 jaar te worstelen met aarswormen er eindelijk vanaf geraakt is. Wonderlijk hoe goed deze digIK of frequenties inwerken op het lichaam. Super bedankt,

Caro


♥  Merci, Isabelle! Ik vind echt dat het een verschil maakt bij mij. Ik blijf dus druppelen…  Hartelijke groet   Leen  UPDATE 4 maand later: Ik merk een ontzettend groot verschil en wil niet meer zonder.

♥  Hallo Isa,

Alleszins ik ben gisteravond direct begonnen met de druppels in een fles water te doen en heb die meegenomen naar mijn werk. Op een bepaald moment werd ik weer zo moe, precies of alle energie uit mij weggezogen werd. Heb dan direct van het water gedronken. Ik voelde mij tamelijk direct weer krachtiger worden. Ik heb de indruk dat het op mijn ademhaling ook werkt. Ik adem dieper na het innemen van de drups. Ik laat ook meer “boerkes”. Gisterenavond dan toch…maar dat is niet zo erg.Vandaag was dat al niet meer zo. Ik heb ook meer zin in lichtere voeding .

Hartelijk dank al !Groetjes, Nicole.


♥ Dag Isabelle
Dank je voor je bericht. Op het moment heb ik geen last van die stem meer en kan ik ook niet duiden wat die stem van mij wil. Mijn nachtrust gaat veel beter nu. Ik moet toegeven dat je druppels enorm goed helpen om alles terug in balans te brengen.
Hartelijk dank, Y

♥ Hallo Isabelle,  Ik neem nog steeds trouw elke dag mijn digi-fles druppeltjes en ervaar meer energie; Het werkt volgens mijn gevoel rond mijn mond en keel; Als ik de drups heb genomen heb merk ik ontspanning op het hele lichaam. Ook verlichting op de artrose in mijn knieën. Dank Mvg Nicole