F.A.Q ISAhealing2017-09-04T18:00:02+02:00

Ontdek hier de meest gestelde vragen ivm de ISA healing

Mag dat wel voor anderen een healing aanvragen?2018-02-09T20:50:15+01:00

Hallo Isabelle, 

Terwijl ik op jouw site wat informatie aan het lezen was las ik ook iets dat ik een beetje lastig vond. Ik las dat je ook een healing voor anderen mocht aanvragen.  Ik dacht zelf altijd dat dat energetisch een soort van “not done” was. Omdat je altijd eerst toestemming zou moeten vragen aan de ontvanger. Waarom ik dit lastig vond kan ik niet precies verklaren voor mijzelf. Maar ik voelde wel dat ik dit graag eerst aan jou wilde vragen waarom jij dit zo doet, voordat ik een healing afspraak zou maken. Ik wil er namelijk voor mijn gevoel wel 100% achter/open voor kunnen staan.

Hallo X, het probleem dat je hier stelt is het moeten. Eén van de eerste dingen die ik leerde van mijn gids was dat er noch goed noch kwaad bestaat, dat niks moet en alles mag, want het enige waarom het draait in het leven is je beleving en ervaring. Mijn gids leerde me om zo snel mogelijk alle moeten los te laten, elke vorm van oordeel, verwachting en weerstand want ik ben een instrument dat onpersoonlijk gebruikt wordt door de kosmos.

Inzake je vrije wil, die blijft intact bij alles wat je doet (lees hoe jij omgaat met de dingen op je levenspad), maar het is wel je ziel die stuurt. Dus als jij afwijkt van je zielepad zal je ziel je hulp sturen ofwel via iemand die bv een healing voor je aanvraagt of via een ontslag of een ander probleem. Je vrije wil is hoe jij met de dingen omgaat op je pad.

De kosmos werkt altijd juist en wat gebeurd is ook het enige juiste anders zou het niet gebeuren. Je vrije wil blijft dus intact maar je ziel vind altijd een uitweg om hulp naar jou, zijn persoonlijkheid te sturen. Dat wil zeggen dat jij wel een healing kan vragen voor iemand anders MAAR je me  niet kan zeggen wat je wil laten healen bij die ander. Als ik heal dan connecteer ik met de ziel en het is de ziel van die persoon die me verder leidt in dat proces, vandaar dat je mag healing aanvragen voor anderen.

Ik dacht dat ik met mijn intentie aanwezig moest zijn op dat bepaald uur?2017-09-05T15:25:44+02:00

Hallo Isabelle,  

Ik dacht dat ik met mijn intentie aanwezig moest zijn op dat bepaald uur?
Is het niet nodig dan dat ik met mijn aandacht en attentie bij u ben?
Is het niet beter dat ik met mijn geest en ziel zal “aanwezig” zijn?
Een kaarsje branden en wat mooie kristallen om me heen leggen.
Ik zie en voel namelijk heel veel.En kan je ook een verslag hiervan doorgeven als je wenst.
Dit voelt toch beter aan voor mij om op deze manier healing te ontvangen.
Kan jij het exacte tijdsstip-uur nog eens mailen?

De reden waarom ik je het exacte uur niet kan geven is omdat ik zelf moet invoelen wanneer de energie het geschikt is.  Normaal is dat tussen 6.30u en 9u maar het kan ook zijn dat de healing uitzonderlijk na 22u doorgaat. Ik dien me zelf te laten leiden en weet ook nooit het moment op voorhand. Soms verplaats ik zelfs healing met 1 of 2 dagen omdat je ziel die periode dan nodig heeft als voorbereiding. Gedurende die periode ben ik op je afgestemd en wordt je systeem traag voorbereidt. Dan krijg ik op een bepaald moment het signaal van nu en weet ik dat je er klaar voor bent. Het is juist deze overgave en het samenwerken met je ziel die voor sterke healing kan zorgen.

Ik ben het kanaal waarlangs de energie samen met je ziel werkt, en de controlerende ego-mind wordt in dat proces heel bewust buiten spel gehouden. Want mensen sturen dan energie of andere “goed bedoelde” dingen, wat het healing proces alleen maar vertraagt. Je bent net door je controlerende ego-mind in de problemen gekomen en je ziel gebruikt mij als kanaal om je ego-mind te omzeilen. Het maakt het proces voor mij ook zwaarder als je energie naar me stuurt met sturing.

Laat maar lekker stromen en alles komt goed. Belangrijk is jezelf open te stellen voor de heractivatie van de liefdes en healingsfrequentie in al je cellen. Focus gewoon daarop en laat dit je mantra zijn: ik stel mezelf nu open voor de heractivatie van de liefdesfrequentie in al mijn cellen.

Je mag erop rekenen dat je 100% aanwezig zal zijn, vanuit de ziel. Jij mag je gewoon overgeven en openstellen voor dit mooie proces.

Kan het dat ik al verandering voel, vanaf het moment dat ik de healing aanvraag?2017-08-25T10:13:26+02:00

Ik heb niettegenstaande sinds gisterenavond een soort rust over mij. Kan dit al iets te maken hebben met de aangevraagde healing ?

Ik verneem regelmatig dat mensen mij zeggen, dat van zodra ze een coaching of healing boeken ze al een positieve invloed ervaren. Dat klopt omdat van zodra je ja zegt tegen een samenwerking mijn aura al aan het uitwisselen is met jouw aura. De osmose of overdracht is al actief dan.

Ik heb op het moment van de heling niks gemerkt en merk nu ook nog geen verandering2019-04-16T22:42:40+02:00

Dat hoeft ook niet, het zal uitwerken zoals je ziel het beste vind en werken doet het altijd. Hoe minder verwachtingen jij hebt, hoe sneller jij vooruit zal kunnen en de verandering kunnen oppikken. Wanneer ik ongeduldige klanten vraag om eerlijk en buiten zijn gestelde verwachtingen te kijken naar zijn /haar leven, geven ze idd schoorvoetend toe :

  • dat ze zich lichter voelen
  • dat hun omgeving hen vertelt dat ze er anders uitzien of dat er iets veranderd is bij hen
  • dingen verlopen soepeler
  • ze durven zich gemakkelijker te uiten of nee te zeggen

De valkuil is dat je een verwachting had van de healing. Als je  een soort toverstok verwachte, die alles in één klap zou goedmaken in je leven zal je inderdaad teleurgesteld zijn.  Je ziel komt hier om dingen te ervaren en je ego wilt juist af van al dat ervaren.  Je ziel zorgt ervoor dat je niet sneller gaat dan jouw groei en toestand momenteel aankunnen.  Je groei moet je funderen en zelf aanpakken. Ik kan wat opruimen en wegen openen maar ik kan niet verder leven in jouw plaats. Leven en groeien is als een ui, ring per ring ga je vooruit. Met de healingen kan je soms 2 of 3 ringen in 1 keer vooruitspringen maar dat bepaalt je ziel.

 

De valkuil van je verwachtingen

Hoe meer verwachtigen je ego heeft, hoe meer weerstand en ongemakken je zal ervaren. Laat het healingsproces gewoon zijn werk doen en sta open voor wat zich op je pad aandient. Achteraf zal je duidelijk de verandering ervaren. Je ziel weet perfect wat jij nu nodig hebt. 

Ik boek idd soms spectaculaire resultaten maar eigenlijk moet je een healing als volgt bekijken. Zie jezelf als vleugellam omdat je arm in het ego-gips zit. Je schenkt steeds aandacht aan dat ongemak waardoor je het voedt. Eénmaal het gips verwijderd vind je het zo normaal dat je weer vlot en vloeiend je arm kan gebruiken. Wel met een healing verwijder ik het gips. Stel dus zo min mogelijk verwachtingen naar wat je wil veranderen en stel je gewoon open voor de wijsheid van je ziel,  zodat je kan merken waar de verandering in je leven vorm krijgt. Als je met je oude focus steeds naar de verkeerde kant opkijkt zal je nooit zien wat er van de andere kant komt. De veranderingen gebeuren onmerkbaar vloeiend. 

Ontdek hier 2 mooie verhalen die je op weg kunnen helpen

de les van de vlinder 

de zout koningin (de kracht van het alledaagse)

Is mijn trillingsfrequentie verhoogd ?2017-08-15T12:40:39+02:00

Jazeker. Na elke healing is er een verhoging van je trillingsniveau. Dat is de reden waarom ik normaal met een 3-tal healingen werk met MAX 3 weken tussen.

Als ik een eerste healing start, start ik bij jou bv rond 100 mhz. Na de healing zit jij rond de vb 200. Na 2 weken zal jij terugvallen tot een stevig en blijvend niveau van bv 150 mhz.

De 2de healing start ik dus vanaf dat nieuwe niveau 150 en verhoog je energie tot vb 310 en na 2weken val je terug tot een blijvende 180…….

Je ziel bepaalt tot welke hoogte ik je mag brengen en tot waar jij de processen al volledig meester bent en uitgewerkt hebt. Maar na elke healing is er altijd een BLIJVENDE verhoging.

Starten we dus rond de 20 , ruimen we thema’s op die rond schaamte draaien en kunnen we doorsteken naar 100 zodat jij je angsten kan loslaten enz

Probeer niet te bepalen waar je staat want dat is voor je ziel totaal onbelangrijk, je ziel komt hier om te ervaren, je ego wil zich altijd bewijzen. Als jij je enkel op verhoging focust ga je voorbij aan het pad der verlichting. Je kan maar verlicht worden door inzichten en healing.

Hoe kan dat dat jij mij vanop afstand kan healen?2018-06-20T11:20:15+02:00

Alles is verbonden met elkaar waardoor ik je kan voelen

Alles wat is, is ooit ontstaan uit die ene bron. Omdat jij en ik, ook een stukje van die bron zijn kan ik gemakkelijk contact maken met jou . Jij en ik zijn één, ik stap dus in onze éénheid en zo kan ik voelen waar jij vastgelopen bent en waar jij pijn hebt.

Ik stem me op je af via je officiële naam en dan is het alsof jouw ziel eventjes gebruik maakt van mijn lichaam om dingen bij jou los te maken. Mijn lichaam fungeert  als een representant (plaatsvervanger) voor jou. Hierdoor kan ik via mijn eigen lichaam voelen waar je vastgelopen bent. Dan is het alsof een kracht buiten mij,  mijn handen en lichaam overneemt. Mijn handen en lichaam gaan dan vanzelf aan de slag. Omdat ik een open en neutraal kanaal ben, kan je ziel via mij voor jou aan de slag gaan, ongehinderd door jou weerbarstige, angstige ego.  Aan de hand van de hoofdblokkade en het advies, ontdekt jij meer over jezelf. Eénmaal ik contact heb met jouw energieveld (aura) voel ik jouw blokkades als spanningen en pijnen in mijn eigen lichaam. Op het moment dat ik je pijnen, spanningen en blokkades voel, verlicht ik ze al voor jou. kan ik ze voor je loslaten.

Elk lichaamsdeeltje is verbonden met een emotie – levensgebied en zo kan ik verlichting en healing brengen fysiek en emotioneel De pijnen ervaar ik dus zowel in je chakra’s, meridianen , lichaamsdelen als organen. Er wordt zelfs gewerkt op je organen die operatief bij je verwijderd werden, want energetisch zijn die nog actief in je lichaam (cfr fantoompijnen). 

De problemen ontstaan omdat je geen contact meer hebt met je ziel. Omdat ik me terug in contact stel met je ziel, heb ik ook toegang tot je volmaakte blauwdruk. Zo helpt je ziel me, om jou terug op de triling van je volmaakte blauwdruk te brengen. 

Daar onze emoties de triggers zijn die onze gedachten sturen, neutraliseer ik ook de oude trauma’s. De herinneringen blijven bestaan maar zijn nu neutraal, want alles wat je ooit meemaakte nu en in vorige levens ligt opgeslagen in je cellen en DNA.

Werkt een healing direct?2017-06-23T11:48:49+02:00

Ja, een healing werkt direct. Maar omdat een blokkade of ziekte is een manifestatie van tijd (soms vele levens) heeft de healing ook tijd nodig om die manifestatie laag per laag te demanifesteren. Het is onmogelijk en veel te belastend voor je lichaam om alles in 1 keer te healen. Het is belangrijk dat je lichaam de ruimte krijgt om zich aan te passen aan:

  • – de verhoogde trilling
  • – het hernieuwd stromen van je energie
  • – vinden van een nieuw energetisch evenwicht en balans

De eerste 4-7 dagen kan je de werking van de healing ervaren.

  • – Ofwel ga je je super voelen
  • – ofwel ga je geplaagd worden met ongemakken. Hoe meer controle je wil houden, hoe meer verwachten je hebt hoe meer je richting ongemak gaat (depri, moe, twijfels, angsten, spierpijnen);
Wat kan ik verwachten van de healing op afstand2017-06-23T11:49:03+02:00

De valkuil van je verwachtingen

Mijn beste advies is verwacht niks. Je zal krijgen wat je nodig hebt. Trouwens, hoe meer verwachtingen je ego heeft, hoe meer weerstand en ongemakken je zal ervaren. Laat het healingsproces gewoon zijn werk doen en achteraf zal je duidelijk de verandering ervaren. Je ziel weet perfect wat jij nu nodig hebt. 

Ik boek idd soms spectaculaire resultaten maar eigenlijk moet je een healing als volgt bekijken. Zie jezelf als vleugellam omdat je arm in het ego-gips zit. Je schenkt steeds aandacht aan dat ongemak waardoor je het voedt. Eénmaal het gips verwijderd vind je het zo normaal dat je weer vlot en vloeiend je arm kan gebruiken. Wel met een healing verwijder ik het gips en achteraf sta je er niet meer bij stil dat je weer NORMAAL kan functioneren.

Stel dus zo min mogelijk verwachtingen naar wat je wil veranderen en stel je gewoon open zodat je kan merken waar de verandering in je leven vorm krijgt. Als je met je oude focus steeds naar de verkeerde kant opkijkt zal je nooit zien wat er van de andere kant komt. De veranderingen gebeuren onmerkbaar vloeiend.

Sta hier eens een momentje bij stil

Ik heb kracht gevraagd …
En het leven gaf me moeilijkheden om me sterk te maken.
Ik heb wijsheid gevraagd …
En het leven gaf me problemen om op te lossen.
Ik heb voorspoed gevraagd …
En het leven gaf me hersenen en spieren om te werken.
Ik heb gevraagd te kunnen vliegen …
En het leven gaf me obstakels om te overstijgen.
Ik heb liefde gevraagd …
En het leven gaf me mensen die hulp nodig hebben.
Ik heb gunsten gevraagd …
En het leven gaf me mogelijkheden.
Ik heb niets gekregen wat ik heb gevraagd …
Maar ik heb alles gekregen dat ik nodig had. 

Hoe werkt dat een healing op afstand2017-06-23T11:49:13+02:00

We maken een afspraak waarop ik je healing zal geven. Ik doe max 2 healingen per dag en dit normaal tussen 6u-9u s’morgens. Het uur weet je niet omdat ik er dan zeker van ben dat je ego geen stoorzender is.  Pas achter verneem je via het verslag hoe laat het doorging. Een afstandshealing werkt bij IEDEREEN en wordt zelfs als krachtiger ervaren, vandaar dat ik enkel nog vanop afstand werk.

Op het moment van de healing stem ik me op je af via je geboortenaam en dan voel ik in mijn lichaam waar je blokkades zitten en kan ik ze zo voor jou verlichten en verwijderen.

Zelf hoef je niks te doen, doe gewoon wat je normaal zou doen en stel GEEN verwachtingen. Overgave en loslaten alle controle.

Hoeveel ISA healingen zijn er nodig?2017-06-23T11:19:03+02:00

Voor een maximaal resultaat minimum 3 sessies met best max 3weken tussen. Ik kan onmogelijk toveren met 1 sessie, je fysieke lichaam zou een te snelle verhoging van je frequenties trouwens niet aankunnen.  Het healen gebeurt dus in een 3-tal fases.

De 1ste fase is het topje van de ijsberg dat ik verwijder.

De 2de fase is de ijsberg zelf die ik verwijder,

De 3de fase is de consolidatiefase van je nieuwe trilling en vibratie.

 Healing of verlichting is maatwerk en voor elke persoon een uniek proces.

Ideaal is als je de ISA healingen combineert met 1 coaching geprek omdat na de healingen jij terug vorm geeft aan jouw leven. Met nieuwe inzichten ga je BEWUST nieuwe keuzes gaan maken en versterkt je de verlichting gebracht door de healingen.

Vb 3 basis ISAhealingen met max 3 weken tussen

of 2 + 1 coaching of 1 + 2coaching….

Werken de healingen voor iedereen?2017-06-23T11:15:38+02:00

Ja, de ervaring leert dat mijn healingen werken voor iedereen die op mijn pad gezet wordt. Anders zou het zinloos zijn van je ziel om je op mijn pad te brengen. De mensen die bij mij terechtkomen zijn mensen die al heel wat zelf gerealiseerd hebben op hun pad en die nu aan de vooravond staat van een grote transformatie. Een beginneling zal nooit op mijn pad komen.

De ervaring leert dat ik een transformatie kanaal ben die je groei kan versterken en je dat laatste duwtje geven dat je nu nodig hebt om naar een hoger niveau te komen.

Hoelang is de reactie- of verwerkingstijd van het fysieke lichaam?2017-06-23T11:04:16+02:00

Mijn 2de vraag heeft te maken met mijn eigen achtergrond in de pranic healing en magnetisme. Zoals je vorige keer zei, het energielichaam reageert sneller dan het fysieke lichaam. Voorheen dacht ik dat dit zo’n 3 dagen duurde, jij hanteert 2 weken, hoe kijk jij daar tegenaan?

Volgens mijn eigen ervaring met de klanten heeft het fysieke lichaam idd wat tijd nodig om aan te sluiten op de verhoogde frequenties. Het fysieke lichaam is wat trager en logger omdat de frequenties uiteraard lager zijn dan de emotionele/astrale lichamen. Daarbij komt dat hoe meer verwachtingen iemand heeft hoe meer weerstand er is vanuit het fysieke lichaam.  

Bij verwachtingen kan reactietijd van je lichaam oplopen tot 7 dagen. Met de ISAhealing werk ik op alle niveau en kreeg ik door dat er 2 volle weken nodig voor de integratie van alle niveau’s.  En uit de reacties van klanten kon ik opmaken dat dit idd klopt. Na 2 weken is er als het ware een kleine terugval tot op het niveau waar alle systemen van de klant versmelten. Dat is dan een door het hele systeem gedragen nieuwe structuur. De 3de week is dan een verderzetting van dit nieuwe stabiele niveau 

Beklijft het effect of vallen mensen op den duur weer terug in hun oude energetische patronen?2017-06-23T11:49:39+02:00

Ja, het effect is blijvend en net daarom werk ik met 3 basis sessies met max 3 weken tussen. Groei werkt als volgt, 2 stappen vooruit en eentje terug achteruit. Zo wordt voor en stevig fundament gezorgd.

Met de healing wordt je frequentie letterlijk opgekuist en verlicht. Hierdoor verhoogd je frequentie vb van 250Hz naar 550Hz. Dat is zeker 2 weken voelbaar en dan komt er een kleine terugval naar bv 425 Hz. Dit is echter dan een nieuw verworven fundament en hoger dan de start van de healing. De 2de healing start dan vanop 425 Hz en gaat naar 585 Hz en valt na 2 weken weer wat terug naar 490 Hz. Hier start de derde of de coaching en zo kan je upliften naar een stevige en blijvende 510 Hz.

Vanaf daar sta je dan veel steviger in je eigen schoenen en kan je gemakkelijker uit de voeten met nieuwe uitdagingen in je leven.  Er is met de healing een grote optilling, dan dijt dat terug wat uit en na 2 weken val je terug op een nieuw stevig niveau. Iets lager dan na de healing maar hoger dan voor de healing. Zo kan ik een gefundeerde opbouw garanderen. Je kan dan nog problemen ontmoeten maar door de opkuis zijn er minder ijkingspunten (is als een magneet) en blijven de problemen minder diep en lang plakken bij jou. Om beeldspraak te gebruiken. Je leven is als een witte keukenvloer. Je kookt en loopt erop en als je nooit poetst wordt het een vuile, kleffe boel. Wanneer je dan moet poetsen is het een titanenwerkje. Als je echter regelmatig poetst zal het sneller verlopen en ook minder energie van je vergen. Zo is het met de healingen. Met de healingen poets ik je vloer zodat jij de volgende keer vlotter en sneller kan werken. Omdat het vuil weg is , is er ook geen plakpunt meer. Dus als je na de healing weer een oude situatie tegenkomt zal jij er anders mee omgaan en die sneller kunnen loslaten en plaatsen. Daar waar je anders maanden en jaren in een oud patroon kan blijven draaien.

Healingen doen mensen niet op eigen kracht.2017-06-23T10:31:19+02:00

Je bedoelt dat ik of een ander het voor je doet? De eigen kracht ligt in het verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes. Hulp vragen is ok. Zelf heb ik ook lang geworsteld met het valkuil denken dat ik alles alleen moest doen. Jouw aandeel is het verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes. Als je een keuze gemaakt hebt mag je binnen die keuze hulp vragen aan een ander/je hogere zelf / gidsen / engelen . Vb met de healingen ruim ik op, zodat je meer ruimte krijgt op je pad en minder ballast of een lichtere rugzak meedraagt, waardoor je sneller vooruit kan. Is er dan nog eens een rotsblok op je pad, is er maar eentje meer te beklimmen en zal het sneller gaan omdat je rugzak lichter is. Daardoor zal je ook andere wegen kunnen ontdekken. Ik open gewoon een deur voor jou aan jou om er dan door te stappen en verder weer je eigen ding te doen.

Isabelle, ik zie het bos door de bomen niet. Je volledige aanbod spreekt me aan. Wat adviseer je me eerst?2017-06-23T10:25:55+02:00

Ideaal zijn de 3 basis ISA healingen  omdat ik daarmee de meeste belasting die je momenteel remt kan wegnemen, gecombineerd met een coaching. Verlichting of healing is maatwerk en bij de ene is het 1ISA healing en 2 coaching of 2 ISAhealing en 1 coaching of gewoon 3 ISA healing.

Voel jij je echter ontzettend aangesproken tot een andere healing dan is dat een wenk van je ziel en mag je dit zeker volgen. Hoewel ik persoonlijk altijd minimaal 1 ISA healing adviseer.

De chakra reeks is voor die mensen die zeer intens met bewustwording bezig zijn.

De atlascorrectie als je leven echt vierkant draait en vastzit. Hier kan je lezen hoe zich dat kan manifesteren.

De bloedlijnhealingen zijn heel interessant als er grote problemen zijn met vader of moeder of er zware thema’s op de bloedlijn rusten.

** Een aanrader is zeker de 2 wekelijkse groepshealing. Zo krijg je druppelsgewijs healing en versterk je je eigen groei via de kosmische wegwijzers van vrouw maan. Gaat door, telkens bij volle en nieuwe maan. Het voordeel is dat je emotionele en fysieke systemen op die manier veel meer van de krachtige ascentiefrequenties kunnen opnemen. Veel mensen ervaren nu fysiek en emotionele onverklaarbare symptomen die gelinkt zijn aan het herafstemmen met de hogere frequenties. De groesphealingen zorgen ervoor dat dit moeiteloos gebeurd.   Zo hou je je energieniveau ook gelijkmatiger en hoger . Via het verslag lees je dan de thema’s en werkpunten. Ontdek hier feedback

Wat is het verschil tussen een coaching en afstandshealing?2017-06-23T10:09:36+02:00

Een afstandshealing is meer op het niveau van ziel/dna/vorige levens/emotioneel & fysiek en de uitstroom ervan naar wat je nu blokkeert. Dit is de basis om mee te starten want zo maak ik weer de weg vrij naar een betere verbinding met je hogere zelf.

Coaching is inzichten & antwoorden krijgen en healing (emotioneel & fysiek) op persoonlijke thema’s en huidig leven. Hier help jij zelf ook mee, meestal via geleide visualisaties. Je hoeft niet te kunnen visualiseren want ik krijg de beelden door die je ziel doorseint als jij ze niet kan oppikken en zo kan ik je erin begeleiden. Je werkt hier zelf actief mee. (via skype of bij mij in Kortrijk (België)

 

Ik ben niet thuis dan of ik ben aan het werk. Hoe gaat het dan? Moet ik me afstemmen of zo?2017-06-23T10:03:10+02:00

Jij hoeft niks te doen, je mag gewoon ZIJN want het is je ziel die via mij werkt. Ik heb enkel je geboortenaam (meisjesnaam bij dames) nodig. Jij doet wat je anders normaal zou doen, werken, op reis zijn, lummelen, spelen, slapen, … Probeer enkel zeker 4 glazen water te drinken gedurende de dag. Normaal geef ik de healingen s’morgens vroeg ts 6u-9u. Pas in het verslag lees je hoe laat jij je healing gekregen hebt.

Hoe weet ik wat jouw energie is, aangezien er nog mensen zijn met dezelfde naam als jij?2017-06-23T10:00:18+02:00

Dit is niet zo gemakkelijk uit te leggen. Voor mij is het namelijk een evidentie. Wanneer jij me contacteert schep je een energiekoord van jou naar mij. Wanneer ik me op je afstem ga ik via dat koord naar je energieveld. De afstemming gebeurt op je geboortenaam en jij bent de enige die onder die naam op dat specifieke moment geboren bent op aarde. Elke mens is uniek en elk energiekoord is dat ook.  Je kan mss dezelfde naam dragen als iemand anders maar je energie-signatuur zal toch weer uniek zijn.  Elke energiestreng is voor mij uniek. Een fout is onmogelijk.

Ga naar de bovenkant