HEALING  &  GENEZING

Wat is healing? dat is verlichting, verlichting is verhoging van of herstel van je blauwdruk vibratie. Als je vibratie lager is dan je essentie of blauwdruk, ben je verzwakt (verziekte situatie).

Om alles goed te snappen, dien je te onthouden dat ALLES maar dan ook ALLES energie is. Materie is  energie die een specifieke frequentie aanneemt.

Het woord genezing  etymologisch bekeken : beter (doen) worden, een gevaar te boven komen, iemands leven of ziel redden, 1200 oudsaksisch gezond worden, greak neomai (ik keer terug) oudindisch nasate (hij nadert) . Dat is een totaal ander plaatje dan wat de medische wereld je nu aanbiedt !!!  Je kan maar genezen als je je angsten loslaat, terugkeert tot jezelf, leeft vanuit je ziel, terug nader komt tot je kern = maw terug heel worden ipv te leven vanuit zelfafwijzing. De huidige medische wereld houdt liever je trilling en frequentie laag met chemische brol en met operaties. . Want een operatie slaat enorme lekken in je aura en zorgt voor kortsluitingen in je energetische en fysieke systemen EN is bovendien in 85% van de gevallen totaal onnodig zoals dokter geert hammer wetenschappelijk met hersencans bewezen heeft.

Voor wie het nog niet door had 😉 mijn passie is me goed in mijn vel voelen en anderen aanleren hoe ze zich ook goed in hun vel kunnen voelen, dat doe ik via healing op afstand, coaching en het delen van zoveel mogelijk informatie en dat zijn allemaal vormen van werken met frequenties. Er is nog een andere manier nl om de freqenties van elk deeltje van je lichaam te scannen en terug te herstellen naar zijn oorspronkelijke blauwdruk.

Genezing/healing kan je op 2 manieren bereiken:

– de snelste is inzicht krijgen in je blinde vlekken en zo elke vorm van zelfafwijzing loslaten zodat je terug kan trillen op je zielefrequentie = het verslag van de ISA healing en coaching helpen hierbij en een goeie lichaamsscan en natuurlijk heb je andere therapeuten en coaches, boeken, cursussen…

– de 2de manier is om fysiek te werken, door de frequenties van je organen, fysiologische processen, chakra”s en emotie weer in balans te brengen. Dat kan via ISA healing of via een apparaatje die alle frequenties kan uitzenden en je lichaam op alle niveau”s (energetisch, psychisch, fysiek) kan scannen.

Je lichaam is een instrument? Inderdaad,  je lichaam is het instrument van je ziel, als je 100% leeft op de frequentie van je ziel ben je 100% gezond op alle niveaus en mag je zelfs technisch gezien vergif nemen, je bent onaantastbaar. (dus blijf af van vergif ! )

Ps wat vergif betreft , wist je dat chemo eigenlijk zenuwgas is = biologisch wapen. In 1946 werd uit mosterdgas het allereerste chemotherapeuticum ontwikkeld. Lees hier meer   .

Om terug te keren naar frequenties Vb ik was nieuwsgierig naar de toestand van mijn chakra”s omdat ik me de laatste jaren voel als een instrument waar via mijn kruin constant energie gedownload wordt. En idd ik zag op mijn scan mijn kruin 99%, daarom voelt ie alsof ie soms op ontploffen staat 😉 3de oog 94%, keel 96%, hart 91%, plexus 95%, sacraal 73%, root 87% . Aha ik zie dus dat mijn sacraal chakra het zwakste is en op een andere scan kamen ook hormonale disbalansen eruit en nieren.

Dus dankzij de frequentiescan van je lichaam kan je ontdekken waar het fout loopt bij jou maar ook wat jij nodig hebt.  Het apparaatje geeft je aan wat uit balans is en welke frequenties je nu nodig hebt, zowel op niveau van je organen, emoties, chakra”s, mentale patronen, meridianen, bio-energetische stromen, vitamines, aminozuren, homeopathie, bachbloesems, energetische bescherming……

Vb uit de scan komt longen. (zullen veel mensen nu hebben dankzij covid en die stomme mondmaskers)
Longen zijn verbonden met diep verdriet, doodsangstconflict ( niet kunnen in of uitademen) en het jezelf niet de nodig zuurstof/ruimte geven.  Dit emotioneel of denkpatroon (frequentie) heeft er voor gezorgd dat de frequentie van je longen verziekt is = uit balans. Jij bent je daar niet van bewust  maar je lichaam toont perfect aan hoe goed jij afgestemt /afgeweken bent op je zielefrequentie.

Nu kan jij jezelf op 2 manieren behandelen :

– je denkpatroon overschrijven = coaching, boeken lezen, cursussen, …..
– healing= overdracht van energie op de frequentie die jij nodig hebt
–  een goed frequentietoestel dat accuraat werkt en beschikt over alle nodige frequenties en op alle mogelijke niveau werkt.

Als healer die al 9 jaar enkel vanop afstand werkt met schitterende   resultaten  weet ik wat energiewerk kan doen en zelf werk ik al een 6 jaar met goed succes, met frequenties maar heeft mijn toestel het nadeel dat er geen scanfunctie opzit (ik moest alles uitpendelen wat voor mij energetisch zeer belastend is)  en verder moest ik zelf de programma”s samenstellen en kon ik zelf frequenties maken, opladen op een sd kaartje, dat kaartje werkte dan weer niet….. daarom ook dat ik er niet zo echt mee te koop liep

Een droom werd werkelijkheid

Maar sedert een paar weken heb ik tot mijn verbazing een toestelletje gevonden dat ALLES heeft wat ik wou. En waar ik dus bijzonder enthousiast over ben. Ik geloofde het eerst niet toen mijn dochter ermee kwam aanzetten. Had al veel andere geprobeerd en was teleurgesteld. Maar gelukkig hield mijn dochter 2 maand aan en inderdaad het fantastisch toestelletje is licht, compact, scanfunctie, volledige programma”s, directe verbinding met het lichaam, de hoofdversie kan wireless werken en dat alles voor een heel schappelijke prijs, NU toch dankzij de promotie die maar loopt tot 6 september.

Het toestelletje werkt via bluetooth met je gsm. Op je gsm staat de app en de app werkt van zodra hij verbinding heeft met je frequentietoestelletje. Eenmaal het toestelletje het programma geladen heeft kan je de blutooth afzetten (ik heb last van bluetooth) .
Er is een smart watch die geconnecteerd is en je constant scant en aanvult.  De basis versies werken met oor en polselctrodes en de hoogste versie kan scannen, op afstand en in de aura trillen.  De scan kan je ook uitvoeren vanop afstand, dat hebben mijn dochter en ik al uitgetest en werkt fantastisch.

Je kan er ook huizen mee reinigen, entiteiten mee opsporen, kan scannen op belasting van aardstralen en andere, kan scannen of je last hebt van wifi, 5G of andere straling en er is ook een beschermingsprogramma tegen de stralingen ….. het is ontzettend uitgebreid, ongelooflijk.
Ik heb natuurlijk mijn licht overal opgestoken en merk dat de meeste mensen niet goed begrijpen wat het allemaal inhoud energiewerk en daarom er ook niet het maximum kunnen halen uit het de mogelijkheden van het toestel. Daarom zijn mijn dochter en ik een opleiding aan het uitwerken waarna jij een volwaardige healing en coaching service zal kunnen aanbieden of bij jezelf verrichten.

Je hebt 4 versies:
Medisch erkent toestel

Het toestelletje is een medisch erkent  voor de volgende behandelingen

  • van chronische pijn,
  • fibromyalgie,
  • skeletpijn en migraine 
  • als ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen worden momenteel nog  niet erkend door de reguliere geneeskunde. 

Maar wie begrijpt dat ALLES frequentie is, snapt dat de mogelijkheden enorm zijn !!!

Ook voor coaches, psychologen, kine, accupunctuur, osteo en andere therapeuten van ontzettende grote meerwaarde want als je de frequenties ontspanning en angst afspeelt kan je veel dieper werken bij de mensen.  Wie een intracommunautair btwnr heeft hoeft de btw niet te betalen.

Wil je een toestelletje kopen of meer info,  mail me isabelle@zichtbaar.be dan en vermeld het toestel dat je wil : je naam en adres (+ provincie en land) en als je het zakelijk aankoopt je zakelijke gegevens. 

Het is best wel belangrijk via wie je toestel aankoopt in verband met de begeleiding achteraf.  Want ondanks dat het nog maar recent op de markt is zijn er al heel wat van verkocht en verneem ik maar al te vaak dat de mensen maar half begrijpen wat de mogelijkheden zijn. En dat is bijzonder jammer want dit toestel kan echt heel veel en is vrij eenvoudig in gebruik als je snapt hoe energie werkt.   Ik begeleid en start, gratis mensen op,  die via mij aankopen, anders kost de begeleiding 65€/u. De opleiding die eraan komt gaat veel dieper in op wat energie, frequentie, resonantie, golflengte, healing, materie….. allemaal is. 

BEHANDELINGEN MOGELIJK

  • een volledige lichaamsscan (via een foto van jou)  kost 75€ en achteraf ontvang je via email het resultaat in een pdf. Je hoeft dus NIET naar de praktijk te komen
  • het instralen  op afstand (via de foto ) kost voor mens, dier, plant 45€. Hier worden alle frequenties die uit de scan kwamen naar jou overgedragen via je foto. Via foto of door jou gedragen voorwerpen kan men energie naar jou terugsturen.

Isabelle Lambrecht healer psychotherapeut bewustzijnscoach bemiddelaar