Wie me volgt via mijn maanartikels weet al dat  2018 een zeer bijzonder jaar wordt. Dit omdat  2018 een cruciaal moment blijkt te zijn inzake het helen, loslaten en transformeren van je  meest diepe wonden en oud karma.

Dit is me ook meer en meer duidelijk aan het worden dankzij mijn coachingen. In mijn coachingen maak ik zowel gebruik van wat ik voel in mijn eigen lichaam (dit is mijn instrument waarmee ik leerde werken) als van beelden/visualisaties die ik doorkrijg in de verbinding met mijn klant. Sedert februari kom ik vrij vaak in vorige levens terecht tijdens deze sessies. Maar in de 5 jaar dat ik nu als healer en energetisch coach werk, merk ik de laatste 2 maanden een zeer groot verschil in de te healen stukken en thema”s. Het zijn zonder uitzondering, allemaal diepe, oude trauma”s die terug slaan of gerelateerd zijn aan de moeder (bloedlijn). Ik had al begin dat jaar doorgekregen dat we nu collectief bezig zijn  het eerherstel van de vrouwelijk energie.  Wat een zeer belangrijke beweging is, want elke ziel wordt op aarde geboren via de vrouw. De vrouw is dus het geboortekanaal  waarlangs een ziel op aarde komt. Dat houdt in dat, zolang we geboren worden via gekwetste geboortekanalen, we automatisch gekwetste wezens zijn omdat we 9 maand gevoed worden door deze kwetsingen. De wereld structureel veranderen begint dus bij het terug in evenwicht brengen van de vrouwelijke energie en kanalen.

Oude trauma’s  en karma, uitgaande van de moeder healen

Een paar weken terug kreeg ik  2 hele mooie ervaringen tijdens de sessies. Het thema was de problematiek met de moeder. Bij de dame van vorige week voelde ik plots een opening naar een vorig leven (1700) waar ik haar zag als een gelukkige peuter, zittend aan de voeten van haar vader en moeder, die dolgelukkig waren met elkaar. Plots kwamen 2 handen in beeld die het kind wegrukten. De moeder bleek in dat leven “maar” een bediende te zijn en de vader iemand van “hogere” adel.

De beschermengel die nu  mee incarneert

In het huidige leven zijn ze terug samen geïncarneerd als  moeder en dochter. Maar in dit huidige leven is de moeder emotioneel totaal onbereikbaar, want ze zich nooit meer emotioneel openstellen vanwege dat verdriet uit een vorig leven. Mijn klante blijkt te kampen met serieuze  hechtingsproblemen. Beiden hebben hier nu de les te leren om zich ondanks alles,  terug emotioneel open te stellen en te durven verbinden. Tijdens de sessies voelde ik heel duidelijk een andere energie erbij komen, namelijk deze van haar oudere zus. Ik kreeg door dat dit haar beschermengel was die haar al vele levens begeleid, maar die nu special voor haar mee geïncarneerd was in dit leven. Toen de dame dat hoorde, barstte ze in tranen uit en beaamde de haar oudere zus inderdaad voor haar, meer een moeder en beschermer was. Dit was voor mij de eerste maal dat ik contact kreeg met een fysiek geïncarneerde beschermengel. De energie van een bescherming is zeer transparant, ondersteunend en gevend. Wat voor mij wel bijzonder en raar aanvoelde in het contact met de zus, was dat ze geen eigen verhaallijn had, noch ander doel had dan hier te zijn voor haar zus. Er was met andere woorden geen persoonlijk traject voelbaar bij de geïncarneerde beschermengel. Verder viel het me ook heel sterk op, dat ik deze klante eerder als 35-tier inschatte, maar dat bleek dat ze al 45 jaar was. Dit is volgens mij volledig te wijten aan de energie van haar zus.

in de andere coaching sessie was mijn klant een jonge dame (eind de 20) en ik vond haar er op een bepaalde manier engelachtig mooi uitzien. Zij gaf me aan, een oplossing te willen voor de problematiek met haar moeder. Haar moeder blijkt totaal op haar te leunen en op het moment dat mijn klant haar eigen leven wil leiden en het huis verlaat onderneemt haar moeder een zelfmoordpoging.

Het is altijd wat zoeken voor mij naar  de energetische ingang, maar ik voelde heel duidelijk weer een energie duwen om binnen te komen. En ja hoor, het beeld verschijnt en ik de moeder, in een vorig leven geketend aan een muur hangen. Bleek dat ze in dat leven een sterke ondergrondse leidersfiguur  was  ergens in de tweede wereld oorlog. Door dat vorige leven is er nu bij de moeder (54j)  in dit leven, een totale onwil om stevig op eigen benen te staan en haar eigen verhaallijn verder uit te werken. In dit leven wil ze absoluut niet in haar fysieke lichaam zijn en doet er alles om aan uit haar lichaam en dit leven te blijven. Ze zal ook weinig overgang energie gehad hebben want ze is waarschijnlijk direct terug geïncarneerd  na de dood in haar vorig leven. En dit is meestal heel zwaar en verwarrende voor de ziel. Tijdens de coaching sessie lukt het ons om de  moeder energetisch terug in haar eigen stuk te brengen. Als dit geslaagd is breng ik mijn klant terug naar haar eigen stuk in het nu. Voor mij zit mijn job erop maar dan zegt mijn klant plots: ” ik voel me nu zo ontzettend alleen“. Ik stem terug af en kijk wat we hier kunnen doen. Ik vraag haar om haar linkerhand op haar hart te leggen om contact te maken en om zichzelf te centeren. Op dat moment worden we  beiden overvallen door een zeer diep verdriet en verschijnen plots allemaal zielen die dolblij applaudisseren voor mijn klant. Ik mocht vernemen dat mijn klante een zeer belangrijke taak als geïncarneerde beschermengel tot een goed eind gebracht heeft. Deze maal was het dus mijn klante zelf die een geïncarneerde beschermengel was.

Op het eind van onze sessie voelde ik me zelf zo overweldigend want die ongelooflijke warmte en liefde waarmee zij verwelkomt werd in haar eigen groep, was magisch. En omdat ik dus altijd in de energie van mijn klanten zit mocht ik dit zelf ook volledig ondergaan en ervaren. Nadat ze terug in het nu gebracht was, was het weer zo speciaal te voelen dat er nu geen persoonlijke verhaallijn meer klaarlag voor haar. Ze wist ook helemaal niet meer wat ze nu verder met haar leven wou doen want alles draaide altijd rond het steunen en beschermen van haar moeder. Wel voelde ik duidelijk dat ze hier wel nog op aarde blijft en dat ze mag genieten van de rest van haar leven. Na wat brainstorming had ze een idee van wat ze leuk vond en hier kon neerzetten. Ze is nog maar 24jaar maar haar energie was zo licht, zuiver en wijs.

Er is momenteel zeer veel hulp fysiek aanwezig op aarde

Een tijdje terug had ik doorgekregen , dat er heel veel fysieke hulp ook aanwezig is nu op aarde. Maar het is de eerste maal dat ik op korte tijd contact mocht hebben met inderdaad fysieke beschermengelen. De energie van beide was licht en er is een soort van zachtheid bij hen.

Dus lieve mensen, misschien heb jij ook wel je beschermengel mee op aarde want het zijn nu heel speciale tijden. Hou ten alle tijde het vertrouwen dat er voor jou gezorgd wordt.