Een ionisator is een apparaat dat moleculen ioniseert, dat wil zeggen op deeltjes een elektrische lading aanbrengt door er een extra electron aan toe te voegen. Een ionisator creëert op die manier negatieve ionen. Het voordeel van dit apparaat is dat het werkt op alle deeltjes. Een gewone luchtfilter laat nog de allerkleinste stofdeeltjes door. Negatieve ionen zorgen dat je lichaam makkelijk zuurstof kan opnemen. En er wordt beweerd dat een ionisator ook de hoeveelheid serotonine in de hersenen kan stabiliseren. Dit allemaal zorgt voor een meer positief in het leven staan en je beter in je vel voelen. 

Waarom zijn negatieve ionen belangrijk voor onze gezondheid?

Negatieve ionen hebben de eigenschap om stofdeeltjes aan te trekken. Dit zorgt ervoor dat het positieve stofdeeltje zwaar wordt en naar beneden valt. Zo reinig je de lucht in je huis en los of voorkom je ademhalings- en gezondheidsproblemen.   Het deeltje dat naar beneden valt wordt eenvoudig verwijderd bij het stofzuigen. Mochten er bij het stofzuigen weer deeltjes in de atmosfeer komen, worden deze opnieuw geladen door negatieve ionen en herhaalt het proces zich.  

Zeker in kamers en auto’s waar gerookt wordt is dit een schitterend hulpmiddel om je lucht terug te zuiveren. Maar ook zeer geschikt om toe te passen in vochtige ruimtes zoals badkamer, drooghok omdat het ook antibacterieel werkt en deze ruimtes ideale kweekplaatsen zijn. Het verhinderd trouwens ook schimmelvorming. 

Voordelen extra negatieve ionen in de lucht:
– de lucht binnenshuis wordt schoner en dus gezonder,(ook rook, vocht en schimmel verdwijnen)
– verminderd drastisch de stofmijt,
– de weerstand van het lichaam wordt groter,
– verdwijnen van allergie door inhalatie van stof en andere allergenen,
– angst en depressie krijgen minder kans omdat er zuurstof voorhanden is,
– je gezondheid versterkt op elk niveau

BUREAU OF HUISKAMER IONISATOR

Deze kleine ionisator  sluit je aan op een vrije USB poort van een laptop of PC  en produceert ongeveer 2 miljoen/cm3 negatieve ionen. Het kan ook op batterijen werken.
Er is ongeveer 30 gram getachyoniseerd Elite shungite grit toegevoegd die de werking enorm versterkt.

De doormeter is 95 mm en 95 mm hoog; het verbruik is 0,5 W.

Kostprijs 69€ + portkost (B€ 5.5€ of NL 8.30€)   ref ION1

STOPCONTACT IONISATOR

Deze krachtige ionisator sluit je aan op een stopcontact  produceert ongeveer 10 miljoen/cm3 negatieve ionen. Het is geschikt voor een ruimte tot 30 m².
Er is ook een zakje met getachyoniseerd shungite grit toegevoegd die de werking versterkt. Ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamer, waskamer enzoverder omdat het ook antibacterieel werkt en deze ruimtes ideale kweekplaatsen zijn; het verhinderd ook schimmelvorming.

De afmeting is 115x75x60 mm en het verbruik 1,8 W. De inwendige LED doet ook dienst als nachtlicht. Mag ook in de slaapkamer gebruikt worden.

Kostprijs 69€ + portkost (B€ 5.5€ of NL 8.30€)   ref ION2

AUTO IONISATOR

Betere concentratie want in een auto is er een grote wanverhouding tussen positieve en negatieve ionen door de vele elektronica, het fijn stof dat via de luchttoevoer binnenkomt en de air-conditioning.
Deze ionisator genereert 2 miljoen negatieve ionen per vierkante centimeter en doet een lichte luchtstroom ontstaan.

Bij deze ionisator kan de sterkte geregeld worden. Hij is ook 45 graden draaibaar. Door de extra tachyonisatie en het imprinten van de Schumannfrequentie wordt het toestel nog effectiever.
Wordt aangesloten op de sigarenaansteker van de wagen.

Kostprijs 34€ + portkost    REF: ION3

  Deze Ozonator is een veilig, draagbaar en efficiënt waterzuiveringssysteem. Dit systeem neutraliseert giftige stoffen en ziekte veroorzakende bacteriën en virussen, Het gebruikt een koude corona en koud plasma met Tesla Coil technologie. Door ons is inwendig extra vitalisatie tachyonmengsel toegevoegd voor een meer vitaliserende werking.

Ëen glas ozonated water kan het energieniveau verhogen en meer helderheid en focus brengen.
Gebruik de Ozonator tegen bacterieen en schimmels en vernietig snel,de bacteriën op vis en vlees snel.

De gegenereerde Ozone mag NIET ingeademd worden! Ozone kan zeer schadelijk zijn (door snelle en krachtige oxidatie) voor gevoelige longmaterie. Gebruik een ozone generator steeds in een goed geventileerde ruimte. Het produceert tri-atomisch zuurstof (O3) wanneer het gecombineerd wordt met water en laat zuurstof vrijkomen opdat het de virussen en bacterieen in het water kan vernietigen door oxidatie, het breekt achtergebleven resten van chemische landbouwproducten op fruit en groenten af. Het vernietigt bacterieen op vlees en vis in slechts enkele minuten en het verlengt de houdbaarheidsdatum en verhoogt de smaak van alle voedselproducten.

De ozonator is ideaal voor het ozoneren van een glas water of olijfolie, beiden hebben vele voordelen bij regelmatig gebruik,

Eigenschappen:
– Ozoneert water in een drinkglas in een paar minuten
– Breekt achtergebleven resten van chemische landbouwproducten op fruit en groenten af
– Vernietigt bacterieën op vlees
– Versterkt de smaak van alle voedselproducten
– Verlengt de houdbaarheidsdatum
– Geen filters die vervangen hoeven te worden
– Continuee operatie mogelijk
– Handig muurmontage mogelijk
– Ideale ozon output om water te ozoneren

Gebruik:
Plaats de bruissteen voor 2 tot 5 minuten in een glas water en drink het op binnen 30 seconden voor optimaal effect. Geözoneerde olijfolie duurt 4 tot 6 uur Geözoneerde olijfoliezalf maak je door de bubbelsteen 4 tot 5 weken in een ronde (vis-)bokaal te laten draaien. Gebruik voor water en olijfolie niet dezelfde bruissteen. Andere stenen, best keramische, zijn in een aquariumwinkel te verkrijgen.

Prijs: 149€ + portkost  ref: OZON

Levering normaal binnen de 48u na betaling op rekening stepisa bvba BE96 9795 9298 0405  BICcode ARSPBE22 met vermelding van uw naam & ref. Mail me dan graag je adres door en je betalingsbewijs.