Ben je je weg kwijt?

Dat overkomt ons allemaal in het leven. Maar enkel wie dit inziet, schenkt zichzelf de kans om uit het bos te geraken en zijn unieke weg te vinden.

Coaching is je kans om je pad terug te vinden.

Je ziet door het bos de bomen niet meer. Je bent het overzicht in je leven volledig kwijt. Wat je ook doet, je loopt altijd weer tegen hetzelfde aan, net alsof je leven zich in een cirkel afspeelt.

Zet je een stap, dan is het alsof niks gebeurt of erger nog, alsof je 2 stappen achteruit vliegt.

Nu heb je er meer dan genoeg van (langs) gekregen. Tijd voor een andere aanpak en een leuker leven.

Van copycat naar zelfrealisatie

Je leerde in je kindertijd hoe jij jezelf staande kon houden. Om te overleven deed je gewoon wat je omgeving deed.  Nu komt je wezen in opstand omdat het hier zijn eigen weg wil komen bewandelen. Via coaching help ik je uit je kopie gedrag stappen om je ware wezen vorm te geven.

Coaching is een combinatie van healing, inzichten, antwoorden en energetisch bijsturen. Van elke sessie krijg je een opname die je thuis kan herbeluisteren. Terwijl we bezig zijn neem ik ook energetische blokkades weg die zich aandienen. Verder krijg jij inzichten & antwoorden + healing op persoonlijke thema’s en huidig leven. De isahealing op afstand werkt meer op zieleniveau en vorige levens. Met de coaching zijn we hier en nu aanwezig in je huidige levenssystemen en vanuit je huidige persoonlijkheid, binnen het systeem van je huidige familie.

Ideaal is starten en ruimte maken met 1 of 2 isahealing = je ziel leidt me en ik maak contact met je veld via je geboortenaam (soms voel ik dat ik er nog eentje nodig heb, maar kan ik maar zeggen nadat ik de eerste gedaan heb) en erna een coaching hier maak ik contact via je stem en huidige incarnatie (is healing, inzichten, antwoorden en bijsturing). Wens je enkel met coaching te werken dan kan je opteren voor 3 coachingen. De eerste coaching duurt altijd 1.5u de opvolg sessies maar 1 u.

Er is ook het 8-weekse opvolg traject waarbij je me om de 3d een email stuurt me al je angsten en blokkades waar je tegenaan loopt, zo sturen we realtime bij voordat het zich vastzet in je systemen.

Welke technieken gebruik ik voor de coaching?

Ik ben een intuïtief coach en werk voornamelijk via mijn helder voelen-zien en horen. Met andere woorden als kanaal werk ik met wat ik doorkrijg. Het liefst werk ik met de beelden die ik doorkrijg. Op die manier kan ik je ego, de waakhond omzeilen en rechtstreeks contact maken met je onderbewustzijn, waar al je antwoorden liggen. Jij helpt zelf actief mee, want de info verkrijg ik via jou. Zelf moet je niet kunnen visualiseren ofz, ik kan iedereen gemakkelijk door de beelden loodsen. Tegelijkertijd krijg je antwoorden op je vragen en als ik voel dat je vastloopt dan geef ik je energie en heal ik je blokkade waar je tegenaan loopt. Net zoals bij een gewone ISA healing voel ik steeds mee met je energie en als ik spanningen, pijnen of blokkades voel geeft dat extra informatie en kan ik die ondertussen voor je losmaken.

Hallo Isabelle, hoe heb ik de coaching ervaren: Als betrouwbaar, krachtig, mezelf versterkend in wie ik ben, en als een uitwisseling tussen gelijkgestemden.

Hartelijk dank, Ann.

Hallo Isabelle, Dank voor je coaching gesprek. Ik begin de dingen waar ik vastliep en andere dingen uit mijn leven ook in een ander perspectief te bekijken……Interessant en bijzonder! Nogmaals bedankt!

Mvg, Rick

Meer feedback klanten coaching
Aanvraag coaching

♥  Dag Isabelle,

Ik heb vandaag het verschil mogen ervaren tussen een thema healing en een “normale healing”. Het is directer, ik was effectief betrokken in de healing. Dankzij de beelden die jij zag en die je aan mij beschreef kon ik op een andere manier naar de dingen kijken. Ik was als het ware gedwongen om mijn denken opzij te zetten en om mee te gaan in de beelden. Visualiseren is echt niet mijn ding en toch vroeg jij mij wat ik met het beeld dat jij van mij doorkreeg aan kon vangen. Mijn ego sputterde tegen, maar je ving dit op en probeerde een ander beeld. Het begon te lukken, ik “zag” ook het beeld dat jij mij voorhield en ik begon mee te werken. Dankzij je begeleiding en de suggesties die je mij aanreikte kon ik het verhaal afwerken… Daarna vertelde jij mij waar de kern van het probleem lag. Boeiend en ook weer verrassend. Het waren nl. DE 2 thema’s waar ik intensief mee bezig was maar waar ik het verband absoluut niet zag. Daarna volgde spontaan de healing. Je vertelde wat je deed. Vele kleine sloten werden losgemaakt een beetje overal in mijn lichaam…ik hoorde het maar was ook een tijdje “afwezig”…het duurde een hele poos en toen ik spontaan mijn ogen opende zag ik, een seconde daarna, hetzelfde bij jou gebeuren en de healing was afgesloten. Deze healing gaf mij een heel goed gevoel. Het werkt in op het meest actuele thema in mijn leven. Heb trouwens een prachtig beeld meegekregen. Een metafoor voor de “eenheid”. Een aanrader! Bedankt om zo’n zuiver kanaal te zijn!

Warme groet, Filip

♥    Nogmaals bedankt Isabelle! Ik sta nu weer in mijn eigen kracht, besefte me ineens dat ik kracht buiten mezelf zocht. Wat een paar woorden met je kunnen doen! Ik heb lang niet zo genoten van mezelf!

♥  Hallo Isabelle,   Ik voel me zo licht na de coachingsessies met jou. Ik zat compleet vast zowel emotioneel als op mijn werk. Jouw zachte, doch gerichte aanpak liet me duidelijk zien waar de knoop in mezelf zat. Ik heb nu andere keuzes gemaakt en ik kan terug houden van mijn werk. Ik sta nu met plezier op en mijn werk is geen last meer. De sleur is weg en ik kan veel beter uitdragen waar ik goed in ben. Ik heb meer en meer waardering voor mezelf en mijn mogelijkheden. De stress en de irritaties hebben geen vat meer op mij. Je bent net op tijd op mijn pad gekomen. Ik ben je heel dankbaar.   Warme groet, Annemie.

♥  Hallo Isabelle

Ik kwam op gesprek bij jou langs en ik voelde direct rust en kalmte in je huis. Je luisterde naar mij en tijdens het gesprek voelde ik koude rillingen door jou werking op mijn lichaam. We hebben veel dingen besproken en je hebt mij goede raad gegeven. Je had direct door met weinig woorden wat mijn probleem is. Ik praatte met iemand die me precies al jaren kent.In het naar huis rijden voelde ik de werking van de healing. Ik voelde me moe en rustig. Toen ik thuiskwam en een dutje deed ben ik wakker geworden met keelpijn. Een teken dat de healing op mijn keel en hart heeft gewerkt.

Blij dat ik toch de stap gezet heb.

Dank u wel, Mieke 

♥ Isabelle,

Een cadeautje voor mijzelf was dit coachingsgesprek. Ik voelde tijdens ons gesprek de energie stromen en kon meteen al wat angsten en schuldgevoelens loslaten. Jouw voorbeelden en kracht inspireren mij. Ik kijk uit naar de isahealingen. Dank je wel voor de aandacht en liefdevolle rust zonder oordelen.

Kiara

♥  Ik heb net een coachingsessie van Isabelle gehad en ben nog erg onder de indruk van de energie die door me heen is gaan stromen en alle sensaties die ik voelde tijdens ons gesprek. Ik heb van alles ervaren tijdens de sessie: van tintellingen tot ontspanning, van een koel gevoel waar eerst verkramping zat tot warme doorstroming. Ik voel me ontzettend blij en dankbaar. Ik “hoef” ook even niks. Het is heerlijk om gewoon even te ervaren hoeveel kracht er in me zit. Ik zit nog even natte genieten. Wat een opluchting. Dank je wel voor je begeleiding naar dit gevoel, je heldere uitleg en je handvatten.

Warme groet,
Kinga de Wit.

 Hallo Isabelle,

Ik sta versteld van de kracht en onmiddelijke werking van de coaching en het werken met de beelden. Het ontslag nemen in het familiebedrijf en het gesprek aangaan met mijn broer zag ik niet zitten. Het beeld dat je doorkreeg van de situatie gaf me echter zoveel inzicht en vertrouwen dat ik gemakkeljik die horde kon nemen. De magische werking tijdens het werken met het beeld, de manier waarop je me zachtjes begeleide in het beeld en hoe ik het beeld kon genezen, was ongelooflijk. Ik voelde direct de werking. 10 minuten na het afsluiten van onze coaching sessie had ik de afspraak met mijn broer. Het is geweldig gegaan. Het is 6 jaar geleden dat we nog eens echt konden praten en ik kon hem vragen stellen die hij vroeger niet kon en wou beantwoorden. Het met het beeld werken had als resultaat dat ik begreep wat speelde bij mijn broer en dat we nu veel closer zijn dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb. Ik heb nu echt het gevoel een broer te hebben. Hij aanvaard ook en steunt me nu om uit het bedrijf te stappen.

Deze coaching was een ongelooflijk geschenk. Ik ben zo opgelucht. En dat met 1 enkel sessie.

Nogmaals van harte dank.  Demir

♥  Afgelopen maandag heb ik een coachingsgesprek gehad met Isabelle n.a.v. gebeurtenissen op mijn werk in combinatie met de ziekte ME/CVS. Isabelle benoemde precies díe dingen waar ik tegenaan loop en waarvan ik zelf ook steeds denk dat het de oorzaak is van mijn ziekzijn. De boodschap van Isabelle was heel duidelijk ‘gaan voor datgene wat ik echt wil doen en me niet laten leiden door angst’. Heel helder en kloppend bij hoe ik mijn leven leef. Ik heb veel aan de coaching gehad en de volgende dag gelijk stappen gezet door een gesprek aan te vragen met mijn leidinggevende. Ik heb veel aan de coaching gehad!   Dank je wel Isabelle!

♥  Mieke: Isabelle is iemand met heel veel passie, met grote kennis en een wonderbaarlijk aanvoelen. Ontzettend blij dat ik je ontmoet heb. Ik blijf graag in contact.

♥  Marino: ik heb al verschillende psychiaters gesproken maar de inzichten die ik krijg van Isabelle via de healingen zijn zeer verrijkend. De nabespreking en coaching heeft al heel veel veranderd in mijn leven. Haar kracht en passie is mijn voorbeeld. Dank omdat je op mijn pad gekomen bent.

♥  Dag lieve Isa,

Bedankt voor je wijze woorden en healing. Ik zie nu dat het verdriet zelfmedelijden is. Ik voel me gelijk al krachtiger. De momenten dat ik het te zwaar vind, komt ook eigenlijk door zelfmedelijden en vergelijken. Terwijl ik eigenlijk niet te vergelijken ben en niet van slachtofferschap en zelfmedelijden houdt. Het is goed om wakker geschud te worden. Dat doet me goed. Bedankt voor de wijze les, ik ga weer back to basic.   Warme groet, Caro.

♥  Beste Isabelle,  Dank voor de Skype coaching afgelopen zaterdag, ik vond het een hele beleving om dit mee te maken, de rest van de zaterdag voelde ik mij licht, alsof er heel veel van mij was afgevallen en geen druk op de nek en schouders. En met mijn hoofd in het ‘zijn’, in het ‘nu’. Ik heb alles met volle overgave en openheid over mij heen laten komen. Ik vind het echt ongelooflijk mooi wat jij met energie op afstand, de healing doet om mensen verder te helpen Isabelle. Complimenten. Nogmaals heel hartelijk dank dat je op mijn pad bent gekomen Isabelle, ik ben zo blij.                                       Groeten N.P.

  Dag isabelle,

Dank je wel voor je duidelijke antwoorden. Het maakte veel los.. Ik begrijp dingen nu nog duidelijker. Isabelle echt heel erg bedankt. Je mail is zo’n steun! Ben ontzettend blij dat ik jou gevonden heb ( of dat het universum jou stuurde om mij te helpen).   Liefs ,  Danielle

♥  Beste Isabelle,

Nogmaals bedankt voor gisteren ! Het heeft me enorm veel kracht gegeven. Het is ongelooflijk die beelden van je, die raakten me recht in de ziel.   Je voelt me zo goed aan en toch ken je me niet. Je hebt op alles een antwoord en je legt alles zo eenvoudig uit. Ik voel me ontzettend gesterkt. Het is net alsof je me een beetje mezelf teruggegeven hebt. Hartelijk dank omdat je me helpt mezelf te zijn, het voelt super goed aan.  Groetjes Janine

 Sophia: welke vraag of welk probleem ook, Isabelle kan me altijd weer verderhelpen. Met een half woord begrijpt ze de dingen. Ze begrijpt mezelf beter dan ikzelf. Ze begrijpt alles. Haar feedback ivm mijn communicatie naar mijn partner toe heeft mijn relatie gered. Nu snap ik beter hoe een man denkt. Is echt wel heel verschillend dan wij vrouwen.

♥  Isabelle,

Een cadeautje voor mijzelf was dit coachingsgesprek. Ik voelde tijdens ons gesprek de energie stromen en kon meteen al wat angsten en schuldgevoelens loslaten. Jouw voorbeelden en kracht inspireren mij. Ik kijk uit naar de isahealingen. Dank je wel voor de aandacht en liefdevolle rust zonder oordelen.

Kim

♥  Hallo Isabelle

Heb veel aan ons gesprek gehad en doe mijn best maar niet altijd simpel ! De nieuwe inzichten scheppen wel ruimte nu.

Groetjes , Pascale