De mens is van nature argwanend en weerspannig. Omdat hij als fysiek wezen graag de controle heeft over alles, zodat hij zijn fysieke veiligheid kan waarborgen.

Vandaar dat de mens snel vastloopt in zijn denkwereld van veiligheid en nieuwe dingen in eerste instantie afblokt. Het middel om af te blokken is niet-liefde of maw angst aanjagen.

Door de eeuwen heen is de mens te diep gezonken in zijn mens-zijn en verloor hij zijn voeling met zijn bron/ziel. En hij verwerd tot een slaaf van de materie. Materie is experimenteren met je macht om de e kracht van liefde te richten.

Wie leeft vanuit liefde zal zijn kracht richten op liefdevolle dingen, wie leeft vanuit angst zal zijn kracht richten op angstaanjagende dingen. De macht ligt in de keuze die jij maakt, in het hoe jij ermee omgaat

De macht ligt in de keuze die jij maakt, in het hoe jij ermee omgaat

De verhoging van energie en zijn verruiming aan mogelijkheden

Er wordt al jaren gesproken over energie verhoging, nieuwetijds kinderen die hooggevoeliger zijn en meer mogelijkheden lijken te bezitten. En recent blijkt nu dat de energie op aarde daadwerkelijk hoger geworden is, de schumanfrequentie is enorm verhoogd en de fotonengordel is ook versnelt. Dat zal vanzelf ook weer de weg banen om materiële fysieke veranderingen op aarde mogelijk te maken.

Ik weet nog dat toen internet in beeld kwam de meeste mensen steigerden. Toen de gsm in beeld kwam was het ook niet goed, toen wifi in beeld kwam was het weer slecht en nu is het snel internet weer een nieuw gevaar.  Allemaal met gevaar voor de gezondheid. Omdat ik zelf lang geleefd hebt vanuit het idee dat dingen van buitenaf me schade konden berokken ging ik hier ook in mee.

Internet heb ik altijd direct in mijn hart gesloten, de gsm ook omdat ik het na mijn scheiding super vond dat mijn dochter mij altijd kon bereiken. Tot nu toe altijd via kabel gewerkt en wifi afgewezen maar nu ik in spanje woon is kabel onmogelijk. En omdat ik al ervaren heb dat mijn ziel altijd het beste met me voorheeft, begreep ik dat ik wifi mocht toelaten.  Dus toen wifi de enige mogelijkheid bleek ging ik in acceptatie en nu heb ik wifi in huis. Ik merk dat ik er veel last van heb als ik bang ben dat het me schade zal berokken en ik er geen last van heb als ik deze energie accepteer en er bewust mee omga. Wel gaat de wifi (voor alle zekerheid) nog uit als ik ga slapen en ik heb wel veel elite shungite  in huis. Als ik mijn gsm als hotspot gebruik ervaar ik de gsm als zender te krachtig en krijg ik hoofdpijn en wordt ik misselijk. Als ik de gsm in de auto gebruik en zeker als gps  merk ik ook dat ik misselijk wordt. Misschien wordt het tijd dat ik de behoedzaamheid overboord gooi en me openstel voor het gebruik van gsm in de auto. Langs de andere kant, vind ik dat teveel mensen afgeleid zijn in de auto vanwege hun gsm. Ik zie er nog niet direct het nut van in om mijn gsm actief aan te hebben in de auto dus gaat hij op vliegtuigstand als ik buitenshuis ben en in de auto. Meer dan 5 minuten bellen met dat ding bezorgt me hoofdpijn dus werk ik het liefste via email, whats app berichten of skype. Ik benut dus maximaal de voordelen van gsm en wifi maar vanuit een bewust invoelen, ZONDER er slaaf van te worden. Het internet vind ik een geschenk en zonder dat medium zou ik niet zijn wie ik nu ben. Microgolf oven gebruik ik niet want heb er niet echt interesse in. Ik maak liever vers eten op een gasvuur.

De 5G heisa

We zien dus dat groei eerst op weerstand stuit bij de mens. De kosmos weet dat en bereid de mens altijd voor. Kijk maar naar de tendensen via tv en boeken, hoe het bovennatuurlijke, weer in beeld (onder de aandacht) gebracht wordt. The 3 witches (1603-1607) hield de magie en vrouwelijke energie in de aandacht. Er zijn veel remakes hiervan geweest, the sanderson sisters:  hocus pocus  en de hele leuke serie charmed ( 1998-2006) die magie, gidsen en lichters weergaf.  Mijn favoriet,  de rode ridder (1946-2013) met bahaal prins der duisternis en galaxa het licht liet ons kennis maken met de krachten van de dualiteit. Gek dat deze serie eindigt in 2013, zou het dan kloppen dat de strijd tussen “goed” en “kwaad” in 2012 beslecht werd en dat we nu collectief aan verlichting toe zijn?De serie bewitched (1964-1972) waar samantha kan toveren door met haar neus te wiebelen. Star Trek (1966-1969) bracht ons in contact met het melkwegstelsel en ander leven,   Harry potter (1997-2007) liet magie (de kracht van focus en schepping) onderdeel worden van het leven. The matrix (1999), ……

Telepathie, teleportatie, akasha kronieken lezen, toveren …. allemaal bovennatuurlijk maar voor de mens nog als onnatuurlijk bestempelt.  Het is nog een sprookje voor de mens maar het zaadje van acceptatie is al geplant.   Hierdoor is er minder weerstand en wordt healing op afstand of andere wonderlijke dingen nu meer als acceptabele mogelijkheden ontvangen. Het internet en 5G bereiden ons voor op het feit dat er geen grenzen bestaan, dat overdracht real time mogelijk is.

Kijk eens naar het online winkelen, het helpt je om beter te scheppen. Online winkelen is hetzelfde als scheppen. Je wil iets (visualiseert), je betaalt (= kiest ervoor ) en rekent erop dat je het zal ontvangen.

Een paar weken terug, werd ik sterk geconfronteerd met het 5G gebeuren omdat ik hier voor een keuze stond inzake internet zonder de mogelijkheid van ADSL. En meteen werd ik gebombardeerd met alarmerende berichten inzake 5G dat het mindcontrole is en onze fysieke en energetische systemen zal veranderen. En ik ging er weer eventjes in mee omdat ik zelf nog niet echt bij stilgestaan had en ingevoeld. Maar door de berichten die ik onder ogen kreeg, van de verhoging van de schumanfrequentie en de fotonengordel, ik snapte direct wat mijn ziel me wou duidelijk maken. Volgens mij zijn er plekken op aarde waar je als mens versterkt of verzwakt wordt.

FOTO is een groot stuk mineraal rots uit mijn tuin.  Wel geen flauw idee welk mineraal het is. Ik voel dat gevoed wordt in mijn nieuwe woning, door de kracht van de berg en van de zee. Mijn huis is voor een deel gebouwd rotsgrond en deze geeft een heel sterke vibratie af. Voor elk ding op aarde is er een pro EN contra, jij mens met vrije wil, kiest partij. Ik wil liefde voeden en geen angst meer. Wat wil jij voeden? Welke partij kies jij? Maak jij keuzes vanuit je gevoel?

Het haarpproject is al werkzaam van in de jaren 70, de mindcontrole is al werkzaam via reclame en tv, onze systemen veranderen is al jaren bezig via vaccinaties en medicijnen. En  toch zie ik een enorme ontwaking, het internet is overvol van spiritualiteit, heel veel mensen uit alle lagen zijn bezig met energie en bewustwording. Het is nu raar als je nog niks afweet van chakra’s of nog nooit gehoord hebt van healing/reiki/yoga/meditatie/mindfullnis…. en dit ondanks alle gevaarlijke tendenzen (internet, gsm, wifi, mindcontrole, ….).

Het wordt tijd dat de mens uit zijn verslaving aan angst stapt. De mens is als het ware gebiologeerd (geboeid, in de ban) door angst.

De kosmos geeft duidelijke sturing en alles wat op aarde gebeurt is hieraan onderhevig. Dus als het tijd is voor verandering, wordt alles in werking gezet en het enige wat we kunnen doen is of erop aansluiten en het maxium eruit halen ofwel ertegen vechten en het onderspit delven.

Wat het 5G gedoe teweeg zal brengen weet ik nog niet maar het zal volgens mij weer een stapje verder zijn op het pad naar verlichting, maar dat zal ik wel zien. Eén ding heb ik al geleerd en dat is dat berichten die angst oproepen ALTIJD onzuiver zijn. Veel lichtwezen worden gebruikt door de bahaalse krachten. Blijf voeling houden met jezelf een aap het niet klakkeloos na. Blijf trouw aan jezelf dan blijf je in verbinding met de bron en ben je altijd safe en draait alles goed voor je uit.

Eén ding heb ik al geleerd en dat is dat berichten die angst oproepen ALTIJD onzuiver zijn. 

Je kan blijven vechten of bewust aansluiten op de stroom en het doorgronden.

Deel gerust dit bericht, zodat mensen uit de angst kunnen stappen, leren om bewust te worden door voeling met zichzelf te krijgen. Struin gerust door mijn blog en gun jezelf de vrijheid om dingen anders te gaan bekijken.

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & coach