♥Dag isabelle,

Ik wil me graag weer inschrijven voor de groepshealing. Ik voel me steeds super na zo’n healing.  Dank u wel;  Prettig weekend  Tania

♥ Lieve Isabelle, Al paar jaar ontvang ik de healing. En iedere keer is het verslag weer zo treffend en waardevol. Bedankt, deze is ook een fijn licht baken tijdens mijn levensreis. Zo duidelijk herkenbaar en leerzaam. Het legt heel vaak zo duidelijk de vinger op de voor mij onzichtbare plek. Veel dank Isabelle, het is de investering echt waard. Ga zo door!! Veel liefs

♥ Dag Isabelle, Graag schrijf ik me in voor de healing van de Nieuwe Maan op 15.02.18.  15 euro is overgeschreven op je rekening.

Ik heb nu 2 maal een groepshealing meegemaakt, en waar ik vroeger een stresskieken 🙂 was, ben ik nu toch een stuk rustiger, ik ervaar beter de rust in mezelf, en als ik dan toch eens in overdrive ga, verlang ik terug naar de rust die in me heerst, ook de sigaretten voelen niet meer goed aan, eigenlijk heb ik die niet meer nodig, maar kom, het is kwestie van tijd nu, lief zijn voor mijn eigen lichaam, mijn eigen tempel, doet me zo’n deugd.
Ik weet niet goed hoe ik het moet verwoorden, maar ik ervaar mezelf anders, ook de drang naar zoet is er zo niet meer, de drang naar goedkeuring, dus het komt wel goed. Ik geloof in mezelf. Dus, keep up the good work! Je bent een Engel op mijn pad, en ik waardeer het enorm!
Lieve groetjes
C

♥  Hoi Isabelle,

Dank je voor het verslag en eigenlijk heb ik niet veel gemerkt ten tijde van de healing, behalve een vreselijke hoofdpijn de hele dag. Nu lees ik je verslag en moet ik lachen, want wat ik wel merkte was een enorme energie en daadkracht.     Ik heb in 1 dag twee dingen geregeld die ik al langer blijkbaar in mijn hoofd had. (Een eigen website/praktijk starten en mezelf aangeboden om voor anderen te koken.) Dit zal het effect vande healing zijn, dat ik ineens deze acties heb genomen? Want hiervoor bleef ik toch dan hangen en werd het vooral een verstandelijk verhaal en uitstel of te druk etc.   Mijn ego wil natuurlijk denken dat ik zelf deze beslissingen heb genomen en dat het niks met de healing te maken heeft gehad, maar ik voel wel beter! Dank je en met dit stimulerende effect kijk ik uit naar de volgende        Groeten, Claudia

♥   Jeetje, ook deze fase maak ik door. Veel herkenning. Het is ook een pittige tijd maar ook een heel mooie. Kan me voorstellen dat het voor jou ook pittig is om deze oude en pijnlijke verstrikkingen die loskomen bij zoveel mensen te incasseren en te helen. Complimenten voor je zuivere boodschappen!

♥ WoW Isabelle!! Precies deze wijsheden helpen mij nu enorm. Heel blij om dit verslag met zoveel herkenning mee te nemen in deze tijd. Echt uniek dat het zo treffend is. Dank je wel!

♥ Dank je wel Isabelle voor het verslag. Het klopt elke keer als een bus!Dank je wel. Liefs SS

♥ Hallo Isabelle, Ik wil me weer opgeven voor de komende groepshealing volle maan/ maansverduistering van 16 juli.  Ik kon mij heel erg vinden in je vorige verslag, ik herkende veel dingen waar ik de afgelopen weken al mee bezig ben geweest. Maar het geeft zo een duidelijk overzicht, want voor jezelf zijn het vaak allemaal losse flarden die gebeuren. Bedankt hiervoor. Vriendelijke groeten, JVDG

♥ Ha Isabelle, Ik heb geen keuze….zet me er maar bij op voor de 16Ongelooflijk hoe het loopt in lijn met mijn pad.. Betaling is onderweg. Groet! M

Whauw Isabelle, 
Wat mooi en wat herkenbaar, zo heerlijk om dit van jou te ontvangen als bevestiging wat ik zelf heb ervaren, niet meteen maar wel de volgende dag en bij het ontwaken dat helder inzicht dank je wel harte groet Margot

♥ Hoi Isabelle, Wat een mooie Groepshealing weer. Ben blij en iedere keer weer verrast met je verslag. Bedankt hiervoor. Roosje

♥ Hoi Isabelle,Ik weet niet of het gebruikelijk is om hierop te reageren maar ik voel wel de behoefte ?. Heel bijzonder dat het verslag van een groepshealing voor mij persoonlijk geschreven lijkt te zijn. Ik was steeds aan het zoeken naar woorden om te uiten hoe ik in bepaalde dingen zit en die verwoord jij gewoon even voor mij. Dank!

♥  Goedemorgen Isabelle,    Ik heb de healing echt even moeten verwerken, je hebt me aan het huilen gebracht. Dat is een positief ding! Ik wil je hartelijk danken voor de healing, ik kan er echt wat mee.  Groetjes M H

♥ Dag Isabelle,graag schrijf ik me nog eens in vr grps healing;het is mooi hoe alles een wending neemt ,ik zie het ook bij mn kinderen(ik denk dat ze baat hebben met mn veranderingen);wel heftig soms!

♥ Hallo Isabelle, Ik heb zojuist vanuit NL het bedrag voor de groepshealing van vanavond overgemaakt. Neem je me mee in de healing? Overigens bedankt voor het heldere verslag van de vorige healing, het heeft enorm geholpen. Groetjes, Desiree

♥  Hallo Isabelle,     Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral vandaag, deze ochtend, me super blij en fit voelde maar dacht dat het zo snel misschien niet kon. Het zal dus effect hebben!      Thanks

♥ Hallo Isabelle, Heel erg herkenbaar, precies het proces waar ik midden in zit. Begreep maar niet dat het kanaal, dat ik voel te zijn, maar niet wil stromen. Weet nu dat ik dit zelf blokkeer door mijn angsten, die er na al het werken aan bewustwording, nog steeds zitten. Ik hoop dat, door mij hier nu van bewust te zijn, en de healingen die ik van jou gehad heb, ik nu in staat ben die angsten eindelijk los te laten.  Het voelt nu in ieder geval al een stuk luchtiger allemaal. Hartelijke groeten en een fijn weekend,  Jose

♥  Dag Isabelle, Dankjewel voor het verslag, elke keer weer even helder en treffend! Ik teken graag weer in voor een 10-beurtenabonnement.

♥ Dag lieve Isabelle,Bedankt voor alle mooie berichten en de verslagen. Het is heel bijzonder zo’n groepshealing. Ik zie dat er bij mijn zoon ook van alles loskomt. Ik voel de healingen tot na een paar dagen duidelijk doorwerken.Warme groet, Caroline.

♥  Hoi Isabelle,
Wauw…..tranen in mijn ogen. Dit is precies het proces waar ik de laatste maand in zit. Ben even zonder woorden. Dank je wel. 
Hartelijke groeten, Lucia

♥ Hoi Isabelle, Wauw, wat kwam deze healing en het verslag binnen. Fantastisch! Ontzettend bedankt hiervoor. Dit voelt zo kloppend dat ik een 10-rittenkaart voor de volle- en nieuwe maan healingen ga bestellen. Ik maak je vandaag het bedrag over. Lieve groet,

♥ Dankjewel voor deze boeiende uitleg!!!  Ik voelde me al sowieso vol energie na de individuele sessie …  
Maar ik had de avond zelf ook minder angst dan anders… steeds als ik ga slapen of de nacht valt, vind ik dit nooit leuk, maar nu kon het me allemaal minder raken, ik had vertrouwen en die nieuwe maan healing daar nog eens bovenop zal extra ingewerkt hebben, ik had een oppervlakkige nacht met niet zoveel slaap maar toch was ik niet moe de volgende dag en had super veel energie … Het was iets speciaals ?
Groetjes, Melanie

♥   Dag isabelle , ik heb de centjes vandaag gestort, en doe graag weer mee. Alvast bedankt voor de waardevolle info via het verslag en voor het goed gevoel dat ik steeds krijg na zo’n healing.  Fijne avond,
Grtjs Tania
♥  Hallo Isabelle        Dank U wel voor de healing ! Kort na de healing had ik een hevige ruzie met mijn vriend maar stond ik meer mijn mannetje.
En ik heb de indruk dat ik meer zelfvertrouwen heb ondanks het feit dat ik in het onzekere zit ivm met mijn twee jobs,
waarvan één ten einde loopt begin juni.
Lieve Groetjes, Nicole
♥ Hallo Isabelle, Bijzonder, net als met de individuele healings merkte ik de werking vooral voorafgaand, in dit geval donderdagmiddag. Ik voelde vanalles in mijn lijf, alsof er een kracht wilde doorstromen. Veel zuchten ook. Toen ik later door de stad liep, zag ik de wereld en de mensen op een andere manier en voelde ik me steviger en meer geaard, prettig gevoel. De dagen na de healing voelde ik verdriet, boosheid/kracht, en meer mezelf.   Je verslag vind ik heel mooi en herkenbaar en de beeldspraak prachtig en zeer verduidelijkend. Dankjewel voor je mooie werk,  Groeten,  Sofie
♥  Beste Isabelle,     Dank voor het verslag. Het triggerde zeker.    Lieve groeten, Liselore
♥ Hallo Isabelle,  Ik ben iedere keer weer verbaasd hoe treffend en bruikbaar het verslag is. Ik kijk uit naar de volgende.  Warme groet, Esther.

♥ Hallo isabelle, Een paar dagen voor ik je nieuwsbrief krijg over de volgende volle of nieuwe maan enz. ervaar ik altijd dingen die ik nadien teruglees in je mail. Alsof ik via mail een knipoog krijg van het universum, of een verklaring van wat er in mijn leven gebeurt, zo voelt het. Soms gaat het over (schijnbaar) kleine dingen, zoals iets dat je in je mail zet dat ik de dag voordien letterlijk heb gezegd, gedacht, geschreven. Andere keren vermeld je dingen die gewoon gebeurd zijn, zoals die keer dat ik in mijn slaapkamer uitgleed en met mijn kop tegen de rand van het bed knalde; toen stond er in je mail een paar dagen later “maar waarom ben je nu uitgerekend op je rechterkant gevallen”. Oeps, ja, altijd stof tot nadenken die nieuwsbrieven van je en altijd eyeopeners.

De groepshealingen zelf zijn altijd weer een duw in de rug. Ofwel begrijp ik ineens wat er speelt in die periode, of er wordt iets opgelost, of er gebeurt iets schijnbaar onopmerkelijk waarvan ik voel: hier is écht iets gehealed. Elke keer opnieuw. Je verslag achteraf is er elke keer “boenk op” (zoals we in Antwerpen zeggen). Absoluut de moeite waard.
Het is allemaal begonnen met een healing voor mezelf, ik denk in 2012, drie healingen, waarna ik een ander mens was, niks minder, echt een ander mens. Meer mezelf, meer wie ik wilde zijn, niet meer degene die ik dacht te moeten zijn. Ik kan me zelfs niet meer herinneren hoe ik voordien precies was, dat moet ook niet. En ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik ben sindsdien wel blijven evolueren en doe dat nog altijd. De hulp van de groepshealingen is daarbij van onschatbare waarde.
Bedankt Isabelle, ik verheug me altijd weer op de volgende healing, Elske
♥  Dank dank dank Lieve Isabelle . Ik weet niet wat voor healing het was , maar begin v d avond gister (volle maan ) healing werd ik alsmaar vrolijker en energieker . Ik voelde me zo veel beter???  En toen dacht ik vanmorgen wat kan ik nog eens doen om dit te behouden ???? 
Want vandaag is het ook goe maar ik zouhet super vinden dat dat ELKE DAG die FLOW HEB ?WAUW (dat is toch onze geboorterecht )
♥  Hi! Zodra ik jou gemaild had over mijn angst ging het al uit mijn systeem. En na de groepshealing was het helemaal weg en ik heb ook helemaal geen vluchtdrang meer. En op dag van volle maan waren mijn rare ziek/vermoedheidsklachten over en na healing helemaal.  Liefs! En dank weer voor fijne healing
♥ Hallo Isabelle, Dank je wel voor het verslag, Dit geeft weer hoe ik steeds de fout in ging. Ik meld me weer graag aan voor de healing want het voelde als of er gewicht van me schouders af viel.Mvg. Kim

♥  Dag Isabelle,Ik verheug me weer om erbij te zijn, voor de volle maan van 5okt;het is zo mooi hoe het allemaal overeenkomt met eigen evolutie. ik wil je nog bedanken voor al dat mooie werk en om ons steeds attent te maken op onze valkuilen en hoe het anders kan! Ook  zoveel liefde die vrijkomt. Veeeel liefs Regina

♥ Dag isabelle,mooi om te lezen wat we ervaren….ik heb hier vele projecties gekregen van anderen naar mij toe …en al wetende dat die opkuis bezig is ben ik niet in discussie gegaan. Heb nadien bij mezelf gaan zien hoe ik er nog door geraakt werd en soms even heftig overstuur ik heb daaraan gewerkt ….ik ben zoblij met de steun van de healingen…het opent je ogen en brengt je helderheid….wat en geschenk……….Liefs resi

♥ Dag Isabelle,  Ik schrijf me graag weer in voor de vollemaan healing van 31.01.2017 .  Deze healingen brengen zoveel inzichten in me! Lieve groetjes en alvast hartelijk bedankt!  Ingrid

♥ Hoi Isabelle,  Ik wil me graag weer aanmelden voor de volgende groepshealing op 17 Maart. In de bijlage het betaalbewijs. Daarnaast wil ik zeggen dat ik ongelofelijk blij ben met wat er allemaal gebeurd is met mij in de afgelopen weken(sinds de healings), het heeft vooral met inzichten en helderheid krijgen te maken en “ownership” nemen voor mijn eigen leven. Dank voor je keuze om het werk te gaan doen wat jij doet❤, waardoor ik healings van jou kan krijgen.  Het voelt allemaal nog wel een beetje als een oude auto die uit de schuur is gehaald en aan het opstarten is, vooruit spurt en weer even stil staat en weer aanslaat. Soort van leren lopen (op eigen beentjes staan), met vallen en opstaan. ?. Maar ik ben o zo blij met wat er allemaal gebeurt!  Heel fijn weekend!! en ik kijk uit naar mijn volgende groeispurtjes (healings) op de 15e individueel en de 17e de groepshealing?

♥  Dag Isabelle, Gisteren liep ik zomaar te neuriën, dat was lang geleden!  Voordat je verslag komt wil ik even eea met je delen, dan weet ik zeker dat ik daardoor niet beïnvloed ben…
Het lijkt of er een grijze deken van mij is weggetrokken en alles is lichter. ☀Ik merk dat ik minder behoefte heb aan blowen en/of drinken; mijn oude patroon om te vluchten als ik het soms moeilijk heb. Al jaren ben ik aan het ‘werk’ met mezelf en mijn verleden, de afgelopen weken waren zwaar: het leek of alle oude rommel nog eens langs moest komen om op een ander niveau los te laten. Deze schoonmaak is aardig gelukt, maar wat ik nu ervaren heb is dat blijheid en vreugde weer terugkomt.Het was een bijzondere volle maan en intuïtief heb ik me bij jou opgegeven. Ik denk zeker dat jij de ontwikkelingen versterkt en verstevigd hebt. Ik schrijf je deze mail om je daarvoor te bedanken. ? xxxLb?