digIK

Je digitale signatuur en een gezonde toekomst.

Elke mens draagt zijn volmaakte blauwdruk in zijn DNA, zijn digitale IK of signatuur. Een blauwdruk is een frequentie, net zoals elke lichaamscel en elk orgaan zijn unieke frequentie dragen.

Door angsten, persoonlijk  en familie karma raakt jouw originele blauwdruk of gezonde levensfrequentie verstoord.

Voordelen van digIK

Omdat digIK bestaat uit frequenties wordt de toepassing asap door je hele lichaam opgenomen, tot in de kleinste nano-deeltjes. Dat komt omdat je  lichaam voor 85% uit lichaamsappen bestaat en het is geweten dat vocht, een ideale geleider is.

Hier de getuigenis van een klant

Alleszins ik ben gisteravond direct begonnen met de druppels in een fles water te doen en heb die meegenomen naar mijn werk. Op een bepaald moment werd ik weer zo moe, precies of alle energie uit mij weggezogen werd. Heb dan direct van het water gedronken. Ik voelde mij tamelijk direct weer krachtiger worden. Ik heb de indruk dat het op mijn ademhaling ook werkt. Ik adem dieper na het innemen van de drups. Ik laat ook meer “boerkes”. Gisterenavond dan toch…maar dat is niet zo erg.Vandaag was dat al niet meer zo. Ik heb ook meer zin in lichtere voeding .

Hartelijk dank al !Groetjes, Nicole.

Meer klantenfeedback

De verzieking of disbalans opheffen

Je kan dit eenvoudig, hercoderen door gebruik te maken van een toepassing, die jouw unieke frequentie heractiveert. Ik meet uit aan de hand van bachbloesems, etherische olie, celzouten, homeopathie, organen, vitamines en rife frequenties waar de disbalans in je lichaam zit. Deze unieke combinatie draag ik over op getaychioniseerd water. Hierdoor krijgt jouw lichaam de kans om zijn originele frequentie te heractiveren. Je emotionele en fysieke disbalans worden opnieuw in balans gebracht, waardoor healing of genezing zijn intrede  kan doen. 

Ja, het mogelijk om zonder medicijnen, drugs, vaccinaties en nevenwerkingen te genezen.  Ja, het is mogelijk om fysiek en emotioneel herstel te bekomen via informatieoverdracht.  

 De energetische informatieoverdracht bij gezondheid en ziekte

 De non-lokale energetische en holografische informatieoverdracht speelt de belangrijkste rol, bij ziekte en gezondheid. De nadruk ligt hier dus niet op de ‘stof’ en ‘materie’ (enzym, hormoon, neurotransmitter, medicijn, drug of spuit), maar op de onderliggende elektromagnetische blauwdruk van die stof of materie. Deze blauwdruk is gebaseerd op trillingen, frequenties, resonantie en interferentiepatroon. In de metafysica noemt men dit de wereld van dynamische en organische energievelden die materie aanstuurt en in stand houdt. Feitelijk de ware vorm van communicatie binnen en tussen alle cellen van ons lichaam.

 Materie bestaat uit energie, energie uit geluid en geluid uit frequenties (=golflengtes). Wie rotsdeeltjes onder de microscoop houdt, zal op het kleinste niveau bewegende energiedeeltjes zien, die dicht op elkaar klitten.  

Via Kirlianfotografie bewees men op de gevoelige lichtplaat, dat alvorens een fysiek blad verschijnt aan de plant, ze eerst de energetische vorm konden waarnemen. Pas erna  kon de invulling met de materie beginnen. Dus er was eerst de energetische overdracht / vormgeving VOORDAT de materie zich kon manifesteren.

 Zo is het ook met ziekte. Ziekte ontstaat door een verstoorde energieoverdracht of verstoorde frequentie. Via holografische informatieoverdracht kan men deze verstoring opheffen. Dankzij dhr Royal Rife, beschikken we nu over een uitgebreide lijst met ziektefrequenties. Rife ontdekte een manier om selectief virussen en bacteriën uit te roeien in een lichaam. Na veel onderzoek kwam hij erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Vervolgens heeft Rife een machine gemaakt die energie met deze frequentie het lichaam in stuurt. Het resultaat is dat de betreffende bacterie of virus gaat resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalt.

Deze geïntegreerde technologieën omvatten onder andere tachyon, frequentie therapie, scalaire velden, digitale homeopathie, lichttherapie, zappers, homeographer, aarding, ontstoring, kristaltherapie, magneettherapie, vibratietherapie (qi-gong), water- en voedsel-vitalisatie, plasma, imprinting, brainmachine, acupunctuur, Schumann resonantie, Schussler zouten, sporenelementen.

 Volgende uitmetingen kan ik voor jou doen. Uitmeten per thema (darm infecties, celzouten, bachbloesem, etherische olie, organen, rife frequenties, homeopathie kost 22€). Neem je de volledige uitmeting dan kost deze maar 68€. Hier meet ik alles uit + opname frequenties van je huidige actieve ziektepatronen.

Gemakkelijk, goedkoop en eenvoudig

Alles wat je nodig hebt, opgeladen in één flesje. Gedaan met 10-tallen pillen te slikken. Enkel 3x8druppels of 3x per dag sprayen in je mond  en 2-5 druppels in een waterfles doen en deze verspreid over de dag leegdrinken. Je mag ook in je aura sprayen wanneer je er behoefte aan voelt. En dan genieten van een verbeterde gezondheid.

Het flesje (50ml) met jouw op maat gesneden remedie kost 30€, het flesje van 100 ml kost 40€; een fles van 250ml kost 50€ + portkosten. 

Wil je zelf een apparaatje bestellen om je eigen remedies te maken, dan kost het 495€ incl de energetische programma’s en bijbehoren. 

Hallo Isabelle,

We zijn nu een paar maand verder en ik ben blij te kunnen melden dat het overmatig zweten veel verbetert is.  De hyperhidrosis, waardoor ik steeds kleddernatte handen had, is beduidend veel verbeterd. Het leven is stukken leefbaarder en aangenamer. Hartelijk dank.

Lia

♥ Hallo Isabelle,

De toepassing die je maakte voor mijn vader zijn prostaatprobleem, werkt zeer goed. Ongelooflijk hoeveel mijn vader verbetert is. Hartelijk dank.

Christian

♥ Hay Isa,

Ik ben super tevreden over je flesje. Mijn zware endometriose problemen zijn serieus minder geworden. Ik merk dat je flesje zeer goed helpt omdat als ik stop met het nemen van de druppels, de pijnen in mijn darmen en mijn maandstonden weer ondragelijk worden. Ik gebruik het flesje nu al een paar maand en ben er super tevreden mee. Hartegroet, Steffie

Steffie

♠ Dag Isabelle,

Kan het dat het flesje heftig werkt, heb veel last van mijn hoofd, voelt zwaar geen hoofdpijn.
3 weken later: Hallo Isabelle, Het flesje van digik is bijna leeg, wat te doen. Er is positieve verandering in mijn lichaam en hoofd.
Warme groet,
Wilma S
Your Content Goes Here
Digik bestellen