Entiteiten healing / zwarte magie

Na afstemming op jou, kijk ik hoe ik de lifter of de astrale entiteit naar het licht kan brengen. Erna dicht ik het lek in je aura, die de deur is waarlangs de astralen bij je  binnenkomen.  

Zijn entiteiten gevaarlijk? Nee, het zijn gewoon dolende zielen, zonder lichaam op zoek naar een houvast. Ze kunnen bij je aanhaken omdat jij zelf nog houvast zoekt hier op aarde, op een bepaald thema. Op die manier helpen jullie elkaar. Door de overlast die je krijgt, dank zij de entiteit, wordt jij je bewust van een gebrek of disbalans in jezelf. Wees zeker nooit bang, wat dat is nergens voor nodig.

Bij zwarte magie, werk ik op een andere manier. Daar stuur ik de energie terug naar afzender zodat hij zelf zijn eigen pijnen terug mag voelen. Een afzender is maar in staat tot zwarte magie, omdat hij helemaal overweldigd is door de kwetsing die in hem leeft. Die pijn is zo groot, dat hij alle krachten bundelt omdat deze bewust naar buiten te projecteren. De kracht zit hier in het feit dat dit een bewust proces is. 

Hoe weet je of je een entiteit bij jou hebt?

 • – je hebt zelf het vermoeden
 • – je bent altijd doodmoe
 • – depressief of zeer zwartgallig
 • – niks lukt precies bij jou
 • – je hebt nooit het gevoel alleen te zijn,
 • – je hoort soms stemmen of ziet precies iets voorbij flitsen
 • – je voelt een koude wind zonder dat er een raam openstaat
 • – je krijgt zomaar kippevel
 • – als je dieren hebt, is het soms alsof ze naar iets kijken wat jij niet ziet

 

Waarom kunnen entiteiten of lifters in iemand zijn systeem komen?

 Ik heb al gemerkt dat er een aantal heel duidelijke situaties zijn waarin je kan last hebben van lifters. Vaak spelen die thema’s onbewust bij jou en lifters helpen je je daar ook zelf bewust van te worden. Ze gebruiken jou als opstap naar het licht. Zo helpen jullie elkaar. Ze kunnen met je meeliften als: 

 • – je lijdt, aan een zeer zware vorm van zelfafwijzing en zelfwegcijfering
 • – je deze incarnatie afwijst en liever niet op aarde willen zijn
 • – jij je hardnekkig vastklampt aan iemand die overleden is
 • – je een zeer negatieve kijk op het leven hebt, depressief bent
 • – je zeer hooggevoelig zijn
 • – of dat het net je taak is om een lichtbrug te zijn voor wezens die de weg naar het licht niet vinden. In dit geval is een coaching ook nodig zodat ik je kan begeleiden om een goeie lichtbrug te zijn.
Outlet
lifestyle
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Ontdek hieronder de ervaringensverhalen van klanten

♥  Louise W: Hallo isabelle ik heb nog een vraag: is het normaal dat ik zoveel zweet, komt dat om dat het uit je lichaam gaat liefs mij. Voel me in buiten het zweten veel beter, zie weer klaar en geen paniek meer. T’is precies eindelijk alleen zit in mijn vel. Godzijdank dat jij op mijn pad gekomen bent. Had al zoveel geprobeerd.

 

♥ Hallo Isabelle, ik voel een ontzettend verschil nu die entiteit uit mijn 2de chakra is. Na 1 week, heb ik zoveel meer kracht en alles gaat zo gemakkelijk nu. Keuzes maken is nu ook veel duidelijker en eenvoudiger, is raar maar ben mezelf meer nu. Een geluk dat je ik mocht “ontmoeten” 🙂 en super dat jij zulke dingen vanop afstand kan. Ik ga ook kijken om mijn huis te laten doen, wil nu eindelijk ne keer leven zonder astraal bezoek :-). Isa, dank je voor het mijzelf terugbrengen in mijn kracht!! Fijne avond nog.    Knuff Marion.

♥  Hallo Isabelle   Bedankt voor de healing. Je verslag is echt wel herkenbaar en behandelt zowat de hoofdthema’s in mijn leven, veel dingen waar ik regelmatig tegenaan stoot. En inderdaad, ik voel mij een stuk lichter en weer meer en meer mezelf worden de laatste dagen.  Lieve groet, Kristien

 

♥ Hey Isabelle,  Toch ongelooflijk hoe je verslagen overeenkomen met mijn ervaringen en gevoel. Super blij dat je op mijn pad gekomen bent. Dikke knuf Veerle

AANVRAGEN entiteiten healing

♥  Dag Isabelle,

Hartelijk dank voor de healing! Mijn moeder zelf weet het nog niet want zij staat daar niet zo voor open!

Ik heb haar gezien en moet eerlijk zeggen dat het verschil duidelijk is ! zelfs mijn dochters ( die niet van jouw healing afwisten) hebben een heel duidelijk verschil gemerkt!

Ze leek veel opgewekter en kon de meeste dingen die haar verteld werden onthouden ( wat voordien al na 5 minuten meestal al verdwenen was)

Hartelijk dank JB

♥  Hallo Isabelle      Na de healing kwam mijn poes Sirius bij mij en doet iets wat hij nog nooit eerder heeft gedaan! Namelijk, hij kruipt onder mijn deken en gaat op mij liggen ter hoogte van mijn 1ste chakra stuitbeen-bekkenbodem en valt in slaap en heeft zo’n dik half blijven liggen en ik voelde zo zijn energie inwerken en de druk verdween.   Sindsdien draait hij enorm rond mij, springt op mijn schoot en doet er alles aan zodat ik hem zou aaien en mag hem zelfs optillen!  Je moet weten dat hij vroeger niet wilde opgetild worden. Hij wilde steeds weg uit mijn armen. Waarschijnlijk voelde hij die entiteiten?   Het gaat al beter met mij want nu schiet ik in actie als er mij iets niet gaat en je kan er mij niet van weerhouden om stappen te ondernemen. Nu 5 dagen later heb ik een toffe job gevonden en is het precies alsof de mensen rondom mij mee veranderd zijn. Is super. Bedankt, super blij dat ik de entiteitenhealing gedaan heb, het voelt zeer goed.  Liefs, Brigitte