GROEPSHEALING op afstand

2x/maand met nieuwe en volle maan

Vrouwe maan verlicht je weg naar zelfrealisatie. Via de leer van de astrologie kan je ontdekken dat de maan verbonden is met je gevoel en met het verleden. Hoe sneller jij met je verleden in het reine komt en hoe beter jij leeft vanuit je gevoel, hoe gezonden en gelukkiger jij zal zijn. Daarom is de maan een ideale leidraad naar het terug in balans komen. Als je  mee surft op de thema’s en inzichten die ze je aanreikt, zal  je sneller vooruit gaan op je persoonlijke pad.

Groepshealingen, vanop afstand

Al sedert 2016 werd ik door mijn gids uitgenodigd om groepshealingen vanop afstand te geven. Dankzij de groepshealing, die doorgaat op afstand, kan jij maximaal profiteren van de kosmische ondersteuning. Zelf hoef je niks te doen, want ik stem me af op je ziel en die doet het werk. De healing gaat ook door na 23u omdat de meeste mensen dan slapen en meer ontvankelijk zijn. De energie is ook zuiverder dan, omdat het ego slaapt.  Jouw “werk” is achteraf, als je na 10dagen het verslag ontvangt. In het verslag lees je de huidige emotionele blokkade die speelt en waar je mag naar kijken. Ik krijg ook telkens een symbolisch beeld door, dat je helpt om de energie te integreren tot op alle lagen van je systeem. In het verslag geef ik ook duiding van alle lagen die in het beeld te vinden zijn en krijg je tips en oefeningen. 

Ja ik schrijf me graag in

In deze ascentie tijd zijn de kosmische invloeden zeer sterk voel-en werkbaar

De huidige ascentie tijd is voor velen vrij zwaar. Het leven voelt chaotisch aan omdat de tijdsinterval tussen de gedachten en de uitwerking kleiner geworden is. Dat heeft als voordeel dat we veel sneller kunnen bijsturen, als je snapt waarmee je bezig bent.

Dankzij de groepshealing, vanop afstand, heb jij het voordeel dat je de kosmische invloeden maximaal integreert en je persoonlijke processen ermee versnelt. Door de groepsdynamiek, krijg jij extra mogelijkheden tot integratie omdat de groepsziel de volledige informatie voor je vasthoudt en elk groepslid er op zijn tempo en mogelijkheid kan uit putten. Je kan dus door de draagkracht van de groepsziel meer van de komische input opnemen in je eigen systemen, zonder dat je overbelast wordt.

De feedback van groepsleden is altijd hartverwarmend.  Deze lovende ervaringen, vind je helemaal onderaan deze pagina.

 Als jij ook het idee hebt dat je steeds weer opnieuw vastloopt, of worstelt met vele fysieke ascentie symptomen zoals:

  • – voorwerpen die verdwijnen en terug tevoorschijnkomen
  • – vergeetachtigheid
  • – de juiste woorden in je hoofd horen maar omgekeerd uitspreken
  • – je hart dat soms overslaat of versnelt
  • – een geknisper in je oren horen
  • – onregelmatig slaappatroon (moeilijk slapen ronde maan perioden)
  • – flitsen in je ooghoeken zien (= contact met paralelle dimensies)
  • – onverklaarbare pijnen (digik kan hier zeer goed helpen)
  • – moeilijk slapen rond de volle en nieuwe maan

dan zal jij heel veel baat hebben bij deze groepshealingen.

Ja ik schrijf me graag in

Waarom een groepshealing, op afstand? 

Veel mensen voelen zich overbelast en wat omvergeblazen door de nu intense, kosmische krachten. Via de groepsziel kan je er maximaal en op je eigen tempo uit putten  en van profiteren. Je persoonlijke thema’s die aansluiten op de maaninvloed worden versnelt en SOEPELER uitgewerkt. Ik hoor vaak van de groepsleden hoe herkenbaar het huidige thema bij henzelf is en dat ze veel hebben aan het verslag voor hen persoonlijk. Dat is de kracht van de groep. Omdat de krachten verdeeld worden over de groep en toch in de groep vastgehouden worden kunnen diegene die nog niet zo krachtig zijn er toch maximaal van profiteren. Een groepshealing is een zachte ondersteunende manier om jezelf van extra energie, steun en verlichting te voorzien. Omdat het in groep uitgewerkt wordt ondersteun je zowel jezelf als het collectief. Ook wordt je verlichting versnelt naar een versnelling hoger omdat je het niveau aanneemt van de hoogste van de groep. Dat heet positieve osmose. De hoogste van de groep wordt versterkt en groeit zo nog sneller door die extra fundering. De kosmische krachten worden door de groep gedragen en bewaard zodat die ok langer kunnen blijven doorwerken.

FEEDBACK lezen van groepsleden, scrol dan gewoon naar onderen 

 Verschil tussen een groepshealing en een persoonlijke healing

 Dat is een heel groot verschil. In een persoonlijke healing ga je intens en gericht te werk op enkel jouw energie. Je werkt er met je persoonlijke thema’s. Het is op jouw maat gesneden.

 Met de groepshealing vang je de kosmische impulsen op zodat ze minder hard inslaan in je systemen en leven. Je kan ze daardoor beter geleiden en integreren in je persoonlijk leven. Je kan dus meer opnemen en omzetten omdat de groep als een soort van geleider fungeert. Dat wat jij nog niet kan integreren kan een ander wel, dus het gaat niet verloren. Als jij er echter alleen voorstaat gaat dat waar je nog niet klaar voor bent verloren. Omdat het nu door de groep gedragen wordt, blijft het ter beschikking voor jou en kan je er altijd op intunen. Op die manier kan je je fysieke energie verhogen 

De groepshealingen gaan door telkens de dag van volle en nieuwe maan

De meeste mensen zijn zich er zeker van bewust dat een paar dagen voor volle en nieuwe maan ze ongemakken ervaren. Dat komt omdat de maan een versterkende invloed heeft van de kosmische frequenties en info waaraan wij als mens bloot staan. De maan is een soort van portaal dat ons als mens veel te bieden heeft. 

Door het werken in groep tune ik al 5dagen voor de volle en nieuwe maan in op wat er speelt en verdeel ik dat al in de groep. Op die manier worden de groepsleden als het ware voorbereidt op de aankomende frequenties. Op het moment van de effectieve volle en nieuwe maan gaan we dan in groep volledig in het potentieel dat zich op dat moment aandient. Op die manier zal jij minder ongemakken dragen en sneller groeien.

Verslag van de groepshealing

Na elke healing krijg je binnen de 6dagen een verslag waarin je leest:

– hoe laat de healing juist doorging
– de onbewuste groepsworsteling (het innerlijke kind van de groepsgeest)
– een beeld dat ik daarbij kreeg met de uitleg
– de emotionele hoofdblokkade
– tips wat je nu het beste kan doen

Prijskaartje

15€ voor een losse sessie ofwel schenk je jezelf een abonnement en doe automatisch elke keer mee, 8+2 gratis sessies. Dit abonnement mag je ook verdelen onder je gezin.

Lees wat de groepsleden vertellen over deze groepshealing

 

♥Dag isabelle,

Ik wil me graag weer inschrijven voor de groepshealing. Ik voel me steeds super na zo’n healing.  Dank u wel;  Prettig weekend??  Tania

♥  Hoi Isabelle,

Dank je voor het verslag en eigenlijk heb ik niet veel gemerkt ten tijde van de healing, behalve een vreselijke hoofdpijn de hele dag. Nu lees ik je verslag en moet ik lachen, want wat ik wel merkte was een enorme energie en daadkracht.

Ik heb in 1 dag twee dingen geregeld die ik al langer blijkbaar in mijn hoofd had. (Een eigen website/praktijk starten en mezelf aangeboden om voor anderen te koken.) Dit zal het effect vande healing zijn, dat ik ineens deze acties heb genomen? Want hiervoor bleef ik toch dan hangen en werd het vooral een verstandelijk verhaal en uitstel of te druk etc.

Mijn ego wil natuurlijk denken dat ik zelf deze beslissingen heb genomen en dat het niks met de healing te maken heeft gehad, maar ik voel wel beter!

Dank je en met dit stimulerende effect kijk ik uit naar de volgende

Groeten, Claudia

♥   Jeetje, ook deze fase maak ik door. Veel herkenning. Het is ook een pittige tijd maar ook een heel mooie. Kan me voorstellen dat het voor jou ook pittig is om deze oude en pijnlijke verstrikkingen die loskomen bij zoveel mensen te incasseren en te helen. Complimenten voor je zuivere boodschappen!

♥ Whauw Isabelle, 
Wat mooi en wat herkenbaar, zo heerlijk om dit van jou te ontvangen als bevestiging wat ik zelf heb ervaren, niet meteen maar wel de volgende dag en bij het ontwaken dat helder inzicht dank je wel harte groet Margot

♥ Hoi Isabelle, Wat een mooie Groepshealing weer. Ben blij en iedere keer weer verrast met je verslag. Bedankt hiervoor. Roosje

♥ Hoi Isabelle,Ik weet niet of het gebruikelijk is om hierop te reageren maar ik voel wel de behoefte ?. Heel bijzonder dat het verslag van een groepshealing voor mij persoonlijk geschreven lijkt te zijn. Ik was steeds aan het zoeken naar woorden om te uiten hoe ik in bepaalde dingen zit en die verwoord jij gewoon even voor mij. Dank!

♥  Goedemorgen Isabelle,    Ik heb de healing echt even moeten verwerken, je hebt me aan het huilen gebracht. Dat is een positief ding! Ik wil je hartelijk danken voor de healing, ik kan er echt wat mee.  Groetjes M H

♥ Dag Isabelle,  

Graag schrijf ik me in voor de healing van de Nieuwe Maan op 15.02.18.  15 euro is overgeschreven op je rekening.
 
Ik heb nu 2 maal een groepshealing meegemaakt, en waar ik vroeger een stresskieken 🙂 was, ben ik nu toch een stuk rustiger, ik ervaar beter de rust in mezelf, en als ik dan toch eens in overdrive ga, verlang ik terug naar de rust die in me heerst, ook de sigaretten voelen niet meer goed aan, eigenlijk heb ik die niet meer nodig, maar kom, het is kwestie van tijd nu, lief zijn voor mijn eigen lichaam, mijn eigen tempel, doet me zo’n deugd.
 
Ik weet niet goed hoe ik het moet verwoorden, maar ik ervaar mezelf anders, ook de drang naar zoet is er zo niet meer, de drang naar goedkeuring, dus het komt wel goed. Ik geloof in mezelf.  Dus, keep up the good work! Je bent een Engel op mijn pad, en ik waardeer het enorm!
 
Lieve groetjes
C

♥  Hallo Isabelle,     Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral vandaag, deze ochtend, me super blij en fit voelde maar dacht dat het zo snel misschien niet kon. Het zal dus effect hebben!      Thanks

♥  Dag Isabelle,   Ik teken in weer. Je verslagen en inzichten brengen me een duidelijkheid en een houvast.

Thks L.D.

♥ Hallo Isabelle,

 Heel erg herkenbaar, precies het proces waar ik midden in zit. Begreep maar niet dat het kanaal, dat ik voel te zijn, maar niet wil stromen. Weet nu dat ik dit zelf blokkeer door mijn angsten, die er na al het werken aan bewustwording, nog steeds zitten. Ik hoop dat, door mij hier nu van bewust te zijn, en de healingen die ik van jou gehad heb, ik nu in staat ben die angsten eindelijk los te laten.  
Het voelt nu in ieder geval al een stuk luchtiger allemaal. 

Hartelijke groeten en een fijn weekend,

Jose

♥ Dag lieve Isabelle,

Bedankt voor alle mooie berichten en de verslagen. Het is heel bijzonder zo’n groepshealing. Ik zie dat er bij mijn zoon ook van alles loskomt. Ik voel de healingen tot na een paar dagen duidelijk doorwerken.

Warme groet, Caroline.

♥  Hoi Isabelle,
Wauw…..tranen in mijn ogen. Dit is precies het proces waar ik de laatste maand in zit. Ben even zonder woorden. Dank je wel. 
Hartelijke groeten, Lucia

♥  Hoi Isabelle,

Ik wil me graag weer aanmelden voor de volgende groepshealing op 17 Maart. In de bijlage het betaalbewijs.

Daarnaast wil ik zeggen dat ik ongelofelijk blij ben met wat er allemaal gebeurd is met mij in de afgelopen weken(sinds de healings), het heeft vooral met inzichten en helderheid krijgen te maken en “ownership” nemen voor mijn eigen leven. Dank voor je keuze om het werk te gaan doen wat jij doet❤, waardoor ik healings van jou kan krijgen.

Het voelt allemaal nog wel een beetje als een oude auto die uit de schuur is gehaald en aan het opstarten is, vooruit spurt en weer even stil staat en weer aanslaat. Soort van leren lopen (op eigen beentjes staan), met vallen en opstaan. ?.
Maar ik ben o zo blij met wat er allemaal gebeurt!

Heel fijn weekend!!

en ik kijk uit naar mijn volgende groeispurtjes (healings) op de 15e individueel en de 17e de groepshealing?

Ja ik doe graag mee

♥ Dankjewel voor deze boeiende uitleg!!!  Ik voelde me al sowieso vol energie na de individuele sessie …  
Maar ik had de avond zelf ook minder angst dan anders… steeds als ik ga slapen of de nacht valt, vind ik dit nooit leuk, maar nu kon het me allemaal minder raken, ik had vertrouwen en die nieuwe maan healing daar nog eens bovenop zal extra ingewerkt hebben, ik had een oppervlakkige nacht met niet zoveel slaap maar toch was ik niet moe de volgende dag en had super veel energie … Het was iets speciaals 🙂
Groetjes,
Melanie

♥   Dag isabelle , ik heb de centjes vandaag gestort, en doe graag weer mee. Alvast bedankt voor de waardevolle info via het verslag en voor het goed gevoel dat ik steeds krijg na zo’n healing.  Fijne avond,

Grtjs
Tania

 Hallo Isabelle

Een paar dagen voor ik je nieuwsbrief krijg over de volgende volle of nieuwe maan enz. ervaar ik altijd dingen die ik nadien teruglees in je mail. Alsof ik via mail een knipoog krijg van het universum, of een verklaring van wat er in mijn leven gebeurt, zo voelt het. Soms gaat het over (schijnbaar) kleine dingen, zoals iets dat je in je mail zet dat ik de dag voordien letterlijk heb gezegd, gedacht, geschreven. Andere keren vermeld je dingen die gewoon gebeurd zijn, zoals die keer dat ik in mijn slaapkamer uitgleed en met mijn kop tegen de rand van het bed knalde; toen stond er in je mail een paar dagen later “maar waarom ben je nu uitgerekend op je rechterkant gevallen”. Oeps, ja, altijd stof tot nadenken die nieuwsbrieven van je en altijd eyeopeners.
 
De groepshealingen zelf zijn altijd weer een duw in de rug. Ofwel begrijp ik ineens wat er speelt in die periode, of er wordt iets opgelost, of er gebeurt iets schijnbaar onopmerkelijk waarvan ik voel: hier is écht iets gehealed. Elke keer opnieuw. Je verslag achteraf is er elke keer “boenk op” (zoals we in Antwerpen zeggen). Absoluut de moeite waard.
 
Het is allemaal begonnen met een healing voor mezelf, ik denk in 2012, drie healingen, waarna ik een ander mens was, niks minder, echt een ander mens. Meer mezelf, meer wie ik wilde zijn, niet meer degene die ik dacht te moeten zijn. Ik kan me zelfs niet meer herinneren hoe ik voordien precies was, dat moet ook niet. En ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik ben sindsdien wel blijven evolueren en doe dat nog altijd. De hulp van de groepshealingen is daarbij van onschatbare waarde.
 
Bedankt Isabelle, ik verheug me altijd weer op de volgende healing,
 
Elske

 Hallo Isabelle

Dank U wel voor de healing ! Kort na de healing had ik een hevige ruzie met mijn vriend maar stond ik meer mijn mannetje.
En ik heb de indruk dat ik meer zelfvertrouwen heb ondanks het feit dat ik in het onzekere zit ivm met mijn twee jobs,
waarvan één ten einde loopt begin juni.
Lieve Groetjes, Nicole

♥ Hallo Isabelle, 

Bijzonder, net als met de individuele healings merkte ik de werking vooral voorafgaand, in dit geval donderdagmiddag. Ik voelde vanalles in mijn lijf, alsof er een kracht wilde doorstromen. Veel zuchten ook. Toen ik later door de stad liep, zag ik de wereld en de mensen op een andere manier en voelde ik me steviger en meer geaard, prettig gevoel. De dagen na de healing voelde ik verdriet, boosheid/kracht, en meer mezelf.

Je verslag vind ik heel mooi en herkenbaar en de beeldspraak prachtig en zeer verduidelijkend. Dankjewel voor je mooie werk,

Groeten, 
Sofie

♥  Beste Isabelle,  

Dank voor het verslag. Het triggerde zeker.  

Lieve groeten, Liselore

♥ Hallo Isabelle,

Ik ben iedere keer weer verbaasd hoe treffend en bruikbaar het verslag is. Ik kijk uit naar de volgende.
Warme groet, Esther.

♥  Dank dank dank Lieve Isabelle . Ik weet niet wat voor healing het was , maar begin v d avond gister (volle maan ) healing werd ik alsmaar vrolijker en energieker . Ik voelde me zo veel beter???  En toen dacht ik vanmorgen wat kan ik nog eens doen om dit te behouden ???? 
Want vandaag is het ook goe maar ik zouhet super vinden dat dat ELKE DAG die FLOW HEB ?WAUW (dat is toch onze geboorterecht )

♥  Hi! Zodra ik jou gemaild had over mijn angst ging het al uit mijn systeem. En na de groepshealing was het helemaal weg en ik heb ook helemaal geen vluchtdrang meer. En op dag van volle maan waren mijn rare ziek/vermoedheidsklachten over en na healing helemaal.  Liefs! En dank weer voor fijne healing

♥ Wel straf, dat verslag van de vorige volle maan grpshealing! Heel mooi; maar heftig allemaal…ben nog aant herstellen van de val….mooi hoe dat zo klopt met het verslag! Dankjewel om ons hier wakker te houden! Liefs Resi