Mijn dagelijks ontbijt 2017-08-11T10:30:56+00:00

Sedert mei 2016 drink ik elk ochtend de FIXX shake

 

Maaltijdvervanger die zorgt voor energie, optimisme en goed gevoel.

Als ik s’morgens opsta, voel ik al de pijnen van mijn klanten die ik die dag op de agenda heb voor healing. Dan rol ik uit mijn bed, verfris me en ga direct aan de slag met de healingen. Na de healingen is mijn systeem sterk uit balans en heb ik grote nood aan gronding. De fixx shake bleek voor mij een geschenk te zijn om me terug snel te gronden en beter te voelen. 20 minuten nadat ik de shake gedronken heb, voel ik mijn systemen letterlijk oplichten en voel ik me gelukkig ( net zoals de zon doorgebroken is).  Die shake zorgt dus voor gronding, optimisme en herstelt je darmen.  Op vandaag 11/8/2017 drink ik dus sedert mei 2016 elke morgen mijn shake. Heb al een paar maal geprobeerd hem los te laten maar ik verlang elke morgen naar mijn shake. 

Als ik ga fietsen of een zware coaching heb in de namiddag durf ik er nog wel eentje te nemen maar ga zeker nooit boven de 2 zakjes per dag want er zit toch wel heel veel in, in die shake. 

FIXX ™ is een overheerlijke 24-Karat chocolade shake maaltijd met vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, probiotica en eiwit in een groente-en fruit mix. Hiermee verzeker je jezelf van voldoende voedingstoffen en de mogelijkheid om je ideaal gewicht te verkrijgen en jezelf emotioneel in balans te houden.

Ik drink hem met 300 ml water en vind hem smaken naar een verbeterde cécémel. Je kan er ook sojamelk of amandelmelk bijdoen of een banaan maar persoonlijk drink ik hem het liefst met 300ml water. Met meer water smaakt hij te waterig, met minder vind ik hem iets te fel.

Alleen de beste ingrediënten !!!            

 • 24-karaats Chocolate® poeder
 • Organisch lactose vrij wei-eiwit
 • Biologische groente mix van wortel, broccoli, tomaat, komkommer, boerenkool, spinazie, peterselie, kool, selderij, bloemkool, groene paprika, asperges, spruitjes, uien , knoflook en gember
 • Biologische fruit mix van appel, druif, grapefruit, sinaasappel, ananas, citroen, limoen, kersen, watermeloen, peer, mango, aardbei, papaya, mandarijn en abrikoos
 • probiotische mix • Chroom • vitamine A, B1, B2 , B6 en B12
 • De wei (melk) is afkomstig van koeien die grazen op Nieuw-Zeelandse weiden en komt tot stand volgens een koud proces zodat alle actieve gezonde bestanddelen bewaard blijven.

Voordelen van FIXX ™

 • Helpt de bloedsuikerspiegel regelen (heel positief ook bij diabetes = minder insuline inspuiten)
 • Bevordert het uithoudingsvermogen
 • Verjaagd depressie en versterkt optimisme en een je goed voelen
 • Geeft energie
 • Helpt bij gewicht verliezen
 • Ondersteunt het immuniteitssysteem
 • Voorziet het lichaam van de nodige aminozuren en proteïnen voor algehele gezondheid
 • Ondersteunt het metabolisme voor optimale gewichtsbeheersing, zowel vermageren als aansterken bij vb anorexia

Waarom is FIXX een topproduct en waarom verkiezen boven andere shakes?

 • 100% Natuurlijke ingrediënten
 • Rijk aan antioxidanten
 • Gecertificeerd hormoonvrij
 • Gecertificeerd antibioticavrij
 • Soyavrij
 • glutenvrij
 • 99% lactosevrij
 • 30 verschillende organische groenten en fruit
 • Probiotica mix
 • 4 gram vezels per dosis
 • Geen kleur noch smaakstoffen
 • Geen bewaarmiddelen
 • Geen toegevoegde suikers
 • Geweldige smaak

FIXX ™ wordt geleverd in afzonderlijke zakjes, ideaal dus om mee te nemen naar je werk of op reis. Ik heb er altijd ééntje in mijn handtas in elk geval. Gewoon toevoegen aan water of melk (zuivel, kokos, rijst, amandel) en geniet! IK gebruik hem enkel met water en hij smaakt super lekker! Als ik ga fietsen maak ik hem klaar in een flesje maar ik heb al gemerkt dat als hij langer dan 3u op voorhand klaargemaakt wordt dat hij toch wel iets van zijn smaak verliest. Dus heb ik nu altijd een zakje FIXX, mijn mini klopper en een grote glazen bokaal mee met water en meng ik hem ter plaatse. 

PRIJS   €58,00 voor 14 porties + portkost  5€ BE OF 8.7€ NED

Feedback:

Anna Ik ben in 4 maanden tijd 20kg afgevallen door mijn ontbijt te vervangen door FIXX!!

Ghislaine Fijn zo. Bij mij minder in kilo’s maar mijn vetten verdwijnen goed. De mensen komen aan mij vragen wat ik doe.

Herman: in 90 dagen 20.1 kg verliezen

Sophie: Ik voel me emotioneel veel stabieler en veel beter in mijn vel zitten. Heb ook veel meer energie en minder trek in zoet. Was wat depressief door de scheiding waarin ik me momenteel bevind en daardoor at ik weer niet meer. Dankzij deze shake ben ik terug gevoedt en kan ik het leven weer beter aan. Ben toch wel heel aangenaam verrast door deze positieve impact.

Christiane: ik moet worstel enkel met en 5 kg dankzij mijn menopauze en de huid die wat slapper komt te zijn. Wat ik niet verwachte gebeurde toch. Ik ben namelijk op 4 weken tijd al 1.8 kg kwijt !!! Ik voel me energieker, minder trek naar zoet, functioneer beter en slaap ook wat beter. Heel benieuwd welk resultaat ik volgende maand zal hebben. Ik gebruik de fixx als ontbijt en als vieruurtje en vind hem super lekker. De spijsverteringsproblemen worden ook minder en minder.