De nieuwe maan staat deze maand in tweelingen. De tweeling energie kan je rusteloos maken als je geen duidelijk contact hebt met je gevoel en wat je echt wil. Het is heel belangrijk nu om wat tijd voor jezelf te nemen om het voor jezelf klaar te krijgen wat je leuk vind, wat je boeit en voedt. Met deze energie zal je heel op het leven kunnen inpikken of aansluiten en je staat ook veel meer open voor een totaal nieuwe insteek of kijk. De heer van tweelingen, mercurius staat hierbij in het 7de huis, het huis van relaties en partnership en in het koesterend, huiselijk teken kreeft. Hij krijgt hierbij extra ondersteuning van de impulsieve veranderlijke uranus op je wilskracht vanuit het 4de huis.  Dit verwijst naar het feit dat jij nu aan de slag mag met je focus op wat je nu snel en gemakkelijk in je leven wil aantrekken.  De kosmos laat je nu weten dat een  helder inzicht  of contact met je binnenwereld, heel belangrijk is om vanuit je gevoel tot zelfrealisatie te komen. Nu vorm je je leven nog teveel vanuit en volgens je oordelen en principes.

Bewustwording

Alles valt of staat met je mate van het willen bewust-zijn, het bewust in het leven willen staan vanuit een constant invoelen wat iets met je doet en waarom. Op die manier kan jij je bewust worden van wat je echt wil. Velen zullen in deze periode de nood of behoefte voelen om hierover te praten met je partner of iemand die je vertrouwt en nauw aan het hart ligt. Een klankbord is een interessant instrument om te leren selectief te zijn voor jezelf. Door het te verwoorden en uit te spreken maak je het meer tastbaar en kan je gemakkelijker terugkoppelen naar jezelf. Want als je iets uit spreekt sta je er automatisch meer bij stil want je wil toch niet zomaar iets uit je nek lullen?   Ook probeer je  vanuit een nieuwsgierig zijn naar hoe en waarom anderen doen wat ze doen, in jezelf je eigen drijfveren te ontdekken en te verfijnen. Op die manier belicht jij verschillende gevoelens en ideeën in in jezelf leven en kan je bewust kiezen voor welke strekking jij je verder wil inzetten.  Deze omzetting is de transformatie van aangereikte kennis uit de buitenwereld naar gedragen wijsheid of beleving vanuit jezelf.

Bewustzijn van de macht en impact van je woord(en)

Binnen de beweeglijke tweeling energie vind je een ideale tijd om nieuwe denkpistes te laten ontstaan. Dat dit een pijnlijk of emotioneel proces kan worden komt omdat er hier naar diepzittende patronen gereikt wordt dankzij mercurius die een wrijvingsaspect maakt met cheiron. Cheiron staat voor je diepste wond die jij tijdens je leven tot je grootst kracht zal maken.  Op deze diepe kwetsing in jezelf zal je uitgedaagd worden om het woord te nemen, om jezelf een duidelijke stem te geven. Hoe lang zwijg jij al of denk jij geen stem in je leven te hebben? Je stem of je woord is scheppersmacht, want enkel jouw gesproken of gedacht woord,  bepaalt wat jij in je leven zal ontmoeten. Ben jij je bewust van de macht van je woord?

Als iemand me zegt: “Maar Isabelle, zo bedoel ik het niet of zo heb ik het niet bedoelt”. Dan is het al te laat. Je uitgesproken of gedacht woord, is al verstuurd, heeft al direct aansluiting gevonden in het collectief waar een gelijkaardige energie bestaat. Verder heeft het ook al zijn informatie overgedragen op je lichaam. Een gesproken of gedacht woord kan je nooit meer terugnemen, het is als zijn eigen leven begonnen.

Er wordt nog veel te laks omgegaan met het woord. Nog teveel mensen tateren er maar op los, zich onbewust van het feit dat hun woorden wel degelijk lading hebben en direct het collectief (pos of neg) versterken, dat aansluit op deze lading.

Sta gerust eventjes stil bij volgende vragen: is elk gesprek wat jij voert met jezelf of anderen waardevol en constructief ? Heb  jij gewoon nood aan contact en bezondig je je aan zinloos getater? Hoe bewust ga jij om met en hoe zorgvuldig kies jij je woorden? Zeg jij in 10 woorden wat je normaal in 1 woord kan zeggen?

De introspectieve kracht van de retrograde planeten

Het is bijzonder opvallend hoeveel planeten deze maan retrograde lopen. Dat wil zeggen dat hun kracht vertraagt wordt en hierdoor meer innerlijk zal uitwerken.  Met retrograde planeten zal je een  spontane behoefte merken aan het ontwikkelen en stilstaan bij je eigen normen en waarden en doelstelling. Het raakt je ook veel minder wat anderen willen of vinden. Je kan echt meer ruimte maken voor jezelf, meer ademruimte geven aan jezelf;

Jupiter in schorpioen retrograde: dit is een zeer intense energie omdat je visie zeer plots en extreem kan omslaan. De eis om meer diepgang en fundamenteel contact met jezelf is hier zeer krachtig aanwezig , alsook om je unieke stempel op de wereld te drukken.  Neem je tijd, proef en ervaar, extremiteiten vragen altijd zeer veel energie en zijn meestal onnodig.

Saturnus retrograde kan ervoor zorgen dat je je zal willen bewijzen en verzetten tegen gezagsdragers. Het brengt je onzekerheden en faalangst in je zicht veld, alsook je angst om je publiekelijk te laten zien. Echter onder dit alles ligt ook de mogelijkheid om nu in contact te komen met je eigen doorzettingsvermogen. Zet je doorzettingsvermogen bewust in om meer vanuit je gevoel te leven en je minder te laten manipuleren door de buitenwereld die je uitdaagt. Begrijp dat wrijving met de buitenwereld waardevol is, want hierdoor kan je jezelf en je eigen potentieel ontmoeten.

Uranus retrograde kan drang geven tot een jezelf totaal willen bevrijden. Je eigen onbegrensdheid en creativiteit kan hier om aandacht vragen. Onthoud dat je binnen de grenzen van je eigen potentieel onbegrensd bent in de uitwerking.

Pluto retrograde geeft je toegang tot je reusachtige reservoir aan bronenergie in jezelf. Om contact te maken met de genezende intelligentie in jezelf door het bewust richten en inzetten van je energie.

En alsof dat nog niet genoeg is zal ook neptunus vanaf 18 juni retrograde lopen en mars vanaf 26 juni. Er zijn buiten de zon en maan, 8 planeten waarvan er deze maand 6 zullen inzetten op innerlijk werk of introspectie dankzij het retrograde lopen! Dit is een zeer belangrijke voorbereidingstijd nu waarbij je letterlijk bij jezelf naar binnen geleid wordt. Volgende maand hebben we de eclipsen 13 & 27 juli, die heel wat processen zullen versnellen in het loslaten, reinigen, healen van karma en het stilletjes aan neerzetten van een nieuwe structuur en visie. Door dit innerlijk of retrograde proces wordt jij naar binnen geleid zodat je minder overweldig zal worden door het kosmische proces dat momenteel gaande is.

Neptunus retrograde laat je doorheen de illusies van de materie breken door je in contact te brengen met je innerlijke werkelijkheid waar alles mogelijk is. Hierdoor kan je gemakkelijk switchen van de buitenwereld naar de binnenwereld. Leer voelen wat je leuk vind door iets in de buitenwereld af te toetsen aan je binnenwereld. En delete de dingen uit je werkelijkheid die vloeken met je binnenwereld.

Mars retrograde helpt je contact te maken met je geremde daadkracht en zelfverzekerdheid omdat je vroeger het zwijgen opgelegd wordt. Je zal een inkijkje krijgen in de vele veldslagen die je met jezelf levert, in het hoe en op welke thema jij jezelf het meest bestrijdt. Gebruik je daadkracht om daden van plezier en vreugde in je leven te stellen.

Hoop en positieve verwachting

Dit hele proces zal ondersteunt worden door een soort van hoop. We zijn nu toch al een hele poos (bijna 50 j) bezig met deze huidige upgrade en groei naar meer bewustzijn en heel wat mensen verliezen nu bijna de hoop omdat het nog niet echt zichtbaar is. Wel de driekhoek mercurius, jupiter en neptunus zal je voeden met vernieuwde hoop en vertrouwen. Mercurius en jupiter breken als het ware door je illusies en oordelen heen.

Met de driekhoek venus jupiter uranus kan je je plots bewust worden van de ware schoonheid en magie van het leven. Dat kan nu uitvergroot worden in je leven. Dit zal de trigger zijn voor je om met hernieuwde energie het kosmische healingsproces en ascentieproces te ondersteunen.

Laat je raken door de ware magie van het leven, sta ervoor open en nodig die uit in je leven. Het is tijd om ons geschenk ter herinneren nl dat we machtige scheppers zijn en dat we op aarde gekomen zijn om vreugde en schoonheid vorm te geven

De klassieke vraag

De klassieke vraag die ik van al mijn klanten, zonder uitzondering krijg is: “Isabelle, wat is mijn taak hier op aarde, wat kom ik hier doen, wat moet ik hier realiseren?”

Lieve mensen, niks moet. Wel accepteerde je de uitdaging en verantwoordelijkheid om al het potentieel dat al in jou aanwezig is, het licht te gunnen. Met andere woorden, je hebt geen duidelijk doel of target! Het enige wat je hier komt doen in deze materiële wereld, is het experimenteren met een heel specifiek onderdeel van je schepperskracht. Welke onderdeel dat is, dat is net je uitdaging om het te ontdekken.

Hoe ontdek je het? Door je instrument verstandig en respectvol te gebruiken nl je lichaam. Met je lichaam kan je voelen wat op je frequentie aansluit. Alles wat je een goed gevoel en vreugde geeft, sluit aan op je frequentie en met die dingen mag je aan de slag. Wat het resultaat zal zijn, is een groot vraagteken maar één ding is een feit, het is de bedoeling het het je meer energie, vreugde en schoonheid brengt.

Ben je er klaar voor om dit nieuwe pad in te slaan? Want in juli mag jij dat nieuwe pad opstappen, liefst zonder oude ballast.

Krachtige ondersteuning via de groepshealing op afstand

De groepshealing op afstand blijkt een  zeer krachtige ondersteuning te zijn om binnen je persoonlijke proces meer ondersteuning te kunnen opnemen van de kosmische processen die collectief de mens en moeder aarde bijstaan. Hiermee sluit je je persoonlijk proces aan op het kosmische proces. Inschrijven via isabelle@isahealing.eu tot 23.30u, binnen de 10d erna krijg je dan een uitgebreidt verslag     https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/    losse sessie kost 15€ en abonnement is 120€ (8+2gratis)