We starten het jaar 2022 met een supermaan en steenbok zet de tendens. De steenbok energie is zeer geschikt om praktische doelstellingen voor 2022 vast te stellen en die mogen best wat ambitieus zijn.  De ideale start om te bepalen wat je dit jaar wil realiseren (groot of klein maakt niet uit). Sta stil bij wat jou een goed gevoel geeft. De steenbok energie is zeer doelgericht, iets waarop kan verder bouwen in 2022. Kijk eens in je innerlijke spiegel wat is je ongebruikt potentieel, waar ligt je verlangen en je passie? Want je gedachten van de eerste 15d van het jaar zullen de basis leggen voor 2022.

De klemtoon zal liggen op relaties en het herkennen van wat jij projecteert op de buitenwereld. Steenbok vraagt je nu om goed te kijken wat je mee wil nemen in 2022 en wat je wil loslaten. Steenbok staat voor zelfredzaamheid dus kijk waar jij nog afhankelijk bent van anderen en waarom en zorg dat je stevig op eigen benen staat. Je grote behoefte aan emotionele verbondenheid dien je een plaats te geven. Die behoefte kan je loslaten als je een relatie met jeZELF opbouwt. Het ZELF is de bron in jou waaraan je trouw mag zijn.

Maan en jupiter zullen je een goed gevoel geven en je kan genereus zijn naar anderen toe. Er is optimisme een aandacht voor de mooie kant van het leven want je wordt je bewust van hoe je gegroeid bent en op welke manier je kracht, zelfkennis en zelfvertrouwn gegroeid is.

Maan en mars bundelen de krachten en je voelt een aandrang om samen te werken, iets wat met deze energie tot een succes wordt.

Maan met lilith (zwarte maan) zorgt ervoor dat je op een diepere laag contact kan krijgen met je diepere verlangens. ALs je je kwetsbaar en onzeker voelt zal je dit op een rebelse, instinctieve wijze uiten. Je intuitie is scherp en je kan je gemakkelijk uiten, ook al zijn het diepe rauwe emoties, je durft ze nu te uiten en te tonen.

Zon en saturnus vallen samen en laat je schitteren als je de juiste keuzes maakt. Wie het gevecht tegen de omstandigheden kan loslaten en zien als een uitdaging om het juist te doen (trouw aan god/liefde of trouw aan satan/angst). Dit is een tijd om boven lijden uit te stijgen omdat jij op zelfbewuste wijze je leven leidt.  Kies je vanuit zelfafwijzing zal saturnus de boel laten stagneren en uitkristalliseren  zodat jij aan den lijve/ tot op het bod, zal ervaren wat het inhoudt. Het besluit dat je nu neemt in de  volgende 14d zal uitgewerkt worden in 2022.

Mercurius conjunct pluto 30 december 2021 Deze constellatie gaat over een geestelijke machtsstrijd, waarbij zaken tot op de bodem uitgezocht worden. Mercurius is communicatie, pluto is de macht van de ziel. In steenbok is het een geestelijke machtstrijd met de regering (de structuur). Deze energie maakte het mogelijk dat de regering geloofwaardig overkomt zelfs als op grote schaal liegen en frauderen. Het is ook een stand die obessief gedrag in de hand werkt.

Venus driehoek uranus brengt tolerantie in het dilemma tussen  vrijheid en binding en de wens om je energie tot vrije expressie te brengen in verbinding. Venus blijft tot 29 januari op haar stappen terugkeren en probeert je te laten zien welke stukken je mag loslaten die niet meer bij jou horen. Dat kan een andere haarstijl zijn, vrienden loslaten, oude rommel weggooien …..experimenteer met veranderingen zodat je leven mooier wordt.

Vanaf 14 januari gaat mercurius weer retrograde dus het is nu een goed moment om contracten te ondertekenen of dingen te concretiseren.

EXTRA bekrachtiging

Als je alles uit deze volle maan wil halen kan je je inschrijven voor de groepshealing waarbij de het energetisch potentieel dieper doorwerkt in je leven en je extra handvaten krijgt via het erslag. Inschrijven tot 2 januari om 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag of een abonnement 7+3gratis = 125€.   (bij bet zeker je naam er ref GRPS schrijven  Lees hier ervaringen

Krachtige groet

isabelle lambrecht

healer en bewustzijnscoach