Met deze maan zal je een grote behoefte voelen om het oude achter je te laten en om nog bezig te zijn met enkel dat wat er echt toe doet en met het verbinden met anderen.

De maan staat in scorpio en uranus staat oppossitie in stier.
Deze maan laat je de overheersing intens voelen en  uranus is als een vulkanische kracht die stuwt naar persoonlijke macht. Dus de strijd om onafhankelijkheid en het afgooien van het juk van de overmacht suddert sterk onder de oppervlakte. Een hele sterke onderstroom om het op een andere manier te bekijken en aan te pakken. Om echt te stem te geven aan jouw authenticiteit en de uniformiteit die de maatschappij bij je wil afdwingen, helemaal overstijgen.  Niet rebelleren maar op de één of andere manier jezelf vestigen, de macht nemen want een rebel vecht tegen. Het lijkt misschien hetzelfde maar het is toch een grote nuance. Vb een rebel blaast dingen op en iemand die er staat die gaat gewoon voor een tank gaan staan.

Scorpio moet zichzelf overwinnen wat het moeilijk maakt omdat het zo intens beleeft. Scorpio is transformatie, dat wat je het diepste bindt, loslaten zodat je meester wordt over jezelf en je leven. In scorpio maak je de overstap naar je hogere zelf. Nieuwe maan is een nieuw begin en scorpio is iets afsluiten/transformeren.

Uranus de planeet van vrijheid, vernieuwing, revolutie, gelijkheid en broederschap in stier is de kracht om uit te breken om vorm te geven dat wat jij echt wil. Zonder te twijfelen en zonder van anderen afhankelijk te zijn. Maar gezien uranus retrograde is, speelt dit proces zich grotendeels af in jezelf.

Mercurius en venus samen  bundelen hun krachten en zorgen voor een loslaten van de stress en brengen vrede en harmonie in het proces. Hierdoor wordt communicatie en verbinding mogelijk en kan je gemakkelijker omgaan met plotse veranderingen. HIerdoor kunnen kleine succes geboekt worden.

Uranus en Venus staan op gespannen voet wat tot een onhoudbare situatie kan leiden, door verdrongen verlangens die uitbarsten.

Al bij al weer heel wat straffe stuf voor de volgende 14dagen, geniet er met volle teugen van en als je er nog wat extra uit wil halen schrijf je dan in voor de groepshealing waarbij de het energetisch potentieel dieper doorwerkt in je leven en je extra handvaten krijgt via het erslag. Inschrijven tot 4 november om 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag of een abonnement 7+3gratis = 125€. Lees hier ervaringen