Ook zoek naar een RENDABELE investering?

//Ook zoek naar een RENDABELE investering?

Ook zoek naar een RENDABELE investering?

Geld RENDABEL beleggen, geen gemakkelijke klus meer.

Ik weet nog in 1990 kregen we 12% intrest op de rekening, een lening sloten we toen af aan 7.5% intrest.

Banken waren nog lekker veilig en “betrouwbaar”.  Dat de banken al kaas met gaten was, dat wisten wij slapende burgers nog niet. De gaten ontstonden toen in 1971 de goudstandaard opgegeven werd. 

Wat is een goudstandaard en wat is fiatgeld?

Bij een goudstandaard is het geld op je bankrekening en krediet gekoppeld aan de goudreserve van een land. Dat wil zeggen dat je overheid enkel geld kan drukken ten belope van de aanwezige goudhoeveelheid. Fiatgeld is geld dat gekoppeld is aan het vertrouwen in de overheid. De centrale bank kan op voorspraak van de overheid, zomaar uit het niks geld scheppen.   De centrale bank kan hierdoor onbeperkt geld bijdrukken en uitdelen. Dit systeem heeft grote gaten gemaakt in het monetair systeem en nu is het net een groot spel Monopoly geworden. Er zit geen rem meer op de uitgaven, wat ook uiteindelijk
geresulteerd heeft in de huidige problemen binnen ons huidige financiële systeem.

Zijn er nog goeie investeringen mogelijk?

 Ja, dankzij het cryptocurrency geld (coin geld of digitaal geld) is er weer een standaard ingebouwd, waardoor koersen nu bepaald worden door vraag en aanbod in plaats van door de willekeur van de FED of de rijke elite aan het hoofd van de banken.  

Bitcoin gaf de vernieuwing aan en zorgde voor een decentralisatie binnen het financiële gebeuren. Het maken of minen van geld gebeurt decentraal en iedereen ‘kan’ mits de nodige kennis en investering, in principe munten minen. De huidige elite heeft er dus niet echt vat op, de controle en verwerking gebeurt door “het volk”. 

Binnen de klassieke financiële markt zijn het een paar rijke topmensen die bepalen of ze geld in de maatschappij pompen of niet.  Waardoor ze het natuurlijk evenwicht van vraag en aanbod om zeep helpen. De FED stuurt, controleert en drukt geld bij als “hij” dat nodig vind. Wij de gewone burgers, zijn monddood. Dat is het leuke aan de cryptocurrency dat het nu echt wel de vraag en aanbod is die bepalend is voor de sfeer binnen de crypto markten.

De klassieke financiële wereld kent ook financiële derivaten  maw beleggingsinstrumenten die hun waarde ontlenen aan de waarde van een ander goed, zoals aandelen en olie. Het andere goed wordt de onderliggende waarde genoemd. Heb me daar ooit eens aan gewaagd en meer gebakken lucht en manipulatie kan je je niet indenken. Binnen de 5 dagen was mijn inlegsom in rook opgegaan. Als ik nu investeer wil ik wat minder rook en wat meer draagkracht en zekerheid. Voor zover zekerheid mogelijk is in het investeringsgebeuren.

Met argusogen

Al een hele tijd ben ik geïntrigeerd door  de bitcoin en crypto maar pas van vorig jaar ben ik er echt actief mee bezig. De zwaargewichten tot op vandaag binnen de cryptomarkt blijkben bitcoin, ethereum en litecoin te zijn. Er zijn momenteel een 1000 soorten coins op de markt en de meeste hebben weinig onderliggende waarde of structuur. Ze leven namelijk van de verkoop van hun token. Daarom dat het goed opletten geblazen is als je wil investeren in de cryptosector. 

Het is dan ook normaal dat de klassiek elite pogingen zal ondernemen om de cryptocurrency te torpederen. Echter de bitcoin is heeft zich sedert 2008 stilletjes aan ingeworteld en het cryptogebeuren is al een zeer grote markt geworden binnen het totale systeem. Maar als je dit bericht hieronder leest, weet je dat de crypto markt stevig ingeburgerd is. 

13 oktober 2017 : “belangrijkste mijlpaal: #Bitcoin markt kapitalisatie overtreft die van Goldman Sachs bij $95 miljard

volgende: $100 miljard & tenslotte $350 miljard JPMorgan”

De laatst dagen was er heel wat onrust omdat er valse geruchten de wereld ingestuurd werden dat de bitcoin wettelijk verboden zou worden. America gaf echter een positief signaal

Bitcoin schiet omhoog: Amerika kiest vóór cryptomunten

De Verenigde Staten hebben Bitcoin voorlopig gered. Na een wekenlange koersdaling stijgt de munt in 24 uur met meer dan twintig procent. Reden: een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat met als uitkomst een ‘do no harm’-aanpak.

Een crypto parel met ongekend potentieel, gelinkt aan de crypto top

 Vorig jaar vond de nano coin me ;-), als ik het zo mag stellen en zo heb ik dan de ormeus coin ontdekt. Die heeft een potentieel en structuur die bijna te mooi is om waar te zijn. Die mannen hebben een fantastische onderbouw die zijn belofte in de toekomst meer dan waar zal kunnen maken. 

Je kan de koers van de ormeus coin (ORME) hier volgen.  Wil je echter genieten van de orme pakketten met vele extra voordelen? Registreer je dan alvast hier dan kan ik je verder begeleiden bij de aankoop van je pakketten en het coin gebeuren. Stuur me wel eventjes een email dan met je username. Mailen naar isabelle@zichtbaar.be

Je kan de ormeus coin kopen via 4 exchanges  ik werk vai  cryptopia exchange  maar er is nog een veel interessantere mogelijkheid om de ormeus coin te bekomen, namelijk via de ORME pakketten waarbij je vele extra’s krijgt en al direct tussen de 10% a 30% bij intekening.  Dat lees je hier

Rechtstreeks aankopen op een exchange doe je in bitcoin. Je kan je bitcoins aankopen en bewaren via coinbase.  Registreer je via deze link je bij coinbase en je ontvangt $10 gratis bitcoins bij een aankoop van $ 100 aan bitcoin/etherum of litecoin. Het grote voordeel van coinbase (een soort e-bank) is dat het super beveiligd is en je er ook een digitale kluis kan hebben.

 

 

Als Je hebt er zin in en je wil een schitterend rendement klik dan het document hieronder om er meer over te ontdekken. 

ormeus pakketten uitleg                                          

Ja, ik doe mee!

 

hieronder vind je nog wat extra info ivm digitaal geld

interessante opportuniteit in cryptocurrency

By |2018-02-20T19:06:52+02:00november 29th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Isabelle Lambrecht is healer en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. www.zichtbaar.be & www.isahealing.eu

Leave A Comment