De ormeusCash coin (OMC) is een unicum zijn binnen de virtuele wereld, omdat die gedragen is door een schitterende visie.

Met deze coin biedt het bedrijf je een door activa gedekte coin waardoor zij een veel stabielere prijs zullen kunnen bewaken en garanderen. Ze noemen het zelfs een stablecoin en zijn hierin pionier.  De OMC heeft alle voordelen van de bitcoin minus de nadelen van de bitcoin. De bitcoin is zeer volatiel, heeft problemen met lange & onzekere transactietijden en daardoor dure verwerkingskosten. Met al deze issues heeft OMC afgerekend waardoor zij een pareltje gecreëerd hebben. Het is een stabiele, veilige en zeer vlot werkbare coin in transacties. 

Daar bovenop is de Ormeus cash coin (OMC) beveiligd omdat hij gebackuped is door één van de grootste  industriële cryptocurrency-mijnactiviteiten (orme coin) in de wereld.  De OMC krijgt heeft een eigen backup reserve van 50 miljoen orme. En ook de orme is gebackup door een  gouden crypto standaard bestaande uit een eigen reserve van Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin en Ethereum. In de toekomst zal de Ormeus Cash nog extra ondersteuning krijgen van andere activa in zijn ” reservekluis” zoals grondstoffen, eigendommen en geneesmiddelen.

Met de OMC app (zie afbeelding hieronder) zal je snel en gemakkelijk je betalingen kunnen verrichten online en in warenhuizen, genieten van spaarprogramma’ s (in effectieve coins ipv in punten) bij je aankopen en zelfs grote intrest op de tegoeden op je virituele rekening genieten. De IQ CHAIN leden gebruiken deze munt nu al intern als betaling middel.

Je kan nu al in pré-launch deze coin verkrijgen aan 1.5$ en op 5 oktober komt hij op de openbare exchange.  Binnen mijn IQ CHAIN investeringspakketten geniet ik maandelijks van 5% intrest. Vanaf oktober zal de OMC vrij te verhandelen zijn en ook naar online shops en andere kanalen verspreidt worden als betaalmiddel.

Op de hoogte blijven van cryptonieuws doe je via de telegram app, klik hier

Herken jij ook het potentieel van OMC en denk jij ook dat crypto”s in elke belegginsportefeuille thuishoren, stuur me  dan gerust een email isabelle@zichtbaar.be, dan help ik je verder met deze naar mijn idee schitterend investering.