Orme Cash coin

Orme Cash coin

De ormeusCash coin (OMC) is een unicum zijn binnen de virtuele wereld, omdat die gedragen is door een schitterende visie.

Met deze coin biedt het bedrijf je een door activa gedekte coin waardoor zij een veel stabielere prijs zullen kunnen bewaken en garanderen. Ze noemen het zelfs een stablecoin en zijn hierin pionier.  De OMC heeft alle voordelen van de bitcoin minus de nadelen van de bitcoin. De bitcoin is zeer volatiel, heeft problemen met lange & onzekere transactietijden en daardoor dure verwerkingskosten. Met al deze issues heeft OMC afgerekend waardoor zij een pareltje gecreëerd hebben. Het is een stabiele, veilige en zeer vlot werkbare coin in transacties.

Daar bovenop is de Ormeus cash coin (OMC) beveiligd omdat hij gebackuped is door één van de grootste  industriële cryptocurrency-mijnactiviteiten (orme coin) in de wereld. Deze houdt bovendien een  gouden standaard aan bestaande uit een reserve van Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin en Ethereum. In de toekomst zal de Ormeus Cash nog extra ondersteuning krijgen van andere activa in zijn ” reservekluis” zoals grondstoffen, eigendommen en geneesmiddelen.

Met de OMC app zal je snel en gemakkelijk je betalingen kunnen verrichten online en in warenhuizen, genieten van spaarprogramma’ s (in effectieve coins ipv in punten) bij je aankopen en zelfs grote intrest op de tegoeden op je virituele rekening genieten.

Je kan nu al in pré-launch deze coin verkrijgen, stuur me hiervoor een emailtje isabelle@isahealing.eu. Ik geniet nu al via mijn ormeus  e-wallet een 5% intrest maandelijks, als ik mijn orme 12 maand vastzet. In oktober komt de coin dan effectief op de coin exchange (crypto beurs) waar die dan openbaar zal verhandelt kunnen worden. Dan zal hij ook naar online shops en andere kanalen verspreidt worden als betaalmiddel.

By | 2018-05-26T09:44:52+00:00 mei 26th, 2018|Financieel, coin het nieuwe geld|0 Comments

About the Author:

Isabelle Lambrecht is healer en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. www.zichtbaar.be & www.isahealing.eu

Leave A Comment