Maar al te vaak zijn we bang of weten we niet goed hoe we dingen kunnen rechtzetten.

Belangrijk om te onthouden is, dat we als mens allemaal dingen doen waar we achteraf niet trots op

kunnen zijn en dat is ok. Het leven is een groei proces en zolang we onbewust zijn of nog worstelen met ontbrekende stukken kennis, is het normaal dat we fouten maken. Dit omdat we dan nog teveel leven vanuit angst voor gebrek. Fouten maken is een onderdeel van het groeiproces!

De kracht van bewustwording

Anders wordt het als je bewust het pad van zelfkennis en je ziel betreedt. Als je dan nog oneerlijke handelingen doet, zal je er behoorlijk op afgerekend worden. Want alles wat je bewust doet keert x6 naar je terug. Wat je onbewust doet keert x2 naar je terug.

Iemand vroeg me hoe hij onrecht dat hij iemand aangedaan had, kon rechtzetten. Zonder het te moeten vertellen aan die ander.

Situaties energetisch terug in balans brengen.

In de eerste plaats, is het heel belangrijk om dingen zeker energetisch recht te zetten. Het is een beetje zinloos om eerlijk te zijn met iemand die nog onbewust is. Dat is van jezelf een schietschijf maken en dat is volstrekt onnodig.

vb Roddelen. Als jij een ander schade berokkend hebt met roddel dan doe je alles wat je kan om de roddel te ontkrachten. Energetisch vraag je die persoon ook om vergiffenis. DIt doe je door je die persoon voor te stellen voor jou (je hoeft het niet te zien, gewoon accepteren dat je die persoon energetisch voor jou oproept). Vertel die persoon op energetisch niveau eerlijk wat je gedaan hebt en dat je vergiffenis vraagt. Vraag de kosmos nu wat je aan het leven kan teruggeven. En in de

volgende weken/maanden zal een vraag om hulp naar je toekomen. Verleen dan de gevraagde hulp.

Vb cynisme en de ander willen afkraken, vergeef jezelf dan dat je de ander wil kleiner maken. Erken dat je dat doet om je zo meer waard te voelen. Door de ander af te kraken probeer jij je eigen waarde op te krikken. Energetisch zet je dat recht door de ander voor jou te visualiseren en geef de ander een symbool of doosje dat voor jou het stuk symboliseert dat jij van de ander wou nemen. Terwijl je dat energetisch geeft, vraag je vergiffenis en vertel je erbij dat je onwetend handelde vanuit je eigen gekwetste minderwaardigheid, maar dat je nu de impact ervan begrijpt en dat het nooit je bedoeling was om schade te berokkenen. Door het te benoemen, te erkennen , te plaatsen en te vergeven, los je dit op alle niveaus.

vb diefstal/broodroof. Je hebt iets (boek, geld, …) van een ander achtergehouden maar je kent de juiste waarde niet. Dan kan je de vraag stellen: “wat is energetisch de juiste som om dit onrecht weer recht te zetten”. En stel je dan open. Je zal een bedrag doorkrijgen of je kan erop pendelen. Je kan dat bedrag dan vb in een enveloppe doen en in de bus steken met de naam van de persoon op de enveloppe. Steek er een naamloos kaartje bij waarop je vergiffenis vraagt en vertelt dat je iets van die persoon ontvreemd hebt maar dat je ondertussen wijzer geworden bent en je dit wil rechtzetten.

Laatst had ik iets moois voor. Een dame die me spontaan mailde dat ze me nog 2 groepshealingen moest betalen van vorig jaar. Ik wist het niet omdat ik vorige jaar de betalingen niet genoeg nazag. Maar wat me een heel goed gevoel gaf was de manier waarop ze het deed. Vanuit haar kracht, zonder veel fransjes of excuses. Gewoon de realiteit. En zo is het perfect. Ik merkte geen schuldgevoel alleen een eerlijke intentie vanuit groei en diepere inzichten.

Schaam je nooit voor je gemaakte “fouten”, wees eerlijk en moedig en zet ze gewoon recht.

Onrecht rechtzetten is belangrijk want zolang er losse eindjes zijn, zal jij je schamen en schuldig voelen waardoor je nooit helemaal zal kunnen openstellen voor jezelf.

Wees creatief, de intentie waarmee je het doe is het allerbelangrijkste.

Angst voor afwijzing of de reacties van anderen remmen je. Wil je hier vanaf dan kan jij je inschrijven voor het persoonlijke Zelfbevrijding 8-weken traject: Angst programmatie deleten

Voor die mensen die ook uit de wurggreep en de spookbeelden van de angst, willen stappen heb ik de 8 weekse begeleiding. Om de 3d is er email contact waarbij ik je begeleid om je angsten los te laten.

Kost 550€,

De feedback van mensen is dat ze sneller rustiger worden, dingen beter begrijpen, hun energie hoger kunnen houden, houvast vinden, meer ruimte en een vrijheid ervaren

Wil je anderen ook een hart onder de riem steken, deel dan gerust dit artikel

Hartelijke groet

Isabelle Lambrecht

healer & coach/levensgenieter