Mensen blijven zich blijkbaar onbewust van wat wifi, magnetron, zendmasten, 5G netwerk, hotspots welke impact deze allemaal op ons hebben.

Zelf ben ik er als hooggevoelige super gevoelig aan.

  • staat mijn internet of wifi aan op mijn gsm, ben ik binnen de 5 minuten kotsmisselijk, loom/moe en kan nog moelijk helder denken …….mijn vliegtuigstand staat dus altijd op als ik hem bij mij draag of in de auto.  Als je mobiele telefoon in de vliegtuigstand staat, wordt alles wat ‘straalt’ geblokkeerd. Dat zijn o.a. telefoon, sms, internet/wifi, GPS en bluetooth
  • bellen met mijn gsm zelfs zonder internet of wifi aan, wordt ik moe, misselijk, hoofdpijn, mijn oor begint giga te gloeien
  • in de auto bellen, zorgt ervoor dat ik binnen de 8 minuten draaierig en misselijk wordt. Is een kooi van Faraday en alle stralingen kaatsen de hele tijd in de auto, net als een kaatsbal
  • aan de overkant van de weg, van de flat van mijn ouders, staat een flat met gsm mast op……….als ik daar ben heb ik binnen de 10 minuten hoofdpijn, wordt ik loom en moe, kan ik niet meer helder denken

ADVIES & TIPS

  • voeding : in magnetron veranderd moleculair, dus stoom/bak/gril ……het komt toch niet op die 10 minuten extra. Heb je maar zoveel over voor je jezelf dat je waardeloze voeding tot je neemt? Je voeding bepaalt voor een deel wie je bent. En ja als zelfstandige werk ik gemiddeld 12u maar koken doe ik elke dag. Een aardappel in de schil + groenten en stomen (15 minuten werk) een slaatje maken 15 minuten werk, …… het is maar hoe je ernaar kijkt. Ik koos ervoor om van mijn kookmoment een chil momentje te maken, een stukje me-time.
  • gsm : als je gaat slapen op vliegtuigstand en op minimaal 2m afstand van je lichaam. Wordt je gebeld wacht 2 seconden voordat je de gsm tegen je oor drukt.  De blootstelling is het hoogst tijdens de eerste seconden wanneer het toestel verbinding zoekt. Vermijd het bellen bij slechte ontvangst want dan  vergroot uw gsm zijn vermogen. Sms of Skype. Vermijd gsm’s bij kinderen onder de 12 jaar, zijn nog gevoeliger dan volwassen.
  • stopcontacten: slaap je dichter dan een halve meter ernaast, plaats dan een orgon generator op je nachttafel die ontstoort maximaal, zelfs de 5G straling.
  • wifi:  in mijn huis is er GEEN wifi. Internet verloopt hier nog via die ‘vervelende’ kabel maar dat heeft 2 voordelen: sneller internet & stralingsvrij
  • plaats orgon generators in je huis, zodat je ook de stralingen van je buren en omgeving weert. Ik heb er eentje in mijn slaapkamer en beneden waar mijn waterkan op staat. Ik ben er super tevreden van.

5G netwerk in nederland

Er zijn berichten dat men al het 5G netwerk in Nederland aan het uittesten is. Verschillende boeren lieten weten dat er problemen zijn met hun koeien. De koeien van verschillende buur boerderijen sloegen volledig in paniek op hetzelfde moment. Ze kropen angstig in een hoekje, en drukten elkaar haast dood en waren hevig aan het zweten.  Het is al lang geweten dat stallen op aardstralen zorgen voor zieke dieren, huid problemen, enz…… De reactie van deze koeien toont hoe slecht deze 5G voor ons, mensen, zal zijn.

Straling en kanker

Lees hier meer erover.