In december 2018 ben ik beginnen investeren in een BTC trading systeem dat automatisch trade of belegt in BTC via een computersysteem. Het mooie aan dat systeem is dat ik dagelijks opbrengsten heb, zowel bij een stijgende als dalende btc koers.

De wekelijkse opbrengen zijn 1.8%.  

Ik geniet er ook van een automatische kapitalisatie. Dat wil zeggen dat als ik mijn opbrengsten laat staan, die elke week bij mij kapitaal gevoegd worden. Zo groeit mijn kapitaal vanzelf.

Mijn startkapitaal is bovendien gewaarborgd door een bankgarantie van de Welmont bank. Een mooie zekerheid die ik graag meenam.

Ben je ook een crypto believer en zou je hier ook graag in willen investeren dan kan je me een email sturen: isabelle@zichtbaar.be.

Investeren doe je altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid.  Heb je nog etherum, litecoin en dodge, en je wil die ook graag laten renderen, investeer die dan in de Jarvis bottrader,via je eigen cloud token wallet