Volledige uitmeting 2017-09-09T10:12:55+00:00

Om je lichamen weer in evenwicht te brengen is de volledige uitmeting een zeer krachtige tool. Ik krijg schitterende reacties op het gebruik van de digIK.

Waarom is de digIK zo belangrijk in je healing proces?

Ziekte is een disbalans en deze uit zich zowel in je fysieke als non-fysieke lichamen. Je wezen of jezelf bestaat uit volgende lichamen: fysiek, etherisch, emotioneel,mentaal, astraal, causaal & ketherisch-causale.

Met de digIK toepassing worden al je lichamen weer in balans gebracht,  herverbonden zodat de éénheid en de herverbinding met het scheppend beginsel (god) in jou opnieuw actief kan worden.

Je energetische lichamen kan je opnieuw in balans krijgen met onderstaande etherische toepassingen

Je kan de bovenstaande toepassingen per soort laten uitmeten door me: kost 22€/thema. Gaat door op afstand daar ik mijn lichaam als representant voor jou gebruik. Ik stem me op je af via je geboortenaam, net zoals ik doe bij mijn afstandhealingen 

Ideaal is echter als je de volledige uitmeting neemt 68€,  dan meet ik alles uit + stel ik de rife frequenties voor je samen van je nu reeds actieve kwalen + meet ik uit welke kwalen reeds in aanleg bij je aanwezig zijn maar die nog sluimeren in je.

Ja ik wens een uitmeting te laten doen