Om je lichamen weer in evenwicht te brengen is de volledige uitmeting een zeer krachtige tool. Ik krijg schitterende reacties op het gebruik van de digIK.

Waarom is de digIK zo belangrijk in je healing proces?

Ziekte is een disbalans en deze uit zich zowel in je fysieke als non-fysieke lichamen. Je wezen of jezelf bestaat uit volgende lichamen: fysiek, etherisch, emotioneel,mentaal, astraal, causaal & ketherisch-causale.

Met de digIK toepassing worden al je lichamen weer in balans gebracht,  herverbonden zodat de éénheid en de herverbinding met het scheppend beginsel (god) in jou opnieuw actief kan worden. Dit voor zowel mens als dier.

Je energetische lichamen kan je opnieuw in balans krijgen met onderstaande etherische toepassingen

Je kan de bovenstaande toepassingen per soort laten uitmeten door me: kost 22€/thema. Gaat door op afstand daar ik mijn lichaam als representant voor jou gebruik. Ik stem me op je af via je geboortenaam, net zoals ik doe bij mijn afstandhealingen 

De primaire uitmeting is zeer compleet en aan te raden boven de thema uitmeeting (bachbloesems, celzouten & homeopathie) kost 48€ + heb je specifieke ongemakken dan komt er 10€ bij voor de rife frequenties, dat zijn de specifieke frequenties van de betreffende ziekte vb verstuiking, migraine, eenzaamheid, darmkanker, oogproblemen, …… Ik heb een database met meer dan 5000 rife frequenties dus voor alle mogelijke fysieke ongemakken is een frequentie beschikbaar.

Ik wens een volledige uitmeting