Dit is mijn wondermiddeltje dat ik zelf maak op basis van food grade 3% H²O² en gedistilleerd water. Dan straal ik dat meerdere malen in met dezelfde energie als waarmee ik de afstandshealingen doe. Daarbovenop wordt taychon en orgon erop toegepast en laad ik het op met de frequenties van onvoorwaardelijk liefde. Het zorgt voor een soort van schild tegen lagere frequenties omdat het de lagere frequenties verhoogd. 

 Hoe de ISA spray gebruik?

 OPPASSEN VOOR DE OGEN !!!

Als er iets te ontsmetten valt zal je zien dat er zich schuim zal vormen. Tot zolang er schuimvorming is mag je de wond blijven bespuiten met deze zuiverende, ontsmettende ISA spray. 

Mag zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Ik gebruik het zelf voor alles. 

Om je aura en energie te reinigen spuit je met de ISA spray ruim rondom jou (ogen wel sluiten). Om ruimtes te reinigen spuit je het gewoon wijd de ruimte in en vergeet de hoeken niet waar er stagnerende energie kan zijn. Is er een ruzie geweest in een ruimte zuiver die dan met de spray.

 

Ja ik wil de ISA spray

Toepassingen:

 – je aura oplichten, verfrissen en reinigen: sluit je ogen en spray het losjes rondom je

– verstuiven in je huiskamers als je voelt dat er negativiteit hangt, voor zware negativeit zal wss een huisreiniging  nodig zijn

– alle mogelijke wonden, ook na chirurgie.

– als je keelpijn voelt opkomen spuit dan maar 2x diep in je keel, s’morgens en s’avonds. Normaal is het voldoende  als je het 2dagen na elkaar doet.

– voel je je ziekjes komen (keelpijn, verkoudheid of griepachtig) spuit maar een paar keer per dag in je mond

– verstopte neus dan spuit ik 1x in mijn neus, brandt wel een beetje (is voor de durvers 😉 maar je sinussen zijn  direct open

– een vriend spuit 2x in zijn oren als hij oorpijn heeft, het knettert dan wat in de oren.

– tandpijn, paradontitis, ontstekingen spuit minimaal 2×3/dag in je mond,  ik spray in mijn mond en spuw dan het schuim uit na 1 minuut of spray het op mijn tandpasta

– dagelijk sprayen in een glas water en opdrinken om zo je lichaamscellen met zuurstof te verrijken. Spray tot zover je het nog kan drinken van de smaak.

– keuken werkplanken en bladen ontsmetten. Ik doe het 1x per week op mijn houten werkplank.

  

22€ voor een verstuiver van 100ml

38€ voor een verstuiver van 250 ml 

Portkosten 

– 5.00€ levering op adres BE

-4.00€ levering op postpunt BE

– 8.70€ voor levering EU ≤ 350 g

– 13.05€ voor levering EU 350g – 1 kg