Elektrosmog Corrector

Dit geavanceerd toestel genereert een elektro-magnetisch veld met de natuurlijke  Schumann frequentie (7,8Hz) die de basis frequentie is van moeder natuur en ons lichaam. Het is tevens hersenfrequentie of de staat die men bereikt tijdens meditatie. Het werkt dus rustgevend bij mensen tussen de zogenaamde Thèta-golven (4 tot 8Hz) en Alfa-golven (8 tot 12Hz). Mensen die langer dan een week deze frequentie missen worden zeer onstabiel en dit is ook de reden dat in ruimtestations deze frequentie (7,84Hz) elektro-magnetisch wordt opgewekt rond heel het station.

Het ingenieus galvanisch systeem zorgt ervoor dat bij het aansluiten op het stopcontact je hele huis deze frequentie ontvangt.
De Schumann Corrector bevat een transformator, een frequentiegenerator, een Tesla spoel, Moebius spoel, een rozekwartskristal en een LED.

De Tesla spoel heeft een elektromagnetisch werkgebied van ongeveer 3 meter en de Möbius spoel geeft een scalair veld dat een tiental meter ver draagt.
Om je te verzekeren van het sterkste effect is het het best om het toestel aan te sluiten op het stopcontact van de plaats maar je vertoeft, zitkamer of bv s’nachts naar de slaapkamer. Ideaal is al je er 2 of meer koopt dan kan je ze gewoon op het net laten zitten.

VERBETERING VAN DE KLANKERVARING

Aaudiofielen dus muziekliefhebber die graag de perfecte tonen nastreven, ervaren een sterke verbetering van de klankervaring. Belangrijk is om de corrector zo dicht mogelijk bij het stopcontact van de apparatuur te installeren.

RUSTGEVEN EN STABILISEREND

Naast het rustgevend en stabiliserend effect werkt het ook tegen electrosmog : straling van GSM, WIFI, DECT en GSM zenders.
Het toestel wordt in een vrij stopcontakt gestoken en verbruikt ongeveer 1,5 Watt. De LED geeft de uitgezonden frequentie weer.

Hallo Isabelle,

Ik moet zeggen dat ik  blij verrast ben ! In mijn huis in het centrum van Amsterdam had ik heel veel last  van elektrosmog, met minimaal 50 wifi verbindingen om me heen, (en twee telefoon palen vlak bij). Ik ben er ECHT HEEL ZIEK van geworden en slapen lukte mij echt niet meer..

Ik voelde met HEEL moe, super uitgeput, down kon niet meer helder nadenken als of er een wolk met watten om me heen hing. Mijn schildklier was heel traag, mijn bijnieren uitgeput en mijn hypofyse overprikkeld.  Maar NU !! het is een wonder ik heb met de  Elektrosmog Corrector zodra ik hem in het stopcontact stopte meteen het verschil gevoelt en ik vond het prettig om thuis te zijn in mijn huis in Amsterdam en ik heb GESLAPEN..wow.

Hartelijk dank voor dit fijne apparaat. Warme groet, Hilde

Hay Isa

Het is ongelooflijk maar de kids zijn veel rustiger en die slapen door tot zelfs na 7u. Dat is echt uitzonderlijk. Ook minder uitvallen of slecht humeur. Er is veel meer rust en stabiliteit. Ik voel het ook in mezelf en ik zie het ook bij mijn man. Echt toppie toestel. Ik ga me er nog eentje kopen zodat ik zowel boven als beneden er eentje in de stekker heb.

Grts Leentje