Deze nieuwe maan wordt gevoed door een totale zonsverduistering waardoor haar impact X3 zal zijn. Nieuwe maan is altijd krachtig omdat ze samenvalt met de zon en daarmee alle kaarten op tafel gooit. Deze maan is ook verbonden met mercurius = communicatie. De maan is het veld van hoe jij je emoties beleefd. Eens kijken uit welke hoek de energie zal komen.

Nieuwe maan in boogschutter, in huis 6

Boogschutter is een beweeglijk vuurteken, open minded, avontuurlijk en vrijheid boven alles. Dit is een energie om je horizon te verbreden door het leggen van verbanden tussen het innerlijke en het uiterlijke, zich bewust van het grotere geheel. Humor, optimisme en openhartigheid zijn de instrumenten. Verandering en beweging zullen heel intens spelen. De beweeglijke tekens werken graag om het werk = de passie, zelf en niet om macht te verwerven. Een vuurteken is een idealist.

Als kind was ik een idealist tot mijn vader me verweet een dromer te zijn die in utopia geloofde. Dat zorgde ervoor dat ik 30 jaar elke vorm van ideaal bande en de strijd van het leven aanging in een poging realistisch te zijn. De laatste 8 jaar leef ik een bijzonder fijn leven maar corona zette de puntjes op de i voor mij, door mij op een hoger niveau te tillen. Corona liet me alles herbekijken en de lat op de hoogste stand leggen en zo schudt corona de idealist terug in mij wakker. Wat is een ideaal leven. Momenteel ken ik 80% vervulling maar wat als ik streef naar 100%, wat is daarvoor nodig? Idd een ideaal. Corona nodigt uit voor het GROTE werk, wie kroon je tot koning, wie kan je het beste dienen. Het leven of de materie? Je grote ik of je kleine ik en wat is je grote ik?

Dromers ontvluchten het leven, idealisten geven het leven een podium. Het leven is natuurlijk god /het scheppend beginsel / de alles doordringende almacht. Een ideaal is een zegen. Het idee van globalisme van de elite kan je moeilijk een ideaal noemen. Ideeën zijn op menselijk niveau, idealen zijn op goddelijk niveau en gedragen door liefde en dienstbaarheid.

Huis 6 is het huis van loutering, reiniging, gezondheid, werk en dienstbaarheid. Koppel dit nu aan boogschutter en je ziet dat er een focus zal liggen op leven vanuit een dienstbaar ideaal ipv uit het zoeken naar macht(controle).

De mens loopt vast in de matrix van overleven en poogt steeds weer om macht te verwerven over het leven ipv samen te werken met het leven. We staan op het punt om weer te ontdekken dat de almacht in onszelf te vinden is en dat we ermee kunnen werken. Zolang de mens vastloopt in valse ideeën (genoeg geld, goeie job, status,..) zal er egoïsme zijn ipv dienstbaarheid, angst ipv passie.

Mijmer de volgende 10dagen eens heel bewust over wat is volgens jou een ideale wereld. Voor mij is dat een wereld waarin:

  • elke mens vrij is,
  • zich volledig bewust van zijn/haar goddelijke volmaaktheid, spelend vol vreugde me de onbeperkte mogelijkheden
  • handelend vanuit eerlijkheid-zelfrespect-vreugde-almacht
  • leven vanuit passie, creativiteit en vreugde
  • enkel dienstbaar aan de hogere almacht van onvoorwaardelijke liefde die de basis is van zichzelf en alle mogelijke vormen
  • een hemel op aarde vol vreugde, overvloed, gelukzaligheid en onbeperktheid

Nieuwe maan conjunct mercurius in boogschutter: ooh dat kan boeiend worden. Heel benieuwd wat dit op wereldniveau zal teweegbrengen. Boogschutter kan je zien als waarheidsserum en maan/mercurius is het hart op de tong. Dit lijkt een aanzet om heel wat waarheid naar buiten te brengen

Nieuw maan harmonieus met mars zorgt voor de nodige drive en energie de communicatie aan te gaan, om de waarheid een stem te geven. Je zal dus heel wat in je mars hebben en het nodige zelfvertrouwen om er tegenaan te gaan = stem te geven aan je geweten.

Mercurius harmonieus met mars zal zorgen voor het uitwerken van nieuwe plannen en mogelijkheden.

Venus sextiel jupiter/saturnus vraagt om de godinnekracht te vergroten. En de godin of vrouwelijk energie is de energie die leven in standhoudt, de leeuwin die zich stelt als haar welpen bedreigt worden. Geen macht kan het leven temmen, noch vernietigen. De godin in ons zal zich roeren en de focus van de ratio naar het gevoel leiden. Liefde en geweten als structuur ipv angst en onmacht.

Wil je energetische ondersteuning in dit hele boeiende, doch pittige proces, dan kan je ook nu weer inschrijven voor de groepshealing. Die gaat door vanop afstand na 23u en je kan inschrijven tot 30 nov om 23u enkel via isabelle@zichtbaar.be. Kost 18€ of eenabonnement van 7+3 gratis kost 125€.  Kerstpromo is 4+1 gratis kost 70€  Wat kan je ervaren? lees hier   

Isabelle lambrecht                                                                                                                                                                                                                                          healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar                                                                                                                                                      www.zichtbaar.be