Als we 2018 numerologisch bekijken, komen we uit bij het getal 11. Elf is een meestergetal. 

ALs ik voor mezelf contact maakt met het getal elf, denk ik al direct aan een elf uit verhalen.  Het getal elf, brengt me hierdoor  altijd in contact met magie, de magie van mijn etherische Z-elf. Elfen zijn voor mij een heel speelse, vrouwelijke energie (cfr tinkelbel), zachtheid, lichtvoetigheid, gemak, schoonheid. Maar ook de magie van het begin want 1 is de start van de materie en staat voor de actieve daadkracht. Het maakt je attent op het ongelooflijke potentieel dat de materie herbergt en waar wij als mens, als magiërs mee aan de slag mogen gaan.

 

De verborgen vingerwijzing in het woord zelf

In het woord Z-ELF vind je het woord elf terug. De Z staat symbool en verwijst naar het zichtbaar maken van het zo boven, zo beneden. En het is de de mens/de elf, die het instrument is of de verbinding tussen boven en beneden, die de energie  Z  zichtbaar maakt in de materie. Of anders gezegd, wij mensen maken de kosmische beweging zichtbaar. 

De magiër in de tarot

Kijken naar wat de tarotkaarten ons leren over de 1, dan vinden we daar de magiër terug . De magiër, de mens,  staat aan de start van het materiële traject en verwijst naar de wil die aan de basis van de schepping ligt. Het iets zichtbaar willen maken, er zijn, het instrument zijn waarlangs de energie zich zichtbaar maakt of kanaliseert, beoefening en beheersing van de scheppingskrachten.

De 11 verwijst hierdoor ook  naar het zichzelf steeds opnieuw reproduceren of herscheppen. Het jezelf steeds op een hoger niveau brengen. Je bent nog wel een 1 maar nieuwe 1. 

De 11 staat ook voor het  je willen verbinden 1 op 1 en verwijst ook naar het verlangen naar je tweeling helft.

In 2018 zal het dan ook heel belangrijk zijn om dat wat jouw potentieel is in het licht te brengen en zichtbaar te maken. 

De vrouwelijke energie

Als we de 11 herleiden komen we uit bij het getal 2 en 2 is een zeer vrouwelijke energie. En omdat de komt uit de herleiding van de 11 verwijst ze naar verruimende visie, kosmische kracht en hogere inzichten. Maar ook dat vrouwen wat meer aan de leiding kunnen komen collectief. 

Er is lang jacht gemaakt geweest op krachtige vrouwen en heel lang is de vrouwelijke kracht onderdrukt geweest wat gezorgd heeft voor de splitsing tussen lichaam en geest. De mannelijke pool was daardoor te dominant aanwezig waardoor ook deze totaal uit balans is ,  met alle  huidige gevolgen vandien.

In zal er gepoogd worden om meer balans te brengen met vrouwelijke klemtonen nl zachtheid, overgave, ontvankelijkheid, intuïtie, voelen, verbinden, zichtbaar maken. Dat zal voor elk van ons individueel de opdracht zijn om meer vrouwelijke energie in ons leven tot te laten.

Wil jij ontdekken wat 2018 voor jou kan betekenen?

Dan kan jij een transformatie tekening voor jou laten tekenen. Het grote voordeel van deze tekening is dat zowel de tekening als de kleuren een diepe inwerking hebben in je energieveld. Van zodra jij ernaar kijkt en mee werkt ontsluit jij haar energie, die enkel en uniek voor jou bedoelt is. Ze zal je tonen welke klemtonen jij die jaar mag leggen, hoe jij je vrouwelijke kracht kan ontsluiten en versterken. Via de begeleidende boodschap kan je dan ook nog eens aan de slag met de inzichten.