Bill Gates, filantroop en redder van de mensheid, dat is legalese taal, (vertaalt betekent het gewiekste zakenman) aan het woord op CBS News dinsdag 16/02/21: “Met meer dan 40 miljoen Amerikanen die ten minste de eerste dosis van het Pfizer- of Moderna-vaccin hebben gekregen, kan een derde dosis nodig zijn om de verspreiding van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen

Deze “verzuchting” komt voort uit de groeiende “bezorgdheid” dat de huidige vaccins niet effectief zijn tegen de meer besmettelijke Braziliaanse en Zuid-Afrikaanse varianten.

Wat is storytelling?

Storytelling is een inspirerende communicatiemethodiek die mensen verbindt. Storytelling werkt openheid, vertrouwen en verbondenheid in de hand. Wil je iemand op je hand krijgen, warm maken voor een idee, dan zal jij , voordat zij bereid zijn naar jou te luisteren, met een goed verhaal mogen afkomen. En de sleutel is dat je hen zal dienen te vertellen waarom dat verhaal ook voor hen zo belangrijk/waardevol is. En eerlijk is eerlijk,  bill en co hebben een knaller van verhaal gevonden (tenminste als je op geldbelust bent): een onzichtbare, niet bewijsbare vijand, gevaarlijke voor elke mens, waardoor elke mens een gevaar is voor de ander. En dan het verlossende “woord” wij hebben het antwoord/de oplossing. AMEN

Wie is beïnvloedbaar voor storystelling?

Elke mens die leeft vanuit het hoofd, losgekoppeld van het geweten (innerlijk weten) en dat wat goed voelt voor jou. Vb voelt het goed om angst aangejaagd te worden? Nee, wel stap er dan uit en geef er geen gehoor meer aan. Wie trouw is aan zichzelf en zelfbewust zal de kracht hebben om op deze manier te handelen.

Het hek van de dam !

Jullie, de massa, hebben de geldduivels (gates, schwab en co) vrij spel gegeven. Door te luisteren naar, ga je stilzwijgend akkoord met het concept. Achter elk concept ligt een intentie (idee), ernaar handelen is stilzwijgend akkoord gaan waarmee je een contract bekrachtigd. En hopla je zit onder contractrecht en kan je niet meer beroepen op mensen rechten.  Want in contractrecht zijn enkel rechtspersonen (papieren ficties). Om de mensenrechten en common law te kunnen inroepen dien jij je ook als een levende mens te gedragen. Mail me isabelle@zichtbaar.be als jij ook wil aansluiten op deze beweging zodat je je eigen procedure kan opstarten.

Dus toen bill en co zagen dat mensen gemakkelijk met zich laten sollen, de social distance vrijwillig ACCEPTEREN, de maskerade, de sluitingen en het vaccin als oplossing was dat het startsein om er ten volle voor te gaan. Eerst was er maar spraken van 1 vaccin, maar waarom zou je de kassa sluiten met 1 vaccin als de mensen warm gemaakt zijn voor het vaccin? Een “nieuwe” variant van corona treedt het verhaal binnen en hopla het wordt gretig geslikt. Tja dan kan je toch niet anders dan een 2vaccin nodig maken? Ook dat wordt geslikt. Waarom dan ophouden als de weg nu gebaand is dus met het 3de “noodzakelijke ” vaccin verwacht ik mij aan het 2x per jaar vaccinatie.

Dat is echt BIG BUSINESS. 4,2 miljard vaccins zijn al gekocht wereldwijd. Reken we dat aan een zacht prijsje van 30€ dan komen we op 126 miljard € omzet en mag je rekenen op een winst van minimum 63 miljard op mss 6 maand. Dat noem ik nu eens goed geboerd hebben. Alleen jammer dat het over de lijken en lijden van levende mensen gebeurt.

En niet getreurd, bill en co hebben al 2 nieuwe crisissen (storytelling) klaar staan. Namelijk biologische oorlogsvoering en klimaatproblemen. Biologische oorlogsvoering betekent volgens de Amerikaanse ondernemer dat steeds meer landen oorlog voeren door middel van giftige stoffen en ziektes. Daar zijn nu dus al mee bezig hé. Lees maar mijn artikel Gevaar van RNA technologie in de vaccins. En voor wie het chemtrailverhaal kent en haarp , ze zijn al 20 jaar bezig met het verstoren van het klimaat. Gates kreeg zelfs dit jaar groen licht om de zon te blokkeren  Persoonlijk blijf ik graag uit zulke verhalen omdat angst zorgt dat misleidende business mogelijk gemaakt wordt. Ik vertrouw nog altijd op onze schepper die op tijd en stond tussenkomt, anders was de aarde al lang om zeep.

In spanje de eerste vaccinatie “plicht” wil je die ok vermijden alsof de boetes mail me dan

Is er een uitweg uit dit verhaal?

JA een volmondige JA.

  1. begrijpen dat je in de eerste plaats een goddelijk wezen bent met bijbehorende macht
  2. dat alles om bewustzijn en vrije wil draait
  3. dat je aantrekt en bevestigd krijgt wat je geloofd
  4. bij alles wat je leest, hoort, voelen of het resoneert met je = je een goed gevoel geeft of het gevoel dat het klopt
  5. de intentie in je hart nodig hebt, om uit dit verdorven systeem te willen stappen, dan trek jij de benodigde informatie en mensen aan.
  6. de moed om stand te houden dwz naar je geweten te luisteren en alle angstpsychoses in je hoofd het zwijgen opleggen
  7. stop elke ja, maar = twijfel. Je gevoel is onlogisch maar magisch juist, trek dit nooit in twijfel. Probeer maar je hebt er enkel bij te winnen !!!
  8. je essentie, god de enige autoriteit in je leven laten zijn (goed boekje is het onpersoonlijke leven)
  9. de nodige stappen zetten om je aan deze wereld kenbaar te maken als vrije soevereine mens (mail me dan zet ik je op de lijst voor informatie en procedures) ik ben bezig met een nieuwe website hierrond waar ook alle info op zal komen

Waardeer je mijn werk en heb je er steun aan,  kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944

:Isabelle: vdf Lambrecht

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut