Iemand mailde me volgend relaas:

Ik denk dat ik last heb van entiteiten en dit gedurende misschien al 2-3 jaar. Misschien komt dit door lichamen die ik een laatste groet heb gebracht of van op het kerkhof te zijn?

Deze entiteit(en) zorgen ervoor dat ik :
– in elkaar krimp als mijn (ex) vriendin nog maar iets tegen me zegt
– geen toekomst zie om de scheiding te regelen en te leven nadien
– MEZELF ONTZETTEND VEEL DRUK OPLEG OM TE INVESTEREN OF TE SPAREN VOOR DE KINDEREN LATER
– entiteiten doen me zoeken naar de perfecte pijnloze zelfmoord. Ze duwen me elke dag verder de dieperik in
– ZE GEVEN ME EEN GEVOEL DAT GEEN ENKELE MENS KAN VERDRAGEN
– ze laten me alleen maar aan GELD denken waardoor al mijn levenskwaliteit elke dag weggaat
– ze leggen me druk op om zoveel mogelijk te hebben , lukt dit niet dan is mijn gemoedstoestand omlaag              …………..

Kan dit juist zijn dat ze dit met me doen? of wat denk je?

Waarom deel ik dit met jullie?

Ik krijg af en toe mails van mensen die dreigen met zelfmoord en ook vaak emails van mensen die me schrijven dat ze last hebben van een entiteit.

 Beide herken ik. Toen ik besloot te scheiden van mijn man en jaren erna toen ik wegging van mijn vriend, na zijn overspel, heb ik ook op deze momenten zelfmoord gedachten gehad. Voor mijn dochter had ik echter de moed om verder te leven, ze had enkel mij.

Nu op mijn 50ste kan ik enkel zeggen dat het zonde zou zijn om zelfmoord te plegen, alleen maar omdat het leven je zoveel te bieden heeft. Persoonlijk ben ik dolblij dat ik er nog ben want mijn leven is ondertussen zo verrijkend, inspirerend en boeiend geworden omdat ik de ketenen van angst en gebrek aan zelfvertrouwen heb kunnen doorbreken. Het belangrijkste is dat je stappen blijft zetten. Ook al zie je geen uitkomst, blijft in beweging. Voorbeeld na het overspel was ik gedurende 3 dagen in shock maar dan ben ik de volgende 4 maand in een zware depressie verzeild. Het enige waartoe ik nog in staat was, was om al die maanden gewoon als een zombie uren langs het strand te gaan wandelen.  Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het feit dat ik bleef bewegen me ook in mijn lichaam hield. Zo kon ik de pijn (mijn waaraan heb ik dat verdient)  voelen totdat ik er klaar mee was om het los te laten. Het moment dat ik mijn denken veranderde in, waarom heb ik dat aangetrokken / wat is het mechanisme, kon ik mijn vriend loslaten en terug de macht nemen en tot mezelf komen.

Ik begreep dat de macht om pijn te veranderen in vreugde enkel bij mij lag.

Ik heb er dan ook hard aan gewerkt om minder hard mijn best te doen, om meer vanuit mijn hart te leven en het mezelf gemakkelijker te maken door plezier in mijn leven als leidraad te nemen. Ik doe enkel nog dingen die ik leuk, verrijkend en hartverwarmend vind. Al de rest kan vierkant de boom in.

Ook de denktrant dat bij tegenslagen, iets van  buitenaf me in de greep had. Dat er negatieve energie van buitenaf me ziek maakte, me ongeluk bracht heb ik tot mijn 44ste getorst en geloofd. Geloof me lieve mensen, het is uiterst zelden een entiteit of een energie aanval van buitenaf die je parten speelt. Het enige waar je aan lijdt is angst. Wel is het zo dat ik ook nu nog ervaar dat negatief denkende mensen energie van me zuigen, wat volledig logisch is. Daarom vermijd ik bewust negatief denkende mensen of negatief voor mij aanvoelende plaatsen.

De wet van de communicerende vaten is een regel uit de natuurkunde die aangeeft dat in open vloeistofreservoirs, die voor de vloeistof onderling onder het vloeistofniveau zijn verbonden, het vloeistofpeil in alle reservoirs even hoog staat. De vaten communiceren met elkaar, dat wil zeggen, ze staan met elkaar in verbinding. Zodra er een verstoring van het vloeistofpeil optreedt kan er daardoor een uitwisseling van vloeistof plaatsvinden, zodat het evenwicht wordt hersteld.

Dat wil zeggen dat als iemand met een hogere energie automatisch energie zal afgeven aan de persoon met de lagere energie omdat de natuur altijd probeert om het evenwicht of de balans te herstellen.

Elke mens heeft een aura die een energie frequentie heeft. Vb vreugde is 550 mhz, angst is 20 mhz. Dat wil zeggen dat iemand de leeft vanuit vreugde, 27 mensen weer in balans kan brengen, ofwel lichtere energie naar de zwaardere energie te sturen. Het vergt wel heel veel van je lichaam als je je omringt met lagere of zwaardere energie.

Het spook van de angst!

Inderdaad, het is “maar” de angst die door je hoofd spookt. Die alles overweldigende angst om het alleen te rooien en op eigen benen te staan, de angst of je wel genoeg geld zal hebben, de angst om te presteren, de angst om alles onder controle te houden …. allemaal heel normale menselijke gedachten.

Heb ik deze gedachten nog? Nee, die laat ik gewoon nooit meer toe.

– Eerst en vooral heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven en om de macht in eigen handen te houden. Geen gedachten meer van een aanval van buitenaf maar een zelfanalyse waarom ik dit aantrek. Welke gedachte of patroon dat IN mezelf leeft, waarop het leven antwoord.

– Ten tweede heb ik geleerd om uit de wurggreep van de angst te blijven, door alle moeten en plicht tot nul te herleiden.

– Ten derde heb ik geleerd om de controle los te laten en mezelf sterk te maken vanuit een acceptatie van alles wat zich in mijn leven voordoet.

– Ten vierde heb ik de realiteit leren omarmen en ermee samenwerken. In plaats van alles naar mijn hand (waanidee) te willen vormen.

Stop met het excuus te gebruiken dat je slachtoffer bent want als je al ergens slachtoffer van bent, dan is het enkel je negatief denken vanuit zelfafwijzing.

Nu is het wel zo dat angst een gedachte vorm is. Het is met andere woorden een energievorm en omdat gelijke energie elkaar aantrekt is het wel zo dat als jij naar een plek gaat waar veel angst leeft, je eigen angst hierdoor wel gevoed zal worden. Vandaar dat het zo belangrijk is om bewuste keuzes te maken, jezelf op de eerste plek te zetten en elke vorm van medelijden te bannen.

Daarom ook dat steden, drukke plaatsen, cafés, dancings, rijwoningen en flatgebouwen voor hooggevoelige mensen een ramp zijn. Optredens in open lucht zijn minder belastend.

Om je energie licht en sprankelend te kunnen houden :

  • is een gezonde geest nodig, die zich voed met opbouwende gedachten
  • een gezonde leefomgeving nodig, waar er rust en natuur is om je te kunnen ontladen en terug opladen
  • is een mooie warme leefruimte nodig, waar je omringt bent door mooie spullen die je hart verwarmen en waar je kan thuiskomen
  • is er het contact nodig met je lichaam, omdat je lichaam een voel instrument is en daarmee je kompas om je door de levensjungle te leiden
  • is er overgave en acceptatie nodig, omdat alles op je pad jou dient
  • is het nodig om volwassen te worden en uit elke vorm van drama of kinderachtig gedrag te stappen
  • is er de moed nodig om alle moeten en plichten overboord te zwieren
  • is er de kracht nodig om ja te zeggen tegen jezelf en te leven vanuit jouw realiteit
  • is er de macht nodig om je los te rukken uit elke vorm van waan of dwang, jij bent namelijk de enige die stemrecht heeft in jouw leven

Angst programmatie deleten traject

Voor die mensen die ook uit deze wurggreep willen stappen heb ik de 8 weekse begeleiding. Om de 3d is er email contact waarbij ik je begeleid om je angsten los te laten.
Normaal kost deze 550€, nu met valentijn 10% korting en 4 groepshealingen gratis. Dus voor de promo prijs van 500€ begeleid ik je 2 per week gedurende 8 weken om je angst programmatie te deleten. Deze promo is geldig tem 21 februari.

Isabelle Lambrecht

healer & coach