2017 is een bijzonder scharnierpunt in de verhoging van de aard frequenties. Veel mensen begrijpen nog onvoldoende wat dit allemaal inhoudt.

Alles op aarde is frequentie, zowel de materie ALS je gedachten. Materie is de ontvanger en de gedachten zijn de zenders. Men spreekt sedert 2012 over verhoging van de aardfrequenties, onder invloed van de kosmische krachten. Maar aan de vele verzuchtingen van klanten hoor ik dat ze het beu zijn dat te horen omdat ze geen verandering zien.

Lieve mensen, materie is een super lage frequentie en als de mens dat nog eens versterkt met negatieve gedachten dan is het net alsof de kosmos probeert en trein zonder wielen vooruit te krijgen. Vb angst is 10 mhz, schaamte is 20 mhz, schuldgevoel is 30 mhz. De huidig gemeten verhogingen van de aardfrequentie piekt al tot 110 mhz . Op 100 mhz zitten onze angsten. Dus wat momenteel aan het gebeuren is, is dat al onze angsten losgemaakt worden. Hoe meer we gedachten aan acceptatie 300mhz, aan vreugde 540 mhz of vrede 600 mhz of zelfs verlichting 700 mhz aan de aarde bijdragen hoe sneller dit proces zal verlopen.

Vandaag heb ik me om 10u verbonden met de huidige leeuwenpoort die verbonden is met sirius, en het was zo een mooie energie van volmaking. Die persoonlijke meditatie sluit aan op de groepshealing die ik gisterenavond om 23,30u gestart ben.

Het beeld dat ik kreeg was die van de tarotkaart kelken 10, die voor volmaakte éénwording en geluk staat. Het was net alsof alle puzzelstukjes energetisch op zijn plaats vielen. En dat is het proces wat momenteel in werking is, het samenbrengen van alle puzzelstukjes door het lostrillen van alle angsten. 

Ik weet uit ervaring met mijn healingen dat de materie een stuk achterkomt. Aangezien de grootorde van de aarde en de mensheid spreken we hier dus nog over een aantal jaren eer de verhogingen duidelijk zichtbaar zullen worden in het collectieve beeld. Zorg er alvast voor dat jij het al zichtbaar maakt in je eigen persoonlijke leven.

Meesterschap in de ogen kijken

8 augustus introduceert een grote schommeling in de aarde’s energie, die een kans zal scheppen om onze hersengolven te harmoniseren met de frequenties van het hogere bewustzijn.

Het tijdperk om de guru of meester in jezelf terug te activeren is vandaag ingezet. Gedaan met op te kijken naar anderen.  De leeuwenpoort activeert de kracht en mogelijkheid om je eigen unieke essentie en potentieel in de wereld te brengen.

De maansverduistering van gisteren toont symbolisch de dood aan van je ego en de wedergeboorte van je ware zelf. Er zullen nu veel kwartjes vallen, en er is een soort energetische snelweg waarop je kan aansluiten om je unieke doel hier op aarde te verwezenlijken. Dit proces wordt aangestuurd door de krachten vanuit Sirius. Deze krachten zorgen er voor dat we individueel bezielt zijn en contradictorisch daarmee ook onze eenheidsbeleving. Omdat je maar vanuit je individualiteit je kan bewustworden van de éénheid. Onder deze krachten zullen telepathische gaven versterkt worden. In de toekomst wordt teleportatie ook weer mogelijk. Dat zijn allemaal oude verworvenheden die we vergeten zijn omdat we onze individualiteit eeuwen geleden afgelegd hebben onder druk van onze angsten en de mensheid verworden is tot zielloze kuddedieren ipv verbonden individuen. Maar dit is momenteel het stuk dat in “herstelling is” als ik het zo mag uitdrukken. 

Individualiteit

De leeuwenpoort gebruik te de leeuwenkracht, die het teken is van persoonlijke zelfverwezenlijking & zelfbevestiging, je stralende zelf zijn? Net als een zon,  met de stralen van je unieke gaven de wereld verwarmen en zo schoonheid tot bloei te brengen. De energie zal nog versnellen en verhogen om een climax te krijgen 21 aug met de zonne-eclips. Het worden dus pittige dagen maar stel je hart open, sluit aan en laat alle onrust en angst nu maar los.

Ik kreeg door dat ik me deze avond weer moest afstemmen en wel om 0,00u. Ik weet niet wat het zal worden, of het net zoals mijn gewone groepshealingen zal zijn maar in elk geval dien ik weer als kanaal beschikbaar te zijn. Je kan inschrijven via isabelle@isahealing.eu en kost 15€. Normaal is er van de groepshealingen een verslag, ik weet niet wat ik nu zal doorkrijgen zien of meemaken maar indien mogelijk komt ook hiervan een verslag. Ik ben dus zelf benieuwd.