Ik hoorde vandaag (9 okt 2020) een heel “verhelderende” stem 😉
Iemand uit de zogenaamde wereldtop (De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard)  versprak zich ongewild en zijn woorden bevestigen wat de wakkere burgers al lang door hadden.
Luister zelf eens
en dring door tot de onzinnige realiteit die de zogenaamde wereldtop, hard willen maken. Het filmpje staat hier wat verder in de tekst en als de link niet meer werkt, stuur me dan maar een ik heb er met mijn gsm een video van gemaakt. Hij zei letterlijk: “The house is both, a safe and dangerous place. We must treat this EUH new worldorder…. we must treat this new world of covid even at our homes with a high level of care and caution Vertaling: “Ons huis is zowel een veilige als een gevaarlijk plek.  We moeten ons aanpassen aan deze EUH Nieuwe Wereldorde … ons aanpassen aan deze nieuwe wereld van Covid met in acht neming van een hoog niveau van zorgvuldige aandacht en voorzichtigheid, zelfs in ons eigen huis.”   
Komaan zeg, of het is veilig of het is onveilig. Heb jij al geweten dat iets de 2 tegenstellingen kan zijn op hetzelfde moment? Noppes, alles hangt af van je kijk op een situatie. Mijn huis is ALTIJD veilig want ziekte en disbalans is voor mij niet meer dan een spiegel dat er nog een disbalans in mij aanwezig was. Voor mij heeft ziekte NIKS met onveiligheid te maken, noch ben ik er bang, afkerig voor.  Wat meer nuchterheid en realisme zou wonderen kunnen verrichten. 
Opvallend genoeg lieten de media deze freudiaanse verspreking weg. Hij versprak zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis en zei dat ie er niet blij mee was dat de mensen onverschillig beginnen te worden. En voegde eraan toe dat vooral restaurants, cafés en kroegen ‘een tandje bij moeten zetten’. PFFFFFF

Ben jij nog een slaaf van plicht en moeten?  Wij moeten niks. We zijn nog altijd zielen met een vrije wil en kunnen overal bovenuit stijgen als we bereidt zijn ons ego af te leggen.

Toeval of niet maar vanaf 0:33 sec voel je zijn energie plots veranderen en lijkt het er een andere frequentie tussenkomt. Ook zijn verwarring (euh) juist voordat de waarheid ongewild over zijn lippen komt, toont dit aan. Hoe de molen ook maalt, de waarheid komt altijd naar boven en in deze tijden van verhoogde frequentie wil dat zeggen dat de tijdsintervallen heel klein worden = de tijd verloop sneller. 
Voor de liefhebbers van numerologie: Het getal 33 is een meestergetal, geeft de potentie (mogelijkheid) om te groeien naar een hoger bewustzijn. Een energie verbonden met eerlijkheid, moed, dienstbaarheid, genezing, mededogen en met het groeien naar het Christusbewustzijn.  Deze energie wordt ook wel de Christustrilling genoemd, de liefdestrilling op het hoogste niveau, het niveau van mededogen.  Een mooie vingerwijzing dat er een hogere energie is die sturing geeft en tussenkomt.

We worden geregeerd door wereldlijders
De boodschap is duidelijk. Vanaf nu schrijf ik het woord wereldlijders met ij ipv met ei.
Waarom met ij in plaats van met ei?
– Met ij verwijst het beter naar waar ze mee bezig zijn nl het ijken ( vaststellen of je aan hun voorschriften voldoet = standaardiseren) ipv dat ze een ei bieden (mogelijkheden scheppen zodat je je potentieel tot wasdom kan brengen)
–  in plaats van leiding geven, scheppen ze lijden 
Verder lijden de wereldlijders duidelijk aan waanzin en willen dat elke burger lijdt. Kijk maar eens héééél goed waar ze mee bezig zijn !!! We mogen ons nergens meer veilig voelen, laat staan goed voelen !
  1. niet meer veilig (goed) in ons eigen vel, ondanks dat elke mens een volmaakt & feilloos, zelfgenezend vermogen bezit EN je fysieke lichaam zo ontworpen is dat het eeuwig kan bestaan. Ja en deze kennis wordt ons al lang onthouden. Lees het boek de meesters van het verre oosten en duik in de juistheid van de ontdekking van dokter Gert Hammer
  2. niet meer veilig op straat terwijl het juist bevrijdend is om je wereld te verkennen en te genieten van de natuur/de wereld
  3. niet meer veilig in  sociaal contact terwijl sociaal contact welzijn bevorderend is en van levensbelang is om gezond te blijven
  4.  en nu de kers op de taart beweren ze dat we zelfs niet meer veilig zijn in ons eigen huis
  5. wat is het volgende ???? dat we gevaarlijk zijn voor onszelf en dat we ons moeten laten hersenenspoelen of nog beter gewoon onze hersenen laten verwijderen

 

Hé, hé hoe mak, blind en dom kan je nu nog zijn om nog iets te geloven van wat die waanzinnige  ‘wereldtop” bekokstoven?
———————–

In Australië zijn zeer strenge coronamaatregelen van kracht. In deelstaat Victoria en de stad Melbourne zijn onlangs na een wekenlange lockdown wel versoepelingen aangekondigd. Dagelijks worden er in het land enkele tientallen positieve tests afgenomen. Voor de Australische regering was dit voldoende reden om de avondklok te schrappen en mensen op te roepen weer op kantoor te werken. Halverwege oktober gaan bovendien de basisscholen weer open.

EN

Andrews, premier Australische deelstaat Victoria, zei in november 2017 via Facebook: “Elke baby die in 2020 & 2021 geboren wordt, zal uitgenodigd worden om deel te nemen aan de grootste klinische studie uit onze geschiedenis. Het zou een gamechanger kunnen zijn voor de strijd tegen ziekte – de eerste in zijn soort.”   Hmm 🤔  uitgenodigd? een klinische studie?  een verplichte vaccinatie noem ik geen uitnodiging. Een onvrijwillig experiment op leven de wezens vind ik geen klinische studie.  Maar ja het geeft wel een betere PR. Het lijkt wel alsof ze in victoria de spits willen afbijten en victorie kraaien ( het meeste smeergeld binnenrijven door veel schade en lijden aan te brengen)

Uw  wakkere dienaar
Isabelle Lambrecht
healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach, bemiddelaar
www.zichtbaar.be