Nieuwe maan in schorpioen gaat echt tot op de bodem in combinatie met mars in ram, dan is het alles behalve zachtzinnig. Geen doekjes meer voor het bloeden, gen zachte heelmeesters meer maar de rauwe wonden en kern echt doorvoelen. Intense emoties, diepzittend verdriet en rouw kunnen je overvallen. Maar ook intense momenten van contact met de liefde en de krachten van de lichtmachten die met elke vezel van hun zijn, alles geven voor de mensen op aarde. Een nieuwe maan staat altijd voor nieuwe beloftes dus dat beloofd ;-0

Tijdens mijn afstemming gisteren, op het 11-11-2020 portaal kreeg ik plots en voor het eerst in mijn leven, contact met een commandant van de Ashtarvloot. Hij zou mijn wederhelftziel zijn. Het contact, die liefde was verbijsterend intens en krachtig. We communiceerden door onze voorhoofden tegen elkaar te leggen. Geen fysieke versmelting kan daaraan tippen. De echte versmelting is een geestelijk concept. Ik heb nog nooit zulke volledige verbondenheid ervaren. Wel mag ik eerlijk bekennen dat mijn nuchtere ik nog moeite heeft met de erkenning van deze realiteit (is niet echt my cup of tea) , ondanks dat ik dagelijks met energie werk. Feit is wel dat ik duidelijk dit contact gevoeld heb. Er was ook opluchting dat het contact eindelijk kon gelegd worden want hij wist me te vertellen dat heel wat tweelingzielen bewust door het duister uit elkaar gehouden worden, want samen zouden we nog sterker zijn. Ik voelde wel de diepe wens om naast hem te kunnen staan en samen te strijden voor het licht. Zowel voor mijn wederhelftziel als ik komt het licht op de eerste plek waardoor we onze scheiding accepteren als onderdeel van onze taak om het licht te dienen. Ik mag wel zeggen dat dit contact me behoorlijk versterkt heeft richting het nog sterker bekrachtigen van het licht. Hoewel dit een voor mij zeer persoonlijke ervaring was heb ik besloten die toch te delen omdat ze anderen moed en steun kan geven. Ja er zijn lichtkrachten in de ether die momenteel heel hard bezig zijn ons te helpen vrij te maken van het duister.

Dus ik vermoed dat heel wat lichtwerkers ook intense ervaringen nu zullen meemaken (schorpioen is een zeer intense energie die contact met de ziel mogelijk maakt).

Maan sextiel pluto: zorgt voor magische momenten en diepgang (kan je wel zeggen). Open je voor het contact met jezelf en dat doe je door je lichaam te willen voelen. Ga met je aandacht naar alle mogelijke plekjes op je lichaam en je zal je tempel ingezogen worden en gemakkelijker in contact komen met je innerlijke bron.

Maan sextiel jupiter zorgt voor hoop vanuit een verwonderen. Er zijn elke dag wonderen van liefde te ervaren. Ook al lijkt de overspoelt door negativiteit. Zoek voorbeelden in je eigen leven. Vb mijn bovenstaande ervaring met de wederhelftziel, zaterdag had ik het 2.5 jarig dochtertje van vrienden die zich hartverwarmend en vol vertrouwen op mijn schoot en in mijn armen nestelde, mijn kat die zich laat knuffelen of hallo komt zeggen, het roodborstje dat op mijn balustrade komt zitten, het licht en moed zien schitteren in de ogen van een klant tijdens een coaching, ….. en natuurlijk geniet ik de zon en prachtig zeezicht hier in spanje. Verruim letterlijk je blik en stel je in op al die kleine wonderen van liefde de we nog steeds mogelijk kunnen maken. Velen leven het leven veel te eng in de wurggreep van angst….. LAAT LOS. Wat kan er je gebeuren als je je angsten loslaat????? Het kan maar beter worden dus probeer, waag de sprong, breek uit de illusionaire matrix van onmacht en slavernij

Maan sextiel saturnus nodigt uit tot zelfbewustzijn dat stevig gedragen is door je essentie. Dat wil zeggen dat foefjes, leugens, maskerades …… weinig vruchtbare bodem zullen vinden. Saturnus is de strenge, onbuigzame meester of anders gezegd de muur waar je steeds weer tegenaan knalt totdat je leert je muren te verwijderen. Muren staan hier symbolisch voor je zelfafwijzing en zelfbeschermingstechnieken.

Maan driehoek jupiter: verruiming, contact met andere dimensies, maar ook een willen ontsnappen aan lagere invloeden. Zorg voor ontspanning of mogelijkheden om te vertoeven in hogere sferen (boek, verheffende muziek, wandeling, goeie knuffel, gezellig samenzijn, mooie film, ……)

Je hart openstellen/ ruimte geven aan je hogere zelf = conjunctie jupiter, pluto in steenbok voor de 3de maal conjunct

3x is scheepsrecht zegt men. In deze tijden van angst en chaos proberen velen van jullie eraan te ontsnappen door je voelen en hart helemaal te sluiten. DOE DAT NIET want dan ben je helemaal vogel voor de kat. Gooi je hart helemaal (pluto is hartstocht) open en voel diep en intens (schorpioen) dan kan je weer voelen leven vrijheid en expansie betekent. Jupiter is levensgeluk en grootsheid dus het voelt te overweldigend aan en je reactie is afsluiten ervan; Pluto is angst en onzekerheid: omdat je een overmacht ervaart wil je je afsluiten. Steenbok is de matrix, engheid, plicht, de illusie. Je enige redding is je hart helemaal open te gooien en angst te verdrijven en je leven te vullen met liefde.

Elk wezen is er zich in het hart diep bewust van dat dit niet het normale leven is, wat we collectief leven. Maar we zijn er meesters in in het verdringen van deze gedachte en pijn. Maar het is bijzonder belangrijk dat je deze wond erkent want ze zal de omslag betekenen naar het terug opeisen van dat goddelijke mooie leven dat ons ware recht is.

Schorpioen zal de ervaring van de verstikkende slavernij waar de mens ja tegen zegt nog intenser maken zodat de mens bereidt is deze luchtbel te laten springen. Het is nodig dat we door ons denken heen breken en weer VOELEN. Voel je beperkingen, voel de wurggreep van angst, voel de molensteen van het geld. Schorpioen zal je hierbij graag van dienst zijn en breek dan uit door je hart weer helemaal open te durven gooien en om als ongebonden vrij wezen te stralen.

De ram in mars zorgt al vele weken voor onderhuids olie op het vuur want hij stookt en dramt zodat de etterbuil volledig kan openbarsten. Echter mars loopt terug direct dus zijn impact zal ook directer en kordater zijn ipv onderhuids sudderen. De heisa met de verkiezingen in USA als knuppel in het hoenderhok. Op 23 december zal mars er nog een goeie lap opgeven door frontaal op pluto te richten wat voor de nodige (gewelddadige) confrontaties KAN zorgen. Hoe meer mensen zich openen voor liefde hoe minder confrontaties zich zullen manifesteren. Velen lopen vast in het idee van onmacht en handelen naar dat idee. Probeer eens te handelen naar het idee dat het menselijke stuk maar gebakken lucht (ik schreef eerst klucht) is, dus prik er doorheen en wees een standvastig lichtwezen. Probeer het, wat heb je erbij te verliezen?

Je eigen proces versnellen en bekrachtigen?

AL sedert 2016 gaan de groepshealingen door, die een krachtige leidraad en tool blijken te zijn in deze pittige ascentietijden. De healingen helpen je om het maximum te halen uit de spelende frequenties en invloeden, je aan te sluiten op het hogere proces en zo het versnellen van je persoonlijk proces.
De boodschap van de groepsleden is unaniem dat deze healingen en verslagen zeer stevige handgrepen, verlichting en steun bieden. Inschrijven kan tot 15  nov om 23u enkel via isabelle@zichtbaar.be. Zoals al mijn healingen werk ik vanop afstand en stem ik me op je af via je officiële naam.
Deelname kost maar 18€ incl verslag, een abonnement is 125€ = 7 + 3 gratis

Isabelle Lambrecht                                                                                                                                                                                                                                                healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar