Zo kort na valentijn een super maan, zal ook wel geen toeval zijn. Het is de tweede Supermaan van de drie Supermanen die we in 2019 zullen treffen. Een super volle maan, heeft een veel sterkere werking dan de gewone volle maan. Omdat ze in maagd staat kan je zuiveringsverschijnselen vertonen, zoals griep, angina, sinussen, slecht slapen, vocht vasthouden, hoofdpijn, verkoudheid,  als antwoord op de verhoogde frequenties.

 

Innerlijk getouwtrek

Een volle maan zorgt altijd voor een innerlijk getouwtrek omdat zon en maan elkaar uitdagen, met deze tegenoverstelde stand. Gevoel daagt verstand uit om te voelen, en verstand daagt gevoel uit om logisch te zijn. Met deze volle maan zal je merken dat je stil zal staan bij de resultaten van je harde werken en zoeken van de laatste jaren. Maagd, maakt graag de balans op want de maansverduistering van 21 januari opende de weg naar het durven voelen en beseffen van hoe ver je uit balans bent. Hoe ver je nog verwijderd bent van je essentie. In maagd zal het sterk spelen op gebied van voeding, wat je eet en met welke oordelen of visie jij je leven voedt. Deze tijd is een tijd van reiniging, de boel luchten, en je openen voor meer.

Hoe bewaar je tijdens volle maan je evenwicht?

Door naar de tekens en temperament te kijken. De maan staat in de kritische, orde scheppende maagd en de zon staat in de inlevende, warme, fantasierijke vis. Dus je gevoel wil orde scheppen maar je zal er maar warm van worden (van genieten) als je dat doet op een inlevende, creatieve wijze. Probeer elk spoortje van kritiek en kortzichtigheid los te laten en leef je echt in. Wat beide verbindt of balans brengt, is zorgvuldigheid en zorgzaamheid.

De aspecten die de maan maakt

De maan en uranus wil uit de dagelijks sleur breken, wil je laten voelen dat je leeft en dat het leven veel boeiender is dan je veilige, dagelijkse slakkegangetje. Geniet van deze periode, want je zal merken dat je minder nodig hebt dan je denkt om echt gelukkig te zijn.

Maan met mars wil zich uiten, de leiding nemen in je eigen leven. En nu heb je er genoeg zelfvertrouwen voor om uit te spreken wat je al lang op de lever ligt in je relatie. Je kan worstelen met heel wat overtollige energie dus zorg voor een uitlaatklep. En nee liefst niet door je partner, een knal op zijn neus te verkopen. Ga dan liever schreeuwen en slaan op een kussen of ga hardlopen. Of spreid lekker je armen en schreeuw het eens uit, voel dat je leeft.

De bezetting van de rechter hemisfeer geeft aan dat deze volle maan sterk zal uitwerken op relatiegebied. Zo na valentijn kan jij misschien eindelijk de knoop doorhakken om je halfslachtige relatie los te laten, of je kan juist ontzettend dankbaar zijn voor je relatie en die omzetten in een huwelijk of samenwoning. Het plotse besef van hoe kort het leven is, en wat je allemaal door je vingers laat lopen door je te grote afhankelijkheid van je partner zal een sterke trigger zijn. Ofwel herpak je jezelf en wordt je iets onafhankelijker en kan je daarmee je relatie weer boeiender maken. Ofwel merk je dat het tijd is om het op eigen benen te proberen. Waak je ervoor je, extra kregelig en kritisch naar je partner op te stellen. Je partner valt niks te verwijten, het draait nu om jou. Het wat jij verder met je tijd en leven wil aanvangen.

Stel jezelf eens de vraag: “Wat zou ik aan mijn leven veranderen mocht ik weten dat het mijn laatste weken op aarde zijn”.

Als je inspiratie nodig hebt, kijk dan naar de film Last Holiday Schitterend hoe ze uitbreekt uit haar underdog positie, haar stralende zelf zonder meer een stem geeft. Door eindelijk haar idiote baas een “oplawaai” te geven en haar dromen tot realiteit te maken. Pas onder de dwang van haar doodsvonnis kwam ze tot leven. Dat deed ze door vanaf dat moment het schitterende middelpunt van haar leven te zijn, alles te zeggen en te doen wat ze wou. Niet meer bang voor de oordelen of macht van de anderen. En tada, de magie van het leven trad in werking. Toen ze authentiek werd, kreeg ze spontaan alles waar ze van droomde.

Wees authentiek want pas dan ben je aansloten op je bron en de kosmische overvloed. Geluk maak je echt zelf in je leven. Je bent véééééééél meer dan je denkt te zijn.

Wacht jij op een doodsvonnis of ben je sterk genoeg om zelf het roer om te gooien?

Mercurius, samen met neptunus in vissen, maakt je verbaal krachtig omdat je hogere weten je denken versterkt. In het huis 8, zal dat voor diepgaande transformatie zorgen. Het is het huis van de dood, van erfenissen, van transformatie. Je oude ik zal je voor een deel kunnen laten afsterven. Dat met de kudde willen meelopen, ben je een beetje beu. Met deze volle maan zal je inzicht kunnen verwerven in je patronen en blinde vlekken. Kijk naar je gewoontes, je vaste patronen. Neem gerust eens wat tijd om te kijken waar je kan experimenten. Een andere weg naar je werk, winkelen in een andere winkel, meubels verplaatsen in huis, iets nieuws verkennen. Ga gaan wandelen als je denkt, “ik moet dit nog doen”. Stap eens uit de mallemolen van sleur en moeten. Maar doe het op een zorgvuldige wijze, niet vanuit een dwang maar nodig jezelf liefdevol uit.

Mars met uranus zorgt ervoor dat je wil uitbreken, jezelf bevrijden. En gevoed door mercurius en neptunus zal je genoeg fantasie en ideeën krijgen om te beginnen dromen. Breek je hoofd nog niet over de stappen die je moeten nemen maar open jezelf voor het idee van vrijheid en zelfstandigheid. Mars kan je hier wat te gedreven maken, waardoor je te snel wil gaan dus niet doen. Voel je drang naar vrijheid, mijmer over de voor en nadelen, de uitdagingen, droom, fantaseer,  dat zal ervoor zorgen dat je dan sneller zal weten welke stappen te zetten in de volgende fase.

De as Maagd (maan) – Vissen (zon)

Zon en maan, staan tegenover elkaar. Ze bemannen een start en eindpunt, met daartussen een weg of traject. Maagd wil keuzes maken en vis wil lekker dromen en zich verliezen in het enorme potentieel van de aardse beleving.

Deze stand geeft je de kracht om eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken maar de harde kant, het perfectionisme wordt getemperd door de vissen energie. Veel te lang is gesteld geweest dat je maar dienstbaar kan zijn door jezelf weg te cijferen. Dit is grote onzin. De vis weet dat integratie en authenticiteit het summum van dienstbaarheid is. De maagd is te rigide en kritisch, mist vertrouwen en weigert elke vorm van chaos. De vis weet dat je pas vanuit de chaos iets kan modelleren.

Als een grote klodder klei ligt het leven voor jou en pas als je kan genieten van de modder tussen je handen, kan je uit de modder een vorm modelleren. Genieten van de modder is metafoor voor het je je volledig durven open te stellen voor alles wat op je pad komt. Pas dan ben jij in staat om authentieke keuzes (vormen) te maken.

Ik leef op die as, want mijn zon staat in vissen dwz dat ik lang geworsteld heb met perfectionisme, wat juist en goed was en wat niet. Totdat ik begon met mijn healing werk. Al snel leerde ik van mijn innerlijke gids, dat ik door kritiek = oordeel, heel wat potentieel afsloot. Mijn gids leerde me af te stemmen op alles wat bestaat, in plaats van enkel op het goede. Want “goed” en “kwaad” houden elkaar in evenwicht, omdat hun beider bron  liefde is. De erkende vorm van liefde en de niet-erkenning van liefde. Om terug te verwijzen naar bovenstaande film, haar dromen (het goede) waren het tegenwicht voor het slechte (haar underdog rol). Maar tegelijkertijd voedde het slechte haar dromen. Alles is altijd een wisselwerking, maar de bron is altijd liefde. De mens die uit zijn denken stapt, wordt vanzelf weer liefde. Het is je denken die voor gedrag en patronen zorgt, maar dit is niet wat jij in essentie bent. Je bent jezelf, in plaats van wat je denkt dat je bent.

Ik leerde alles te omarmen, invoelen en dan keuzes maken voor wat voor mij goed voelt. Zo kan ik meer en meer mijn authentieke kern zichtbaar maken. En dat is wat deze super maan met je zal doen. Komt er chaos, voel je je alsof je niks meer weet? Perfect, accepteer want dan is alles mogelijk. Je mag het eventjes niet meer weten, want dat is normaal in die periodes voorafgaand aan een bijsturing of heroriëntering. Daar waar je je in maagd verliest in details, zal de zonnekracht van vissen je tonen dat overgave en verfijning iets anders is dan details. Verfijning of dat wat iets uniek en authentiek en waarbij vissen je leermeester is.  Final touch, Fingerspitzengefühl, de kers op de taart of hoe je het ook wil noemen. Ik ben een coach maar niemand is zoals mij en kan niet aan mij tippen. Net zoals ik niet aan een andere coach kan tippen. Beide zijn coach maar toch uniek. Jij bent jij en ik kan niet aan jou tippen, net zoals jij niet aan mij kan tippen en toch zijn we allen mensen. Elk van ons verrijkt de wereld met iets unieks.

Het is een volle maan die je veel geluk en voldoening kan brengen.

Geniet van deze periode waarin je schoon schip kan maken en stel je open voor gevoelens. Kijk hoe jij van je huis en lichaam een mooie fijne plek kan maken. Je kan een huis of lichaam als in de boekjes beogen, wat ik persoonlijk maar een kille bedoening vind. Veel liever heb ik een huiselijke warme woning, waar het netjes is maar waarin toch echt geleefd mag worden. Een kilootje meer is even mooi als een slanke den.

Ontdekt gewoon wat jou voldoening en een fijn gevoel geeft.

Inschrijven groepshealing, die doorgaat vanop afstand

De groepshealingen blijken voor heel veel mensen een bjizonder krachtige hulp te zijn om hun persoonlijk groei te versnellen en te laten aansluiten op het grotere geheel. De draagkracht van deze groep is bijzonder ondersteunend. Overtuig jezelf https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/

Zelf hoef jij niks te doen, want de healingen gaan altijd door na 23.30u omdat de energie dan rustiger en zuiverder is omdat de meeste mensen dan slapen.

Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eukan tot 19/02 om 23,30u.  kost 15€ incl uitgebreid verslag achteraf via email

Deel gerust dit artikel, zodat je anderen een hart onder de riem kan steken.

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & coach