Een bewogen jaar sluiten we af in het huiselijke teken kreeft. De kreeft kruipt graag in haar schuld en probeert om zoveel mogelijk buiten schot te blijven. Maar het is juist een tijd om actief verandering vorm te geven, actieve keuzes te maken en van je schulp een echte thuis te maken waar het goed toeven is ipv een plek waar je je kan verbergen. Leren om thuis te komen in eigen vel en eigen leven. Deze volle maan staat onder de positieve invloed van uranus en is daarom een positief vernieuwend veld.

Volle maan is de maan tegenover zon en in kreeft resulteert dat vaak in een scherpstellen van disharmonie in thuis situaties, vrienden en werk. Als er een pool is die teveel energie opslokt kijk dan wat je nu kan doen om hier weer balans in te vinden. Waar ben je bang voor waardoor je over je grenzen gaat? Thuis is daar waar er harmonie en vrede is. Hoe thuis ben jij in eigen vel, eigen leven en eigen huis? Je weet dat met volle maan emoties soms hoog kunnen oplopen want volle maan is ook altijd een beetje een opruimen en afsluiten. Wat onderhuids speelde kan met volle maan gemakkelijk naar boven komen.

Maan maakt een positief aspect met uranus . Uranus staat voor verheldering, is verbonden met waterman, met vernieuwing, extase (een verhoogde staat van zijn) en met stimulerende gebeurtenissen. Dat beloofd, want remmingen zullen op een laag pitje staan en de drang naar persoonlijke vrijheid zal hoog scoren. Het moment om uit de routines te stappen en dingen anders te doen. Volg zeker je intuïtie want die staat op scherp en durf snelle beslissingen te nemen vanuit je intuïtie. Een goed moment om optimaal gebruik te maken van de nieuwe kansen die zich kunnen voordoen. Uranus is een heerlijk excentriek en authentieke energie, spring lekker uit de band en vervang beknellende banden en routines door nieuwe en meer aantrekkelijke.

Maan maakt moeilijk aspect met cheiron en gaat over familietradities waarmee dit jaar gebroken wordt. Door corona worden idd tradities gebroken en dat kan positief zijn want veel tradities zijn lege omhulsels. Herbekijk je waarden en tradities en zet een nieuwe zinvolle structuur op in je leven.

Cheiron positief ondersteunt door juno zegt dat als we de kansen op healing nu nemen een hemel op aarde mogelijk is.

Jupiter en saturnus die nog altijd de handen in elkaar slaan. Je weet dat ze op 21 december de nieuwe tijdslijn van het watermantijdperk geopend hebben. Ze vullen dus letterlijk de ether met energie over sociale gelijkwaardigheid, een nieuwe redelijkheid gebaseerd op vrijheid en respect. Deze energie zorgt ervoor dat politici, de financiële spelers en grote multinationals (big pharma, wapenindustrie ) die het graag voor het zeggen hebben, de verloren strijd aangaan om een tandje bijzetten om hun posities te behouden.

Weet dat waterman ook de energie is van het gezond verstand en de rede en éénmaal deze goed doorgesijpeld is zal het masker afvallen en dit gaat nu heel snel in werking treden.

Onthoud dat angst onredelijk is want het is onzichtbaar en daarmee een illusie. Volg je geweten = je innerlijk weten en dan is het snel gedaan met de fake krachten. Een ideale tijd om van slachtofferschap naar zelfbewustzijn over te stappen. Hoe meer je uit de band springt hoe liever. En met uit de band springen bedoel ik authentiek actie ondernemen,dit is het tegenovergestelde van het het beest uit te hangen.

Ik wens je in elk geval een vernieuwend 2021 toe, met een grote dosis zelfbewustzijn, een actief geweten, een open hart en een levensvreugde om U tegen te zeggen ;-). Ladies and gentlemen in 2021 gaan we er echt helemaal voor, laten we vol vreugde uit ons dak gaan !!!

Wie wil kan weer inschrijven tot 30_12 om 23U voor de groepshealing die doorgaat op 30 december. Enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost 18€ of de eindejaarspromo van 3+1 gratis 55€. Hier je kan je lezen wat groepsleden ervaren

Isabelle lambrecht                                                                                                                                                                                                                                            healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach