Na de laatste intense en onrustige maanden met de eclipsen is er nu meer rust. De nieuwe maan in kreeft geeft een zeer positieve vibe omdat ze de krachten bundelt met uranus. Dat wil zeggen dat de volledige maand en ook de volgende volle maan in het teken staan van positieve beweging, vrijheid en een meer handelen vanuit het bewustzijn. Nieuwe maan is altijd een beetje een nieuwe start. En wat je wel kan ervaren met kreeft nu (kreeft is veiligheid, thuis) is een beetje het gevoel dat je in je schulp wil kruipen en herbronnen. De buitenwereld met al zijn eisen en aandachtrovende handelingen, daar kan je nu wel wat je buik van vol hebben.

Pluto retrograde oppositie nieuwe maan: intense emoties, waar je niet omheen kan. Emoties die al een tijdje om je aandacht vragen maar waar je nog niet mee aan de slag wou. Een emotie kan je oplossen door haar te erkennen, maar velen willen dat niet omdat je dan eerlijk met jezelf moet zijn en het ego sputtert zo graag tegen.

Venus conjunct mars in leeuw  Zorgt voor een verbinden tussen het vrouwelijke en het mannelijke en dat resulteert in een soort van magnetische constellatie. Relaties kunnen hier een mooie boost krijgen met een mooi evenwicht tussen assertiviteit en samenwerking. Klemtoon ligt op relaties en gezin en er is een hunkering naar hechte en warme liefde. Maar deze staat oppositie saturnus in waterman dus het is belangrijk om binnen de relatie op eigen benen te blijven staan zonder je te verliezen in de ander. Je bent aantrekkelijk door je enthousiasme en nieuwe projecten en creaties varen hier wel bij.

Saturnus retrograde in waterman huis 10, je mag het hoe jij jezelf in de buitenwereld positioneert herbekijken. Is dat een structuur die warm en cosy aanvoelt of is het een koude positie puur op geld en status gericht?

Venus oppositie saturnus retrograde het herbekijken van je liefdesrelaties of thema’s waar jij veel je van je tijd en energie insteekt. Voedt jij met je energie je wezen of de roep van je ego?

Neputunus in vissen retrograde trekt je uit je comfort zone en laat je voelen op welke thema”s in je leven jij nog gebonden bent.

Wil jij ook maximaal profiteren van al deze power energieën  extra profiteren en handvaten krijgen over hoe je dit het beste kan toepassen in je eigen leven? Schrijf je dan zeker in voor de groepshealing tot 10 juli tot en met 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag of een abonnement 7+3gratis = 125€. Lees hier ervaringen