Ik ben een geboren onderzoeker en filosoof en benieuwd naar elk facet van het leven en al zeker het thema geestelijke en fysieke gezondheid.

Mocht je net als ik grote vraagtekens zetten bij de coronahype, lees dan zeker verder. Een duitse longarts beweert dat er geen reden tot paniek is, italie gaf het bericht vrij dat 99% van hun doden NIKS met corona te maken had. Ik help mensen om uit de greep van angst te blijven en zo gezonde keuzes te maken.

Het lijkt wel alsof mijn eerste ademteug was: “waarom”.  Voor mijn ouders was ik een moeilijk en onhandelbaar kind, omdat ze waarschijnlijk het idee hadden dat ik hun autoriteit in vraag stelde.  En op een bepaald niveau was dat wel zo, want als ik ergens het nut niet van inzien, tja dan krijg je het moeilijk van me gedaan.  Voor mij is het belangrijk dat alles zinvol is.  Mijn vader verweet me vaak dat ik met mijn hoofd in de wolken leefde, omdat ik mijn innerlijke wijsheid leefde en uitsprak. Dat heeft er mede voor gezorgd, dat ik zoveel mogelijk mijn visie onderbouw, voordat ik die nu naar buiten breng;

Disclamer:  ik schrijf fouten en dat is ok, lees hier waarom

Voor alle duidelijkheid, ik gedraag me “corona netjes”  en doe wat ons opgelegd werd, wat niet wegneemt dat ik het gebeuren in vraag stel. Is er hier sprake van  een geschonden grondrecht omdat we niet meer mogen gaan en staan waar we willen, noch mogen genieten van culturele activiteiten, noch gewoon wandelen in de natuur?  PS Wie wil weten wat het grondrecht is van elke mens leest dat hier bij amnesty international 

Tot mijn 40ste heb ik mezelf inderdaad als een soort van rebel/vrijheidsstrijder ervaren, die tegen elke vorm van autoriteit schopte, bevocht en de zwakkeren beschermde. Gelukkig kwam de verlossende gedachte: ” ik kon maar vechten tegen iets, wat ik in mezelf niet wou opnemen en anderen kan ik niet beschermen omdat ze de vrije wil hebben en en eigen pad“.   Op dat moment besloot ik om geen energie meer te verliezen en enkel nog mijn ding te doen, zonder die ruimte nog te willen opeisen in de buitenwereld. Ik nam gewoon mijn ruimte in en werd het middelpunt van mijn leven en daarmee de autoriteit in mijn leven. Nu reis ik al 11 jaar in mezelf naar mezelf en experimenteer ik met autoriteit.

Mocht je niet goed begrijpen wat het inhoudt om de autoriteit te zijn? Kijk dan naar wat de  autoriteiten doen? Ze willen je hun visie opleggen. Door de enige autoriteit in mijn leven te worden, werd er ook maar één visie meer belangrijk, namelijk mijn visie. Het mooie hiervan is, is dat ik ook geen behoefte meer heb om mijn visie aan anderen op te leggen, noch op te dringen, noch te oordelen over een andere visie. In mijn coachingen  lukt me dat en hoor ik dat dit de reden is waarom mijn klanten zich zo veilig bij me voelen. Maar toch triggerde het corona gebeuren nog een diep stukje in mij, dat ik nog niet wou erkennen. Hier kom ik verder in dit artikel op terug. 

Wat ik doe is mijn ontdekkingen en ervaringen delen en ik laat graag de anderen vrij in het wat zij ermee doen. Er is voor mij ruimte genoeg om vele andere visies naast de mijne te laten bestaan. De gevaarlijkste mensen zijn voor mij de moraalridders, die roepen: “je moet je verantwoordelijkheid opnemen”. Tja, ik neem die “100%” op, alleen zien ze het niet. Ik vind dat zij hun verantwoordelijkheid niet opnemen omdat ze klakkeloos een autoriteit buiten zichzelf geloven.  Maar dat is voor mij ok, zolang ze me maar met rust laten. Want zij bedoelen, is dat ik moet handelen volgens hun visie en maatstaven. Maar als ik geen gevaar zie, vanuit mijn eigen ervaring of gedegen research, dan is het mijn verantwoordelijkheid om dicht bij mijn gevoel te blijven. ELke mens is uniek = heeft maar 1 verantwoordelijkheid en dat is beantwoorden aan het eigen wezen = een antwoord zijn op het potentieel van je wezen. Want elke mens is op aarde om gestalte en vorm te geven aan het eigen wezen. Wat de meeste mensen nu doen, is beantwoorden aan hun angst voor dood en onzekerheid. Dat is niet de bedoeling.

Artikel wat houdt het in verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf

Artikel verantwoordelijkheid, kracht of valkuil

Als anderen geen macht meer willen uitoefenen over anderen,

hebben we vanzelf een gezonde(re) wereld. 

Een vrijdenker roept maar al te vaak weerstand op en in sommige gevallen represailles. In elk geval herinner ik me al 3 vorige levens waarin ik  om het leven geholpen ben, vanwege het uitbrengen van mijn andersluidende stem. Het verschil tussen mens en dier is ons enorm denkvermogen. Denken is analyseren. Alleen bestaat er ook zoiets als  de hygiene van het denken. Hoe gezond is jouw denken, wetende dat angst de slechtste en ongezondste raadgever is? Ga jij akkoord met het gegeven dat angst een slechte raadgever is? Heb jij hier nog nooit bewust bij stilgestaan? Gun jezelf dan nu eventjes dat moment om hierover te mijmeren. Voelde jij je goed met alle op angst gebaseerde keuzes of voelde je je veilig (ps in een gevangenis ben je veilig, maar goedvoelen is dan de hamvraag). Als jij je veilig voelt, bruis jij dan van vreugde en levensenergie? 

Het verwarrende op aarde

De meest voorkomende vraag in mijn praktijk is het, maar wat is nu waar en wat niet?

Eén van de meest verwarrende dingen op aarde, is het feit dat er geen éénduidige waarheid is. DE waarheid, is de caleidoscoop, die bestaat uit collectief denken of de visie van alle denkende wezens. Dat komt omdat elke mens een 100% uniek wezen is en daarmee een unieke uitwerking vertoont.  DNA-deskundige Lex Meulenbroek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kreeg volgende vraag: Is een DNA-profiel altijd 100 procent uniek? Zijn antwoord : “DNA-profielen die we tegenwoordig maken, die cijfercodes, zijn nagenoeg uniek. De enige personen die hetzelfde DNA-profiel hebben, dat zijn de eeneiige tweelingen. Er zitten hele kleine verschillen in, maar de profielen zijn hetzelfde. Bij tweelingen moeten we andere dingen gebruiken om ze uit elkaar te houden.” Grappig toch die tegenstrijdige interpretatie: Tweelingen hebben hetzelfde DNA profiel MET kleine VERSCHILLEN. Sorry maar voor mij is 99,9999…% niet gelijk aan 100%.  Elke mens, levend wezen is dus UNIEK & authentiek. Kan jij hiermee akkoord gaan?

Een schitterend voorbeeld hierbij is het verhaal van de siameese tweeling, Masha & Dasha

Een moeder kreeg te horen dat haar tweeling overleden was na de geboorte. De waarheid was echter heel anders: ze werden naar een instituut in de buurt van Moskou gestuurd om daar te worden bestudeerd. Dit zou het lot zijn van Masha en Dasha, één van de meest ongewone Siamese of met elkaar verbonden tweeling die ooit werden geboren.

Omdat hun bloedsomloop met elkaar verbonden is, delen de tweelingen elkaars bloed. Daarom zal een bacterie of een virus dat in de bloedbaan van een tweeling komt, op korte termijn ook in het bloed van haar zus te zien zijn. Maar verrassend genoeg beïnvloedt ziekte hen anders. Dasha is bijziend, vatbaar voor verkoudheid en rechtshandig. Masha rookt af en toe, heeft een gezondere lichaamsgesteldheid en een hogere bloeddruk dan haar zuster. Ze heeft een goed gezichtsvermogen en is linkshandig.

“De wederzijdse verschillen in de gezondheid van de Siamese tweeling vormen een mysterie. Waarom werd de één ziek, door een kinderziekte zoals b.v. de mazelen en de ander niet? Het “mazelenvirus” was in beide lichamen aanwezig, in hun collectieve bloedbaan, dus waarom kregen ze niet allebei de mazelen? Blijkbaar speelt er meer mee bij het krijgen van “de mazelen” dan het “mazelenvirus” te hebben. Dit fenomeen werd keer op keer gezien bij de meisjes (griep, verkoudheid en andere kinderziekten werden allemaal afzonderlijk ervaren). Als alleen bacteriën de mogelijkheid zouden hebben om infectieziekten te veroorzaken, waarom zou dan één van de tweelingen ziektevrij zijn terwijl de andere ziek was? …”

Voor mij is het antwoord heel eenvoudig. Er zitten 2 zielen/wezens,  in dit lichaam die elk hun eigen programma en proces hebben.  Het wezen staat voor de essentie. Ze hadden elk hun eigen invoelen en denken, dat uniek was ondanks hun gedeelde lichaam. In dit artikel lees je meer over de werking van geest, bacteriën en virussen.

Wat werkt wel en wat niet? 

Wat voor jou dus werkt, hoeft daarom voor de ander niet te werken, noch op te gaan. Iedereen over dezelfde kam scheren is dus onzin. Wel ontdekte ik in mijn eigen leven en in mijn praktijk, dat er wel patronen en groepsgebeuren werkzaam zij. En die hebben allemaal eenzelfde uitdaging = emotioneel patroon. 

Vb in de astrologie hebben we 12 tekens en elk teken heeft een duidelijk thema dat als een kapstok fungeert in het leven. Ik ben een vis, mijn essentie is er dus eentje van opofferen, genezen, chaos, onthechting, medium, verbinding, wil zachtheid, wil dat iedereen zich goed voelt en gelukkig, utopia …. De vis wil in essentie alle structuren laten oplossen zodat je naar het volgende ontwikkelingsniveau kan komen. Het medium dat altijd in contact staat met de andere kant. Vissen zwemmen in twee richtingen: open naar het goddelijke toe en voordringend tot in de kleinste spleetje van onze ziel om daar de grenzen aan te geven.  Dat is de drijfveer van elke vis maar elk zal daar op een unieke manier gestalte aan geven. Want er zijn buiten die 12 tekens nog eens 12 huizen + 9 planeten + belangrijke punten en sterren. Vermenigvuldig die allemaal en we komen boven de 8 miljard mogelijkheden uit. Deze essentie vorm geven is de schat die je zoekt. En bij de meeste mensen is hun essentie totaal verstikt en geblokkeerd, maar je herkent die wel als je een collegateken ontmoet. Ontdek hier meer over je zonneteken en essentie

Vb een bloedlijn, draagt een duidelijk patroon, waaraan alle generaties “onderworpen” zijn. Dat zie ik heel duidelijk in tijdens coaching terug keren en ook tijdens een  bloedlijnhealing .  Door het inzicht te krijgen in het patroon kan je in het reine komen met jezelf en je fysieke ongemakken. Zo kan je onder de ziektes uit, die in deze lijn werkzaam zijn. Een erfelijke ziekte zet zich over of manifesteert zich, op het moment waarop jij valt in de valkuil van het patroon van die bloedlijn. 20j terug las ik ooit een rapport rapport waarbij duitse wetenschappers tot hun verbazing vastgesteld hadden dat geadopteerde kinderen leden erfelijke ziektes van hun adoptiefamilie. Dat was voor mij een eye-opener toen en nu logica voor mij.  Want ondertussen heb ik ontdekt dat alles onderling met elkaar verbonden is en dat onze energievelden (aura’s) als communicerende vaten werken. Als jij je aansluit bij iets of iemand, dan stel jij je energieveld open voor het andere veld. Zo is er overdracht / uitwisseling.

Maar het HOE je met iets omgaat, is uniek en wordt bepaalt hoe jij naar iets kijkt = door je visie.

Daardoor is manipulatie mogelijk. Ons onderbewustzijn kan je zien als de computer waar je bepaalde programma”s laat lopen. Vb als jij je computer aanlegt dan starten vanzelf alle nodige onderdelen op zodat jij met je computer kan werken. Bij de mens is dat het zelfde. Van zodra jij start, je open opendoet, lopen vanzelf de dagdagelijkse programma”s. Je hoeft niet na te denken waar  je glazen staan, hoe je je kledij/ schoenen moet aantrekken, …. éénmaal een paar maal gedaan is het een vast gegeven en wordt het opgeslagen in je harde schijf = onderbewustzijn.  Manipulatie is dus heel gemakkelijk, als de mens niet bewust invoelt en de nodige vragen stelt. 

Wat heb je nodig om te manipuleren?

Heel weinig, gewoon herhaling. Door een paar dagen, hetzelfde te lezen, zonder bewust in te voelen, ga je het op den duur geloven en integreer je het. Bam, de manipulatie is een feit. Kijk maar met het corona. Je kan niet op facebook of er staat bovenaan een corona mededeling. Scrol je door de berichten gaat 90% over corona. Kijk je naar het nieuws, naar je emails, heb je contact met anderen = corona is waar het om draait. Corona, corona, corona, om gek van te worden. Dan stel ik je graag volgende vraag: waar ben jij mens, als jij een stap opzij doet en corona tot centrum van je zijn maakt? 

Wat weten we zeker over corona op vandaag?

Volgens de duitse longarts Wolfgang Wodarg in gesprek met Oval Media (zie filmpje hier) wordt er niet rationeel gekeken en is er enkel een coronahype die ervoor dat onze vrijheden en persoonlijke rechten drastisch worden ingeperkt door middel van quarantainemaatregelen en beperkingen. Het coronavirus werd al door onderzoekers van Glasgow ontdekt tussen 2005 en 2013 toen zij onderzoek deden naar virussen betrokken zijn bij luchtwegaandoeningen.

 Het was dus al onder ons. Verder merkt hij op dat zo’n zeven tot 15 procent van alle patiënten die op de intensive care liggen, besmet is met een coronavirus. Niets nieuws onder de zon dus. Verder is het bekent dat acht tot 10 procent van de bevolking op ieder gegeven moment een ziekmakend virus bij zich draagt.  Virussen en bacteriën zijn namelijk een biologisch onderdeel van het fysieke bestaan. Zonder bacteriën en virussen zou geen leven mogelijk zijn.

  • ze denken dat het overgedragen worden door speeksel, maar ik vond nergens bewijs van hoe het effectief verspreidt en overgedragen wordt
  • het blijft zich verspreiden ondanks alle maatregels
  • Italie liet weten dat 99% van hun doden niet corona gerelateerd waren
  • van de 8 miljard mensen zijn er op datum van 25.3.2020 MAAR 440 202 mensen over de hele wereld besmet en maar iets meer dan 19 000 gestorven. 

Zonder het lijden, waar sommigen nu doorgaan  te willen bagatelliseren, schrok ik toch toen ik zag over hoe weinig mensen het gaat en hoe ze er toch zo een enorme olifant van maken. Eerlijk gezegd dacht ik dat het veel rampzaliger was gezien het feit ze de mensen nu hun grondrechten ontnemen onder het mom van er HEERST gevaar. Voor zover ik kan rekenen 1% van 8 miljard = 80 000 000. Dus 440 202 = 0,0055%. Met andere woorden voor 0,0055% problemen ontneemt men je je vrijheid. 

Het moge duidelijk zijn dat het corana gebeuren elke mens uitnodigt om op te staan, heer en meester in eigen leven te zijn door te leven vanuit de eigen autoriteit.

Waarom wordt de ene ziek, sterft en de ander niet?

Vanuit mijn ruime ervaring kan ik hierover het volgende zeggen: als je geloofd dat het gevaarlijk is, activeer je gevaar en disfunctie in je lichaam. Mensen snappen nog niet wat het inhoudt en wat het doet als je geloof hecht aan iets. Hou het geval van de siameese tweeling in je hoofd en durf zelf na te denken.   Wat ik zie is een brainwashing en manipulatie op bijzonder grote schaal ZONDER gefundeerde reden. Er is een heel gemakkelijke test. Isoleer een land/ streek,  van elke vorm van nieuws over corona en je zal merken dat er geen verspreiding meer zal zijn en er maar weinig gevallen zullen zijn. Een boute of gewaagde bewering? Nee helemaal niet. 

Ik geef je 3 voorbeelden van de laatste week.

Een dame die het angst traject bij me volgt sedert 19-3 en bij wie men corona vermoedde. Op 20-3 mailde ze me:

Hoi Isabelle, Het rampscenario in mijn hoofd gaat met me aan de haal. Mijn klachten lijken erger te worden, ik ben nu al benauwd van gewoon even naar de wc lopen en dan volledig uitgeput. Op 24-3 mailde ze me volgende: Ik word zo compleet anders wakker vandaag..die energie, die trilling, Wow kan ik alleen maar zeggen…ja maar verstomd gewoon helemaal. En al dat vechten van mijn hoofd zie ik ineens op een afstandje en ik kan er wel naar kijken maar dat hoeft zeker ook niet..Ik werd al vroeg wakker vandaag weer en ben al de hele week amper de deur uitgelopen..en nu door die energiestroom moest ik gewoon de natuur in..heb een uur gelopen en het leek wel of ik mijn zintuigen een stukje meer open had gezet.

———————————

Op 18-3 mailde een dame me: Omdat ik me gisterenavond heb laten testen (op aanraden vd dokter, vanavond Krijg ik de uitslag) omdat ik na 10 dagen griep, even terug beetje beter was en nu plots met momenten super kortademig ben, een droge hoest heb, regelmatig steken in mijn hoofd heb( links) en af en toe een heel branderig gevoel in mijn borst en mond. Ik ben redelijk rustig maar ik word énorm geconfronteerd met mijn angst voor de dood. Het neemt geen gezonde proporties meer aan, merk ik.  Eergisteren hadden we een skype coaching en ontving ik vandaag volgende email: dankjewel lieve isabelle, ik voel me helemaal anders. 

—————————

Ikzelf dd 24-03,  ontdekte een bloeduitstorting in het wit van mijn linkeroog. Eerste reactie paniek, er scheelt iets met mijn oog, wat als ik blind wordt…… En het was alsof ik met één klap geveld werd. Op slag had ik geen energie meer en ik ben in de zetel gaan liggen en viel als een blok in slaap. 15 minuten later werd ik wakker en zei ik mezelf: ” Het is ok, we gaan eens zien wat er speelt’. Volgens de germaanse geneeskunde ontdekte ik hier dat het oogwit, een  omhulsel van bindweefsel is dat de boogbol van buitenaf ondersteunt. Het glasachtig lichaam bestaat uit mesodermale delen die worden aangestuurd vanuit het hersenmerg en ectodermale delen die worden aangestuurd vanuit de visuele cortex.

BIOLOGISCH CONFLICT: Het biologische conflict dat verband houdt met het glasachtig lichaam is een angst voor een “roofdier” dat “van achteren aan komt sluipen” (vergelijk met angstconflicten met betrekking tot het netvlies). Het conflict is altijd een angst voor een persoon, bijvoorbeeld de angst voor een misbruiker, een stalker, een karaktermoordenaar, een dreigende ex-echtgenoot, een familielid dat op zijn erfenis uit is, een meerdere, een leraar, een ouder, een arts, een advocaat of een autoriteit (overheid, belastingdienst, gerechtsdeurwaarder, politie, rechter) die ‘in de nek hijgt’. Een angst voor honden kan het conflict ook oproepen.

OPMERKING: Of de rechter- of linkerhelften van het glasachtig lichaam zijn betroffen wordt bepaald door de handigheid van de persoon en of het conflict te maken heeft met moeder / kind of partner. Net als bij het netvlies is het lateraliteitsprincipe omgekeerd. Vandaar dat voor een rechtshandige persoon de rechter helften van het glasachtig lichaam betrekking hebben op zijn / haar moeder / kinderen/ creativiteit  en de linker helften van het glasachtig lichaam met een partner/ buitenwereld/job ; voor linkshandigen is het andersom.

Wat ik mocht leren, me bewust van worden,  dankzij het corona gebeuren. Ik ben rechtshandig, dus speelde er iets of was er de laatste dagen een angst getriggerd die verband hield met angst voor een roofdierachtige aanval van langs achteren. En dat klopte idd als een bus. Ik was naar de supermarkt geweest, vond de verplichte handschoenen, maatregels en maskers zo overdreven belachelijk, het feit dat we in de rij moesten staan, afstand houden, mensen elkaar bekeken als zijn het wandelende tijdbommen. Maar ik probeerde niet te lachen, noch het te laten blijken. Totdat ik buitenkwam en iemand met een gasmasker zag achter een winkelwagen.  Dat was er voor mij zo over. Maar ik mocht niks laten blijken want inderdaad, ik zie momenteel hoofdzakelijk moraalridders (jan met de pet, de politie, …..) die iedereen sommeren zich aan de regels te houden. Voor mij zijn dat nu dodelijke roofdieren die aanvallen als je een andere visie hebt. Mensen die bang zijn, zijn simpelweg gevaarlijk en verliezen hun menselijkheid. De belgische topadvocaat en strafpleiter Jef Vermassen zei ooit:’ In elke mens schuilt een potentiële moordenaar” en dat klopt als een bus. Als iemand zich bedreigt voelt is ie gevaarlijk. De meeste moorden worden gepleegd enkel omdat er een andere visie is.  En het minste wat je kan zeggen is dat ik een andere visie heb dan de mainstream er nu indramt. Ik had die angst verdrukt en daardoor zou een aanval in de rug mogelijk zijn, echter dankzij mijn lichaam werd het zichtbaar en bewust gemaakt, waardoor ik op een rustiger manier mijn visie kan behouden. Waar ik fout was, was het feit dat ik op een onbewuste manier wel uiting wou geven aan een diepe wens : nl mensen, doe niet zo idioot, wees geen mak, blind schaap en volg je eigen gevoel en autoriteit.  Ik dacht dat ik mijn oude valkuil, andere te willen redden en verdrukking te verwijderen, al volledig losgelaten had. Er leefde in de diepte duidelijk nog een los eindje en angst om weer aangevallen en afgemaakt te worden;

Er hoeft niemand gered te worden alles is een proces. Door niks meer te willen voor de ander, kan ik nu neutraal naar de supermarkt, zonder een oordeel te vellen over het gedrag van anderen, waardoor de ander ook niet in verweer of gevecht hoeft te schieten . Met als resultaat dat gisteren die grote bloedvlek in mijn oog al voor de helft minder is. Op het internet las ik dat dit normaal een 3-tal weken duurt. Bewustzijn versnelt het proces.

Waarom deel ik dat allemaal met jullie? Gewoon omdat ik hoop dat je begrijpt wat een machtig instrument je denken is. Gebruik het wijs en constructief,  in de plaats van het tegen je te laten werken. Een dokter, minister, psycholoog, ….. is geen almacht en niet alwetend, dat is niemand. Maar al te vaak denkt men, dat als het in de krant staat, dat het juist is. Wel de wereld, is dankzij het internet , één grote krant. En laat ik je vertellen dat “papier” gewillig is. Je kan erop zetten wat je maar wil. Aan jou lieve mens om alles wat je leest, af te toetsen aan je innerlijke weten en intuïtie. 

Het vergt een ontzettende zelfdiscipline om een bewust mens te zijn. Maar het is meer dan de moeite waard omdat het angst en daarmee lijden uit je leven schrapt.

CONCLUSIE De verspreiding van het coronavirus is niet het gevaar, wel  het wat deze hype activeert en wat ziekte activeert. Hoofdzakelijk ouderen sterven eraan en mensen die al een zwak immuumsysteem hebben. Dat komt volgens mij omdat zij al veel meer bezig zijn met de dood en daardoor banger en meer ontvankelijk zijn voor  meer verzieking en disfuncties.  Als ik kijk naar Pater Damiaan, die gedurende 10 jaar onder de lepra leefde en toen pas lepra kreeg, komt bij mij de vraag hoe hij 10 jaar lepra vrij kon blijven? Moeder theresa, werd 87 en leefde tussen de dakloze zieken en stervenden, zwervende kinderen, hongerigen en leprozen. In beide gevallen was volgens mij, hun liefde voor de medemens groter dan hun angst voor de medemens. 

Ik zie ook vele mooie berichten ophet internet circuleren, kreeg ook blije opgeluchte emails op mijn nieuwsbrief en artikels maar als ik buitenkom hier in spanje, zie ik dat angst voor elkaar en de hoge boetes, groter is dan de liefde. We zien elkaar als tikkende tijdbommen.  Ik zal mezelf hernemen en ik wil naar deze situatie en de  ander kunnen kijken vanuit liefde en acceptatie en niet meer omdat het een tikkende tijdbom is, noch een wild dier dat kan aanvallen. Maar mooie, zwevende berichten en channelingen zijn onvoldoende om het tij te keren.

Wat belangrijk is, is welke keuze jij nu gaat maken. 

Elke mens heeft zelfbeschikkingsrecht en is een autoriteit in het eigen leven. Dankzij deze autoriteit maak jij keuzes. Of je kiest voor je eigen innerlijke weten en invoelen of je bent als een schaap en als er ééntje over de rand gaat, springen ze er allemaal gedachteloos en domweg achterna.

Jij bepaalt: ben je een mens of ben je een mak schaap?

Wie doet met mij mee om met ogen van liefde te kijken? 

 Mijn advies is om je niet meer de kop zot te laten maken met alle negatieve berichtgeving omtrent corona. Kijk gewoon hoeveel ziekenhuizen, dokters, verpleegtehuizen,…. er zijn over de wereld die elke dag patienten herbergen. Het zullen er veel meer zijn dan die die we nu hebben me corona. Ik denk dat het goed is om realistisch te zijn en dingen in het juiste perspectief te zien.  Het dodental van oorlog, ziekte, geweld, rampen en ongevallen is alledaags en is hoger dan corona.  Er is dus niks ergs of abnormaals aan de hand. De fysieke dood is een natuurlijk onderdeel van het bestaan op aarde.Wat niet wegneemt dat er lijden is en dat daar zeker hulp nodig is. De psychotherapeut/hypnotherapeut Michel Newton, schreef een paar heel boeiende boeken inzake de tussenlevens. Je leert er hoe het eraan toegaat voordat je terug incarneert in een menselijk lichaam. Bestemming der zielen & reis der zielen

Op hoog aards niveau zijn er machtshebbers die graag de volledige controle willen en dat kan hen lukken als de mens, collectief en vrijwillig, als mak schaap een vaccin aanvaard. In vaccins kunnen oa nanochips en chemische stoffen die voor schade zorgen. cfr het grote aantal adhd, add,….. de laatste 50 jaar. 

Hier vind je een paar links :

        Maar alles heeft 2 zijden op aarde, dus laat de lichte kant van de corona medaille maar schijnen en neem je eigen verantwoordelijkheid en autoriteit op en verwijder angst, de verzieker bij uitstek, uit je denken. 

Hieronder meer  informatie  omtrent virussen en bacteriën uit de ontdekkingen van dr Geert Hammer, de germaanse geneeskunde

Microben als eerste levensvormen

Gedurende de eerste 2,5 miljard jaar waren microben de enige organismen die de aarde bewoonden. Geleidelijk aan ontwikkelden zich daaruit andere levensvormen, waaronder planten, dieren en mensen. Naar schatting overtreft het aantal microbiële cellen dat in het menselijk lichaam verblijft (bekend als het “menselijke microbioom”) de lichaamscellen in een verhouding van bijna 4 tot 1. Vanwege hun symbiotische relatie met het menselijk organisme en hun vitale rol bij het in stand houden van de lichaamsweefsels, zijn microben onmisbaar voor onze overleving.

OPMERKING: De placenta die de zich ontwikkelende foetus met de baarmoeder verbindt, is niet steriel, zoals eerder werd gedacht, maar herbergt een rijke verzameling bacteriën. Mycobacteriën zoals TB-bacteriën worden via de moedermelk aan de pasgeborene toegediend.

De theorie dat bepaalde “ziekten” worden veroorzaakt door “pathogene microben” is een van de meest hardnekkige doctrines van de moderne geneeskunde. Deze algemene opvatting is grotendeels toe te schrijven aan het feit dat microben aanwezig zijn op de plaats van een “ziek” orgaan. En aangezien de activiteit van microben gepaard gaat met zwelling, koorts, ontsteking, pus, afscheiding en pijn, wordt aangenomen dat microben de oorzaak zijn van “infectieziekten“. Vergelijkbaar met het idee dat een “abnormale” groei van kankercellen leidt tot de ontwikkeling van een “kwaadaardige” tumor, wordt ten onrechte aangenomen dat microben die buiten hun normale bereik groeien (zie immuunsysteemtheorie) resulteren in virulente “infecties”. Microben veroorzaken geen ziekten, maar spelen in plaats daarvan een vitale rol tijdens de genezingsfase.

Hier alvast wat documentatie

De 5 biologische wetten van Hamer (1) zeer goeie korte samenvatting

000 BIOLOGISCHE SPECIAALPROGRAMMA’S – OVERZICHT AANGPAST

embryologie

DE VIERDE BIOLOGISCHE WET Het Ontogenetische Systeem van de Microben

Erfelijke ziekten begrijpen in samenhang met de Germaanse Nieuwe Geneeskunde – PDF

Warme groet 

Isabelle Lambrecht

healer & coach