Hieronder deel ik een paar ervaringsverhalen die je kunnen helpen  om de lagere matrix te overstijgen en te handelen vanuit een trouw zijn aan je geweten en innerlijk weten.  Jouw houding en denken bepaalt je ervaringen. 

Het je ook een krachtig eigen verhaal deel het dan maar via commentaar hieronder of via isabelle@zichtbaar.be, dan plaats ik het hierbij

Persoonlijk ervaringsverhaal Vrijdag 29-01-2021

had ik problemen met de auto en werd ik naar de garage getakeld. Aan de man van de takeldienst zei ik: ” Een masker hoeft niet voor mij. ” En hij antwoordde: ” ja maar het is voor de politie, ik wil geen boete.”
Gedurende de rit naar de garage, houdt hij ook zijn masker op (is verplicht in spanje als 2 mensen samen in de auto zitten uit een verschillend huishouden).
We komen aan bij de garage die zich bevind op een terrein van 1 hectare want hij heeft ook een autokerkhof.
Ik praat met de baas in openlucht, sluit af, draai me om en zie 2 guardia civil (soort van militaire politie) met masker de poort binnenstappen. De man van de takeldienst kijkt angstig naar me kijkt met een blik van: zie je wel hier zijn ze en wat ga je nu doen?.
De baas en ik zonder masker, zijn 2 kornuiten ook maar die verbergen zich snel tussen de autowrakken en 7 andere klanten met masker. Ik dacht: ” Olé en nu hebben we de poppen aan het dansen. ” Van de baas weet ik dat hij heel veel werkt voor de politie en er dus veel mensen kent maar hij was niet op zijn gemak.
Ik doe gewoon normaal, stap rustig door naar een zitplekje op 3 m afstand en zeg vriendelijk hallo tegen die 2 als ze me passeren. Het lijkt alsof ze me niet zien en ik neem lekker plaats in het zonnetje om mijn boekje te lezen. De man van de takeldienst kijkt verbijsterd naar me voordat hij vertrekt. De guardia civil stappen op de baas af, spreken wat met hem en verdwijnen tussen de autowrakken. De baas komt naar mij mompelt iets van guardia civil en ik zeg hem, gewoon rustig blijven, normaal doen en geen zorgen maken.
10 minuten later zit ik daar alleen (baas en kornuiten zitten ergens op het terrein en die 7 andere klanten en takeldienst zijn ook verdwenen) als ik opeens die 2 guardia civil op 1.5m voor mij tot stilstand hoor komen en met elkaar praten. Ik kijk kort op en lees weer verder en dacht: ” en nu heb ik zeker de de poppen aan het dansen en kan de leute beginnen.” Ik blijf rustig en onverstoorbaar verderlezen in mijn boek en 5 minuten later hoor ik hen verder stappen en verdwijnen ze.
5 minuten later verschijnt aan de poort terug één van de klanten, doet zijn masker af, komt binnen terwijl hij me argwanend nieuwsgierig bekijkt en als hij langs me passeert zegt hij  dat het te warm is terwijl hij zijn hand met masker eventjes omhoog houdt.  In mezelf moest ik natuurlijk lachen om zijn onbeholpenheid. Door te zien dat ik rustig bleef en zonder masker zelfs met de guardia civil erbij; durfde hij ook zijn masker af te zetten maar toch was hij niet op zijn gemak met zijn “rebelse” daad.  Zonde om die handelt vanuit vrijheid en zelfbewustzijn een rebel te noemen. Vrije mensen zijn wijze mensen, men zegge het voort 😉 ! . En zo, dankzij onze eigen houding en handelen, planten we zaden van kracht bij anderen.  
Niks dat sprekender is dan een voorbeeld!!!!  
Vraag jezelf nu af welk voorbeeld jij BENT?
Eerlijk gezegd was ik  zelf wel heel verbaasd want het was net alsof ik onzichtbaar was. Verbijsterend want hier in spanje is het zo, dat als je uit de auto stapt of je buiten je eigen tuin begeeft een masker verplicht is of als je spreekt met iemand buiten je eigen huishouding. Dagelijks zijn er controles in de winkelstraten en op de weg en staan er boetes op.
Het deed me denken aan de uitspraak die Robert Kennedy gedaan heeft in berlijn en volgens mij heeft hij dit schitterend samengevat in 1 simpele zin:
De huidige Corona is een pandemie van OVERTUIGING.
Gezag, autoriteit, zelfrespect is een houding :
  • of je bent het (je staat volledig in je kracht)
  • of je “denkt” dat je het bent maar faalt als het puntje bij het paaltje komt.
Eénmaal ik iets besluit dan wijk ik niet. Ik heb dus besloten dat ik geen menselijke wettelijk gezag boven mij dult, alleen het goddelijk gezag. Als ik mijn ervaring van vrijdag zie dan lijkt het alsof je dan letterlijk op een andere vibratie zit en ze je niet lastig vallen. Ik had GEEN spoortje angst, weerstand of agressie in mij, alleen een zo is het en zo zal het geschieden. Straalde dat ook af op de baas en kwam hij zo in veld van verhoging, want hij werd direct rustig toen hij naar mij kwam.
Het leven is een kwestie van GELOOF

——————-

Hier een ervarings verhaal van IL (ja zelfde initialen als ik )

Ik kan gaan en staan waar ik wil zonder mondkapje. Als ik word aangesproken dan zeg ik: die draag ik niet vanwege mijn gezondheid. Meer niet. Dat is voldoende. 2x politie aan de deur gehad omdat de buren steeds bellen wanneer ik bezoek heb. Ze gooien het dan op geluidsoverlast, omdat de politie anders niet komt. En die maken gezellig een babbeltje en gaan dan weer. Je mag namelijk zoveel mensen thuis uitnodigen als je wilt. Het voelt heel fijn om zo te leven, ook voor mijn kinderen die behoefte hebben aan contact met leeftijdsgenoten. Ik doe het al vanaf eind Maart vorig jaar en het gaat prima. Nog steeds geen problemen ondervonden . Want in de 5e dimensie hebben zij geen macht. Sowieso heeft niemand het recht om een ander zonder toestemming aan te raken. Elkaar pijn mogen doen, daar klopt niets van. Ik zal ook niet akkoord gaan met welke vorm van autoriteit of onderdrukking dan ook. We zijn allen gelijkwaardig.


Sp schreef op 31 jan 2021  :

Dankzij jouw berichtje ergens deze zomer dat je geen mondkapje draagt, ook al is het verplicht, draag ik het ook niet. Nog geen een keer gedoe gehad, omdat ik me ontzettend krachtig voel zonder en er zelf geen gedoe mee heb. Dank voor alles wat je deelt Isabelle !


M.M schreef: Ik heb al stand gehouden door op mijn werk geen vaccinatie te nemen.ik werk in een WZC en je kunt je voorstellen dat de druk enorm geweest is) ik heb dit duidelijk laten weten. En….ze hebben me met rust gelaten. Terwijl heel veel twijfelaars hun toch hebben laten vaccineren. Dus het werkt wel wat je zegt Isabelle


Esther Hoek : Hallo Isabelle,
Mijn ervaringen zijn vergelijkbaar! Het wilsbesluit om in mijn vrijheid te blijven geeft moed en zelfvertrouwen. In Nederland zijn binnenkort waarschijnlijk Tweede Kamerverkiezingen (want ja, dat staat natuurlijk ook op losse schroeven). Er is een nieuwe politieke partij Vrij en Sociaal Nederland en deze beweging (Viruswaarheid is er ook aan gelieerd) wil ik steunen. Om als nieuwe partij mee te mogen doen aan de verkiezingen moet je per kiesdistrict 30 ondersteuningsverklaringen van burgers binnen halen. Nou, daar wilde ik wel aan bijdragen en heb het formulier ingevuld en ondertekend. Het moet echter gestempeld en getekend worden door een ambtenaar van de gemeente waar je woont. Zo gezegd zo gedaan ben ik naar de stad gefietst naar het stadhuis van Deventer en zonder mondkapje naar binnen gewandeld.
Het is werkelijk of je onzichtbaar bent! Ik had dezelfde sensatie als jij verwoordde bij het autobedrijf!
Ik moest wachten in de hal met andere mensen die allemaal verstopt achter het mondkapje zaten te wachten. Er liepen verschillende medewerkers met mondkapjes voorbij, maar geen enkele reactie, alsof men je niet ziet.
Bij de baliemedewerker mocht ik gaan zitten en werd mijn formulier netjes gestempeld en ondertekend en mijn paspoort gecontroleerd. De mevrouw was uitermate vriendelijk en wenste mij aan het eind zelfs heel veel succes met de verkiezingen!!! Nou, heb je het ooit zo kunnen bedenken? Ze kreeg natuurlijk een volle én zichtbare glimlach van oor-tot-oor terug! Wat je positieve overtuiging met andere mensen doet!
Dergelijke ervaringen heb ik ook bij het boodschappen doen. Ik krijg of geen respons (en dan denk ik som; volgens mij ben ik onzichtbaar), of een positief gesprekje bij het winkelen of afrekenen bij de caissière.
Ben in de pen geklommen opdat al deze positieve ervaringen zich gaan verspreiden, want het enige dat besmettelijk is, is LIEFDE!

Ik hoop je ook te kunnen “besmetten” met wijsheid en liefde

Waardeer je mijn artikels dan kan je hier terecht voor een gift.

Warme groet

:Isabelle: vdf Lambrecht                                                                                                                                                                                                                                                        healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut

www.zichtbaar.be

Geld inzamelen | Doneeractie.nl